بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی، کار و مهاجرت، الزاما شهرهای ساحلی یا شهرهایی که ایرانیان مهاجر در آن مشغول به زندگی هستند، نیست. بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی، ملبورن، سیدنی، پرت و آدلاید است که هر چهار منطقه، ظرفیتهای عالی برای زندگی، کار و تحصیل هموطنان مهاجر دارد.
بهترین شهرهای استرالیا برای زندگی ایرانیان مشتاق به زندگی در سرزمین کانگوروها، شهرهایی با جمعیت به نسبت کم اما با ظرفیت خوداشتغالی بالا است که تلاش میکنیم در این گفتار تکراتو، با ارائه لینک و اطلاعات تکمیلی، آنها را به شما معرفی کنیم.
بهترین شهرهای استرالیا برای مهاجرت در سال 2019
اگر شما هموطن گرامی، قصد مهاجرت به استرالیا در سال 2019 میلادی دارید یا تجربه سفر و تحصیل و زندگی در این کشور داشته اید، نظرات و دیدگاههای خود را از طریق بخش نظرسنجی در اختیار تکراتو قرار دهید. با ما همراه باشید.
چرا استرالیا مقصد خوبی برای مهاجرت است؟
استرالیا، مقصد خوبی برای مهاجرت ایرانیان در ۳۰ سال اخیر بوده است. همانطور که سوئد، پاتوق پناهندگان و ایرانیان مشتاق به تحصیل رایگان در شمال اروپا بود، نیوزلند و استرالیا در قاره اقیانوسیه، دو گزینه به نسبت آسان و در دسترس ایرانیان تحصیل کرده برای کار و زندگی و تحصیل محسوب میشود.
زبان انگلیسی، کشور پیشرفته و آب و هوای مطبوع، سبب شده تا ایرانیان بتوانند از این کشور برای زندگی، تحصیل و راهاندازی کسب و کار بهخصوص در عرصه کسب و کارهای کشاورزی و دانشبنیان، بهرهمند شده و اکنون صدها کارگاه تولیدی و خدمات و شرکت توسط دهها هزار ایرانی در شهرهای بزرگ استرالیا، برپا شده است. شرکتهای مختلف و متنوع ایرانیان در استرالیا از حوزه نانوفناوری گرفته تا تولید کالا و خدمات عرصه فناوری اطلاعات و ارتباطات را شامل میشود.
برای آگاهی از کسب و کار ایرانیان استرالیا، به لینکدین بروید تا با این افراد و تخصص آنها آشنا شده و بتوانید بهترین راهنمایی را درباره شیوه راهاندازی کسب و کار و کارآفرینی و جذب سرمایه و پیدا کردن کارفرما، بدست آورید. راهنماییهایی ارزان، بهروز و جدید که شما را با فرصتهای شغلی و استخدامی و بازار کار استرالیا آشنا میکند.
اگر قصد سفر و زندگی در استرالیا در سال 2019 و یا سالهای آینده را دارید، پیش از آن که به دنبال وکیل و موسسات اعزام دانشجو و پیدا کردن کاریابیها و اعزام نیروی کار به استرالیا باشید، توصیه میکنیم که حتما از سایت رسمی دولت استرالیا استفاده کرده و اگر سطح زبان شما در سطح آیلتس ۶.۵ از ۹ است، موضوعات مهم در این سایت را مطالعه کنید.
مثل نیازمندیهای متقاضیان دریافت ویزای کار، نیازمندیهای متقاضیان تحصیل در مقطع ارشد و دکترا، بورسهای سالانه دولت استرالیا به دانشجویان خارجی واجد شرایط، انواع ویزاهای مهاجرتی استرالیا، حداقل تمکن مالی مورد نیاز برای مهاجرت به استرالیا در قالب برنامه کارآفرینی و خود اشتغالی. شیوه های خوداظهاری (Self-Express) برای مهاجرت به استرالیا و امثالهم.
