راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان تلفن همراه: واردکنندگان با فاکتورسازی قیمت موبایل را بالا می‌برند

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان تلفن همراه تهران، فاکتورسازی و تخلف برخی واردکنندگان را عامل افزایش بی‌رویه قیمت موبایل عنوان کرده است.

محمد یونسی، عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان تلفن همراه تهران، تخلف برخی واردکنندگان در فرایندهای توزیع و انتقال کالا را عامل افزایش قیمت موبایل در بازار می‌داند. او در ادامه توضیحاتی در این باره ارائه داده است.

راهنمای خرید تکراتو

متخلفان عامل افزایش قیمت موبایل هستند

یونسی در توضیح این ماجرا می‌گوید: «برخی واردکنندگان با استفاده از روش‌هایی مانند فاکتورهای گاه صوری و چرخش‌های زنجیره‌ای کالا بین شرکت‌های وابسته به خود یا شرکت‌ها و اشخاص واسطه در زنجیره توزیع اختصاصی، قیمت موبایل را غیرمنطقی بالا می‌برند. در این فرایند، تلفن‌های همراه بین چند شرکت یا اشخاص زیرمجموعه منتقل و این انتقال‌ها هر بار با قیمت بالاتری انجام می‌شود. درنهایت، کالا با قیمتی بسیار بیشتر از نرخ واقعی واردات به بازار عرضه می‌شود.»

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان تلفن همراه: واردکنندگان با فاکتورسازی قیمت موبایل را بالا می‌برند

او در ادامه گفت:

سود اصلی این فرایند فقط نصیب شرکت‌های بزرگ واردکننده و واسطه‌های وابسته می‌شود. درحالی‌که خرده‌فروشان که حلقه نهایی این زنجیره‌اند، به‌دلیل قیمت‌های بالا و رقابت شدید، مجبور به فروش کالا با سود بسیار ناچیز یا حتی بدون سود می‌شوند.

عضو هیئت‌مدیره اتحادیه فروشندگان تلفن همراه تهران همچنین اظهار کرد: «بسیاری از خرده‌فروشان برای جبران هزینه‌های خود ناچار به روش‌هایی مانند فروش اجباری لوازم جانبی همراه تلفن همراه، افزایش قیمت خدمات جانبی و ارائه ترفندهای مختلف فروش روی می‌آورند. این اقدامات که به‌دلیل فشار مالی بر خرده‌فروشان انجام می‌شود، درنهایت باعث نارضایتی مصرف‌کنندگان می‌شود. این سوءاستفاده‌ها علاوه‌براینکه افزایش بی‌رویه قیمت موبایل را در پی دارد، موجب اختلال در بازار، نوسان غیرمنطقی قیمت و حذف رقابت سالم می‌شود.»

یونسی عقیده دارد که همین تخلفات باعث بی اعتمادی مردم شده است. او در این باره توضیح داد:

باید فرایند واردات شفاف‌سازی شود و تمام مراحل واردات و نقل‌وانتقالات در سامانه‌های تجاری دقیقاً ثبت شود. همچنین باید حسابرسی منظم شرکت‌ها انجام شود و با شرکت‌هایی که از فاکتورهای صوری استفاده می‌کنند، برخورد شود.

وی در پایان نظارت و برخورد قاطع با متخلفان را امری الزامی عنوان کرد و گفت : «باید سامانه‌های ردیابی برای کنترل مسیر واقعی کالا از واردات تا عرضه به بازار شکل گیرد.»

بیشتر بخوانید:

ارز نیمایی به واردات موبایل و تبلت تعلق نمی‌گیرد

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر