آنطور که مشخص است موبایل و تبلت از لیست کلاهایی که ارز نیمایی به آنها تعلق میگیرد، خط خورده است.
لیست جدیدی منتشر شده که کالاهایی که مشمول دریافت ارز نیمایی میشوند را مشخص میکند؛ اما نکته جالب اینکه در این لیست جای کالاهای مهمی مانند تلفن هوشمند، ماشینهای خودکار دادهپردازی (pc) کیفی (notebook) لپتاپ (laptop)، رایانه لوحی تبلت با صفحه نمایش حداقل ۷ اینچ و گوشیهای تلفن همراه دارای صفحه کلید غیرلمسی خالی است.
موبایل و تبلت از لیست کلاهایی که ارز نیمایی به آنها تعلق میگیرد، خط خورد
در مقابل نام این کالاها به گروههای وارداتی ملزم به ثبت سفارش خرید در سامانه ارز تجاری مرکز مبادله ایران منتقل شده است. سوالی مهمی که اینجا مطرح میشود اینکه ارز این کالاها از کجا تامین خواهد شد؟
طبق اطلاعیهای که سازمان توسعه تجارت ایران منتشر کرده، عرضه زنجیره فولاد و فلزات رنگین، از جمله محصولات مهم این صنایع مثل مس، بار دیگر به سامانه نیما ارجاع داده خواهد شد. نکته جالب توجه این که قید فرصت ۸۰ روزه از زمان صادرات برای برگشت ارز به سامانه نیما نیز لحاظ شده است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، کاشی و سرامیک، سیمان، دوده و محصول روانکار بههمراه محصولات لبنی از جمله محصولاتی است که مشمول ارز توافقی شدهاند و این شرکتها باید ارز حاصله از مراودات خود را در سامانه توافقی ثبت کنند.
به هر حال آنطور که مشخص است این کالاها به فهرست موارد مشمول ارز توافقی در مرکز مبادله ارز و طلا منتقل شدهاند.
بیشتر بخوانید:
ارز نیما یا غیر نیما مهم نیست ، مهم اینه بخش زیادی از ارز مملکت به جای کالاهای اساسی خرج کالاهای لوکس میشه که برای ۱ تا ۵ درصد مردم و ۹۵ درصد دور انداخته میشن ( ارز از محل هایی مثل نفت و فولاد میاد که معادن و چاه ها ملی هستن و سهم همه )