دستیار اجتماعی رئیسجمهور نیز موافقت خود را با برداشته شدن فیلترینگ اعلام کرد. او عقیده دارد که این موضوع خواسته مردم هم هست.
طی چند روز اخیر مسئولین بسیاری موافقت خود را با برداشته شدن فیلترینگ اعلام کرده و دلایل خود را هم ارائه دادهاند. آنطور که سخنگوی دولت میگوید شورای عالی فضای مجازی هم با این موضوع موافقت کرده؛ اما اعضای این شورا در رابطه با نحوه برداشتن محدودیتهای اینترنتی به نتیجه نهایی نرسیدهاند.
برداشته شدن فیلترینگ خواسته مردم است
امروز علی ربیعی، دستیار اجتماعی رئیسجمهور، با انتشار ویدیوی کوتاهی در صفحه رسمی خود در اینستاگرام توضیحات تازهای در این خصوص ارائه داد. او در ویدیوی خود به مخالفت تعدادی از اعضای شورای عالی فضای مجازی اشاره کرد و گفت:
نمیدانم چرا چند نفر در شورای عالی فضای مجازی در برابر تصمیم و قول رئیسجمهور به مردم در خصوص فیلترینگ مقاومت میکنند.
ربیعی نیز مانند سایر مسئولین محدودیتها را بیاثر میداند و عقیده دارد که فیلترینگ دیگر اهمیت خود را از دست داده است. او در این باره میگوید: «فیلترینگ و طرح صیانت چه خاصیتی برای کشور داشته است؟ اساسا آیا امروز چیزی هست که بتوانید فیلتر کنید؟ در آیندهای که فیلترشکنهای بسیار قویتری میآید و با تکنولوژیهایی که اساسا فیلترشکن نمیخواهند، چرا عقبنشینی نمیکنید؟»
او در ادامه مسئولینی که با این موضوع مخالف هستند را مخاطب قرار داد و پرسید:
چرا صبر میکنید تا زمانی که قانون و سیاست و تصمیم دیگر هیچ اثری ندارد، و بعد از آن تسلیم میشوید؟
دستیار اجتماعی رئیسجمهور در بخش دیگری از ویدیوی خود آسیبهای فیلترینگ را مورد بررسی قرار داد. او عقیده دارد که هر خانوادهی ایرانی در ماه ۵۰۰ هزار تومان برای فیلترشکن هزینه میکند. اگر حداقل هزینه برای خرید فیلترشکن را ۲۵۰ هزار تومان در نظر بگیریم، یک خانواده سه نفره برای تهیهی سه فیلترشکن باید کل یارانهشان را صرف خرید فیلترشکن کنند. او بر این باور است که هزینهی تهیهی فیلترشکن اقتصاد خانوادهها را تحت الشعاع قرار داده و این درحالی است که فیلترینگ اساسا یک سیاست بیفایده است.
این اولین باری نیست که ربیعی به این موضوع پرداخته است. او چندی پیش با انتشار پستی در ایکس گفته بود: «هر چقدر فکر میکنم، نمیفهمم فایدهی فیلترینگ چیست؟ یک فیلم و خبر مخرب را نشان دهید که با فیلترینگ جلوی پخش آن را گرفتهاید؟ مردم سالانه یک میلیارد دلار از فیلترینگ ضرر میکنند.»
او در پایان گفتههای خود به مزیتهای برداشته شدن فیلترینگ اشاره کرد و گفت:
حال جامعه بد است و با همین تصمیمهای خرد میتوانید این پیام را به مردم بدهید که صدایشان را شنیدهاید.
بیشتر بخوانید:
- مهاجرانی: دولت هنوز در رابطه با نحوه برداشتن محدودیتهای اینترنتی به نتیجه نهایی نرسیده است
- وزیر ارتباطات از آسیب فیلترینگ به امنیت نظام بانکداری خبر داد
- همبنیانگذار دیجیکالا: فیلترینگ باعث شد اعتماد مردم به کسبوکارهای داخلی از بین برود
نظر شما دربارهی برداشته شدن فیلترینگ چیست؟ نظرات خود را برای ما ارسال کنید.