سایت رسمی دولت استرالیا در این لینک در دسترس است و از طریق سایت اداره مهاجرت این کشور، به جدیدترین قوانین مهاجرت به استرالیا دست خواهید یافت.
ایرانیان استرالیا در لینکدین در این لینک در دسترس است که بعضی از ایرانیان، عضو دپارتمان صنایع و نوآوری استرالیا هستند.
ریسک سرمایه گذاری در استرالیا برای کارآفرینان و سرمایهگذاران خارجی، با توجه به ثبات اقتصادی این کشور به خصوص رشد ناخالص ملی و همچنین میزان بدهی خارجی استرالیا و نرخ تورم و پایین بودن میزان بیکاری، پایین است و به همین خاطر، یکی از بهشتهای سرمایهگذاری جهان در نیمه نخست قرن بیست و یکم، حتما استرالیا است.
سرزمینی وسیع که بیش از ۷.۵ میلیون کیلومتر مربع مساحت داشته و حداقل ۴ برابر ایران وسعت دارد.
اگر خواهان سرمایه گذاری در استرالیا هستید، فرصتهای سرمایهگذاری متنوع در شهرهای این کشور وسیع را در این لینک مشاهده کنید که درگاه رسمی Investing in Australia محسوب میشود.
کشوری که چهار برابر ایران وسعت دارد و یک سوم ایران جمعیت. ششمین کشور جهان از نظر مساحت و یکی از مقصدهای جذاب طبیعتگردی که سالانه میلیونها نفر را به سمت سواحل و طبیعت زیبایش میکشاند.
نکتهای که باید توجه داشته باشید این است که دولت استرالیا، گرچه به اندازه دولت نروژ، ثروتمند نیست، اما مشوق سرمایهگذاری خارجی بوده و ریسک سرمایهگذاری را کاهش میدهد تا مشتاقان کارآفرینی و مهاجران تحصیل کرده، از این کشور به عنوان مقصد امن و مطمئن بلندمدت استفاده کنند و حق شهروندی و پاسپورت استرالیا بگیرند.
سیدنی، آدلاید، ملبورن و پرت، شهرهای مهم این کشور برای زندگی و کار بوده و برای راهاندازی بیزینس بلندمدت و مهاجرت نیروی تخصصی در میان ایرانیان محبوب است. اگر شما هم قصد اقامت و سرمایهگذاری و مهاجرت به این کشور را دارید، حتما به سایت رسمی اداره مهاجرت استرالیا رجوع کنید و قوانین ۲۰۲۰ میلادی به بعد را مطالعه نمایید. سایت کاریابی رسمی استرالیا در این لینک در دسترس است.
در استرالیا، اکثر دانشگاهها برای مقطع دکترا، بورس تحصیلی در اختیار دانشجویان واجد شرایط (Qualified Applicants) قرار میدهند و با نیم میلیون دلار، میتوان بیزینس خوبی در شهرهای کوچک تاسیس کرده و از تسهیلات اعتباری و حمایتی دولت نیز بهره برد.
آنچه که برای مهاجرت به استرالیا باید بدانیم
برای مهاجرت به استرالیا در سال 2019، ابتدا باید تکلیف خود را روشن کنید. قصد سرمایه گذاری دارید یا کار به عنوان نیروی خارجی یا تحصیل. هزینه تحصیل در استرالیا مثل کانادا و سوئد (پس از ۲۰۱۱ میلادی)، بالا بوده و با توجه به کاهش ۳۰۰ درصدی ارزش پول ملی در سال ۹۷، هزینه سنگینی به داوطلبان به خصوص در رشتههای پزشکی وارد میکند. لذا برای تحصیل در مقطع ارشد، رشتههای انگلیسی زبان دانشگاههای نروژ که برای ایرانیان رایگان است را در نظر داشته باشید.
بیشتر بخوانید: کم ارزش ترین ارزهای جهان
برای مهاجرت به عنوان نیروی ماهر یا کارآفرین، استرالیا گزینه خوبی است. مثل نیوزلند که بهشت مهندسان مکانیک و عمران و مدیریت پروژه است و صنعت ساختمانی بسیار پررونقی دارد. به هر حال، برای مهاجرت به این کشور در سال ۲۰۲۰ میلادی و به بعد، موارد زیر را در نظر داشته باشید:
- حتی الامکان از طریق لینکهایی که در ابتدای این مقاله معرفی کردیم، با شرایط و مدارک و شیوه اپلای ویزاهای مهاجرتی استرالیا آشنا شوید تا گرفتار موسسات کاریابی و اعزام دانشجو و وکلای رسمی و غیر رسمی نشوید!
- برای مهاجرت به استرالیا، هیچ نیازی به استخدام وکیل و هدایت کارها توسط وکیل و شرکتهای مشاوره نیست. ارزش کار این مجموعهها را خدشهدار نمیکنیم، اما واقعا افرادی که مسلط به زبان هستند و افراد صبوری محسوب میشوند، با PDF های ارائه شده در سایتهای رسمی استرالیا که در ابتدای گفتار معرفی شد، همه اطلاعات لازم را بدست میآورند.
- با مراجعه به ادمین کانال فیسبوک، لینکدین و اینستاگرام دانشگاهها، شرکتها، سازمانها و ادارات دولتی استرالیا، اطلاعات تکمیلی درباره کار و زندگی و تحصیل در این کشور وسیع، بدست آورید.
- تا وقتی که کارت اقامت دائم (Permanent Residency) استرالیا را نگرفتید، لوازم زندگی خود را در ایران حراج نکنید.
- حتیالامکان از فروش واحد مسکونی یا تجاری خود برای سفر به استرالیا، خودداری کنید تا تورم ملک در ایران که در اوایل عصر ۱۴۰۰، صعودی است، سرمایه شما را تحت تاثیر قرار ندهد.
- در اختیار داشتن روادید شنگن، شانس دریافت ویزای گردشگری استرالیا را زیاد میکند.
- داشتن ویزای شنگن، شرط لازم یا شرط کافی دریافت ویزای استرالیا برای گردش و تجارت نیست.
- اگر دانش آموخته رشتههای ارشد مهندسی و پزشکی داخل یا خارج از کشور هستید و آیلتس ۷ تا ۹ دارید، از فرصتهای تحصیلی با بورس مقطع PhD در دانشگاههای استرالیا استفاده کنید.
- با مراجعه به بخش VACANCY و SHCOLARSHIP سایت دانشگاههای استرالیا، با هزاران فرصت تحصیلی رایگان با حقوق و کمک هزینه تحصیلی دانشگاههای این کشور در سال ۲۰۲۰ به بعد آشنا شوید.
- اکثریت دانشگاههای مهندسی و پزشکی استرالیا، مورد تایید وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. لذا خیالتان بابت تحصیل در این کشور و استفاده از مدرک دانش آموختگی در نظام مهندسی و صنعت سلامت ایران، آسوده باشد.
- متقاضی مهاجرت به استرالیا یا متقاضی ویزای گردشگری این کشور، بایستی سابقه بیمه تامین اجتماعی یا صندوق بازنشستگی کشوری داشته و گواهی سوابق خود را ترجمه رسمی کند.
- برای مهاجرت به استرالیا، نیاز نیست سوابق بیمه پردازی خود را نزد سازمان تامین اجتماعی تعطیل کنید. میتوانید از کارگزاری رسمی تامین اجتماعی برای تداوم بیمه پردازی تا بازنشستگی در وضعیت خویشفرما استفاده کنید.
- فهرست کامل دانشگاه های استرالیا در این لینک در دسترس است.
- روادید تضمینی استرالیا که در سایتها و کانالهای تلگرام و صفحات اینستاگرامی تبلیغ میشود، غیرواقعی است و هیچ تضمینی برای دریافت ویزای شنگن یا ویزای تضمینی استرالیا وجود ندارد. مراقب کلاهبرداران مجازی و مجرمان اینترنتی باشید و مراتب را به پلیس فتا (cyberpolice.ir) اطلاع دهید.
- با داشتن ویزای تحصیل در استرالیا، مثل ویزای تحصیل در کانادا، امکان اقامت بلندمدت در این کشور را ندارید. اما میتوانید به مدت محدودی در هفته، کار سفید داشته باشید.
- با آرزوی پیدا کردن کار در استرالیا و پرداخت هزینههای زندگی، عازم این کشور نشوید.
- متقاضیانی که حداقل ۳ سال سابقه بیمه پردازی اجباری یا خویشفرما دارند و تمکن مالی آنها با نرخ ارز بازار آزاد، بیش از ۲۰ هزار دلار است، میتوانند برای دریافت ویزای گردشگری چند ماهه استرالیا اقدام کنند و از طریق سایت سفارت استرالیا در ایران، این کار امکان پذیر خواهد بود.
- برای پیدا کردن بهترین شهرها برای اقامت در استرالیا، از راهنمایی به روز ایرانیان متخصص شاغل در این کشور در لینکدین استفاده کنید.
- اگر به دنبال همسفر در استرالیا هستید به LONELYPLANET بروید.
- اگر به دنبال جذابترین مقصدهای گردشگری استرالیا (رستوران، موزه، گالری و…) هستید به TRIPADVISOR بروید.
- گردشگرهای تریپ ادوایزر و لونلی پلنت، شما را با بهترین مقصدهای گردشگری، اقامتی و اشتغال این کشور آشنا میکنند. از صدها هزار توصیه رایگان مستند و به روز شده استفاده کنید.
سایت مهندسان استرالیا را فراموش نکنید. یک منبع فوقالعاده برای متخصصان مهندسی است.
پیش بینی آینده اقتصاد استرالیا در ۲۰۲۰
اقتصاد استرالیا در ۲ سال اخیر با افت همراه شده است. اما آیا این موضوع، سیگنالی برای تداوم افت و رکود اقتصادی در این کشور در دهه سوم قرن بیست و یکم است؟ قطعا خیر. رشد پایین دستمزد کارگران در این کشور، تهدیدی برای دولت ائتلافی است. نرخ تورم در استرالیا در سال ۲۰۱۹ میلادی حدود ۱ درصد است که با هدف ۳ درصدی برنامهریزی شده، فاصله دارد.
تورم بخش پوشاک و برق در این کشور گرم اقیانوسیه سبب شده تا نرخ تورم در این کشور به دلیل کاهش نقدینگی و قدرت خرید مردم، کاهش یابد. موضوعی که باید در نظر بگیرید آن است که از سال ۲۰۱۸ به این سو، میزان کارآفرینی در بخش ساختمان و راه و جاده که از صنایع مهم این کشور محسوب میشود، روند کاهشی پیدا کرده و رکود سنگینی در بخش ساخت و ساز حاکم است. بازار بورس استرالیا در این لینک در دسترس بوده و شما را با شرکتهای پذیرفته شده در بازار سرمایه این کشور آشنا میکند.
تعدیل نیروهای شرکتهای پیمانکاری و کاهش برنامههای ساخت و ساز سبب شده تا Construction Iindustry استرالیا، فعلا وضعیت خوبی را تجربه نکند.
اما توجه کنید که اقتصاد استرالیا از سال ۱۹۹۰ میلادی تا ۲۰۱۸ میلادی، بیست و هشت سال رشد متوالی را تجربه کرده است و این اصلاح مقطعی، برای تداوم رشد اقتصادی این کشور، طبیعی به نظر میرسد. دستمزد کافی برای همه شاغلان در این کشور برای زندگی در این کشورِ بهنسبت گران، فراهم نیست اما اوضاع برای متخصصان به خصوص در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنایع خدماتی، مطلوب گزارش میشود. چشم انداز اقتصادی را از طریق اطلاعات RESERVE BANK استرالیا برای سال ۲۰۲۰ بهبعد بدست آورید.
