راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از ایجاد سکوی ملی هوش‌مصنوعی در اسفند ماه سال جاری خبر داد

بر اساس اعلام معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، سکوی ملی هوش‌مصنوعی در اسفند ماه سال جاری به‌صورت آزمایشی انجام می‌شود.

به گزارش پیوست، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، در جدیدترین گفتگوی تلویزیونی خود در شامگاه پنج‌شنبه ۲۲ آذر اعلام کرد که با یکی از دانشگاه‌های کشور قرارداد جدیدی برای ایجاد سکوی ملی هوش‌مصنوعی منعقد شده است.

راهنمای خرید تکراتو

نسخه آزمایشی سکوی ملی هوش‌مصنوعی اسفندماه اجرایی می‌شود

او در این باره توضیح داد: «با این قرار داد، پژوهش‌هایی در این زمینه در حال انجام است. نسخه آزمایشی این سکو در اسفند ۱۴۰۳ عرضه می‌شود و نسخه نهایی در شهریور ۱۴۰۴ آماده بهره‌برداری خواهد بود. اساس‌نامه سازمان هوش مصنوعی تدوین شده است و در دست دولت است و فکر می‌کنم در این فرصت سه ماهه که تعیین شده است این اساس‌نامه به تصویب هیات وزیران می‌رسد و ابلاغ می‌شود.»

افشین در ادامه به تربیت نیروهای متخصص در این زمینه اشاره کرد و گفت: «پس از تدوین سرفصل دروس آموزشی دانشگاهی از آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۳، ۳۰ استاد را در این حوزه تأیید کردیم و از مهرماه تدریس در دانشگاه‌ها شروع شده است.کلاس‌ها به‌طور کامل ضبط می‌شود و تا پایان دی‌ماه محتواهای آموزشی فارسی برای هوش مصنوعی در دسترس قرار خواهد گرفت.»

معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از ایجاد سکوی ملی هوش‌مصنوعی در اسفند ماه سال جاری خبر داد

او سازمان ملی هوش مصنوعی را به عنوان یک نهاد برنامه‌ریز و ناظر معرفی کرد و افزود:

این سازمان به هیچ‌وجه تصدی‌گر نخواهد بود؛ چراکه در صورت نبود پویایی و کاربردی بودن علم در این سازمان، تأثیرات منفی بر روند توسعه هوش مصنوعی در کشور خواهد گذاشت. این سازمان به بررسی برنامه‌ها و فعالیت‌های وزارتخانه‌ها در حوزه هوش مصنوعی می‌پردازد و به دنبال تصویب و نظارت بر اجرای آنها خواهد بود.

او در ادامه با بیان اینکه هدف اصلی سازمان، ارتقاء و نظارت بر توسعه هوش مصنوعی در کشور است، هرگونه مانع‌تراشی برای فعالیت‌های وزارتخانه‌ها را غیرقابل‌قبول عنوان کرد.

یکی دیگر از موضوعاتی که معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری خود به آن اشاره کرد، چالش‌های شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۱۴۰۲ بود. او در این باره می‌گوید: «در این سال، شرکت‌های دانش‌بنیان موفق به کسب درآمدی معادل ۱۵۰۰ همت شدند که از این میزان، ۳۰۰ همت سهم محصولات دانش‌بنیان بود. همچنین، این شرکت‌ها حدود دو میلیارد دلار صادرات داشته‌اند که از این مقدار، حدود ۵۰۰ میلیون دلار به صادرات محصولات دانش‌بنیان مربوط می‌شود.»

وی افزود:

باید قبول کنیم که برخی از فعالیت‌های ما نیاز به تقویت زیرساخت‌ها دارد. اشتباه کوتاه‌مدت ما این بود که پس از این که شرکت‌های دانش‌بنیان فعال شدند، تمرکز خود را روی انجام کارهای بزرگ با این شرکت‌ها گذاشتیم.

او در ادامه با بیان اینکه جهش تولید دانش‌بنیان یکی از موثرترین قوانین این حوزه است، گفت: «قانون جهش، قانون بسیار خوبی است و در صورت اجرای کامل، نویدبخش تقویت زیرساخت‌های کشور خواهد بود.»

او در ادامه از برگزاری دوازدهمین دوره نمایشگاه «ایران ساخت» خبر داد و گفت: «این نمایشگاه روز جمعه ۲۳ آذر، هم‌زمان با هفته پژوهش آغاز به کار خواهد کرد. تقویت زیرساخت‌های پژوهشی دانشگاه‌ها، مراکز تحقیقاتی و نمایش دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه تأمین مواد اولیه و تجهیزات آزمایشگاهی را هدف اصلی برگزاری این نمایشگاه است.»

وی همچنین اظهار کرد:

در این نمایشگاه شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در تامین مواد اولیه و تجهیزات آزمایشگاهی با کاربری در حوزه‌های پژوهشی، گرد هم می‌آیند تا محصولات و توانمندی‌های خود را به نمایش بگذارند.

بیشتر بخوانید:

وزارت ارتباطات دلیل اختلال در اینترنت این روزها را قطعی‌های مکرر برق اعلام کرد

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر