سامسونگ قصد دارد مدل جدید Galaxy Ring را با باتریهای حالتجامد عرضه کند، که باعث افزایش عمر باتری و سرعت شارژ میشود.
به گزارش تکراتو و به نقل از phonearena، سال گذشته، سامسونگ اولین حلقه هوشمند خود را با نام Galaxy Ring معرفی کرد و وعده داد که با یکبار شارژ تا ۷ روز دوام خواهد داشت.
در تجربه ما، این دستگاه حدود پنج روز قبل از رسیدن به سطح ۲۰ درصدی باتری کار کرد که عملکرد قابل قبولی است. البته، عمر باتری به اندازه حلقه بستگی دارد و مدلهای کوچکتر زودتر شارژشان تمام میشود. اما به نظر میرسد این مشکل در مدل بعدی حل خواهد شد.
گزارشهای جدید نشان میدهند که سامسونگ قصد دارد Galaxy Ring 2 را با باتریهای حالتجامد عرضه کند. این نوع باتریها میتوانند انرژی بیشتری را در همان فضای قبلی ذخیره کنند، که به معنای عمر باتری طولانیتر است.
علاوه بر این، این باتریها رسانایی بهتری دارند و احتمالا باعث افزایش سرعت شارژ میشوند، ویژگیای که میتواند یک پیشرفت مهم باشد، زیرا مدل فعلی Galaxy Ring حدود ۸۰ دقیقه زمان نیاز دارد تا به طور کامل شارژ شود.
یکی دیگر از مزایای باتریهای حالتجامد این است که مانند باتریهای لیتیوم-یونی معمولی از مایع الکترولیت قابل اشتعال استفاده نمیکنند، بنابراین ایمنی بیشتری دارند و احتمال نشت یا آتشسوزی در آنها کمتر است. همچنین، این باتریها دیرتر دچار فرسودگی میشوند که میتواند عمر کلی Galaxy Ring بعدی را افزایش دهد.
سامسونگ الکترو-مکانیکس در حال حاضر باتریهای حالتجامد کوچکی را برای دستگاههای پوشیدنی توسعه داده که دارای چگالی انرژی ۲۰۰ وات ساعت بر لیتر هستند. اما اکنون این شرکت در تلاش است تا این عدد را به ۳۶۰ وات ساعت بر لیتر برای نسل بعدی Galaxy Ring افزایش دهد.
Galaxy Ring قرار است اولین محصول سامسونگ باشد که از این فناوری بهره میبرد و احتمالا در سهماهه چهارم امسال عرضه خواهد شد. اما این تازه شروع کار است.
انتظار میرود که Galaxy Buds در اواخر سال ۲۰۲۶ و سپس سری Galaxy Watch در سال ۲۰۲۷ به این فناوری مجهز شوند. البته، هنوز هیچ نشانهای از استفاده از باتریهای حالتجامد در گوشیهای Galaxy دیده نمیشود.
با این حال، استفاده از این فناوری ممکن است قیمت Galaxy Ring بعدی را افزایش دهد. باتریهای حالتجامد هنوز هزینه تولید بالایی دارند، بنابراین ممکن است این حلقه هوشمند که در حال حاضر ۴۰۰ دلار قیمت دارد، حتی گرانتر شود.
سامسونگ تنها شرکتی نیست که به دنبال استفاده از این تکنولوژی است. شرکت TDK، تأمینکننده باتری اپل، سال گذشته اعلام کرد که به پیشرفتی در زمینه باتریهای حالتجامد دست یافته و میتواند چگالی انرژی آنها را تا ۱۰۰ برابر بیشتر از راهکارهای فعلی افزایش دهد.
به نظر میرسد که این فناوری آینده صنعت باتری خواهد بود و احتمالا در آینده نزدیک در دستگاههای بیشتری شاهد آن خواهیم بود.