ویزاهای سرمایه گذاری استرالیا
- ویزای ۱۸۸: براساس اظهارنامه تمایل به مهاجرت (EXPRESS OF INTEREST) است و امکان ۴ سال اقامت در شهرهای این کشور را در اختیار شما قرار خواهد داد.
- ویزای ۴۰۵: ویزای ۴ ساله به بازنشستگان است. برای افراد بالای ۵۵ سال با شرایط مالی خوب.
- ویزای ۸۸۸: روادید SUBCLASS، روادید اقامت دائم و مرحله ثانی پس از ویزای اقامتی SUBCLASS 188 است.
- ویزای ۱۳۲: روادید اقامت دائم برای سرمایهگذاری کارآفرینی با حمایت اسپانسری ایالتها است.
بهترین شهرهای استرالیا برای سلایق گوناگون در یک نگاه
این لیست، بر اساس بررسی نظرات برخی از هموطنان ساکن در این کشور ارائه شده و الزاما، بهترین گزینه ممکن در سال 2019 – 2020 و به بعد نیست. بهترین شهر استرالیا برای غذا و نوشیدنی، آدلاید است. برای زندگی روستایی، بریزبن و برای زندگی خانوادگی، کانبرا است که جمعیتی کمتر از ۵۰۰ هزار نفر را درخود جای داده است. برای دسترسی به امکانات خوب در شهری کوچک و ارزان، هوبارت را فراموش نکنید. شهر محبوب هرمندان و عاشقان گالریگردی، ملبورن استرالیا است.
بهترین شهر استرالیا برای عاشقان آب و هوای مطلوب، شهر صنعتی پرت است که در استرالیای غربی قرار دارد. برای پیدا کردن فرصتهای شغلی در این کشور، سیدنی را در نظر داشته باشید و در نیو ساوت ولز قرار دارد و اختصارا به آن NSW گفته میشود. سایت رسمی این ایالت در این لینک قرار دارد.
بهترین شغل ها در استرالیا کدام است؟
نکتهای که درباره بهترین شغلها در استرالیا باید بدانید آن است که ما اصلا چیزی به نام بهترین شغل نداریم. چرا که معیارهای انتخاب شغل و انتظارات هر فرد با دیگری متفاوت است. روش درآمدزایی در قرن ۲۱، با روش قرن ۲۰ خیلی تفاوت دارد. افرادی که بیت کوین استخراج میکنند یا در فارکس یا بورس نزدک یا بورس ایران فعالیت دارند، الزامی ندارند حتی از اتاق خوابشان بیرون روند! این وضعیت برای آموزش دهندگان از طریق اینترنت نیز حاکم است.
دنبال بهترین شغل در ایالت و شهر و کشور خاصی نباشید. شما که فریلنسر یا متخصص رشته خاصی در ایران هستید، در همان رشته خود میتوانید کارفرمایان خوبی با حقوق خوب پیدا کنید. اگر تخصص ندارید، دانستن شغلهای پردرآمد در شهرهای گوناگون مناسب است:
- صنعت مراقبتهای درمانی از پرستاری تا دندانپزشکی و گرایشهای تخصصی پزشکی
- صنعت خردهفروشی
- صنعت ساخت و ساز و مهندسی ساخت و مدیریت پروژه
- خدمات مهندسی عمومی از برقکاری تا تاسیسات حرارتی
- خدمات مهندسی تخصصی مثل طراحی فرآیند و نیروگاه برق و کارخانجات صنعتی
- کسب و کارهای دانش بنیان (مثل نانوفناوری و دیتاساینس و حقوق)
- صنعت فناوری اطلاعات و ارتباطات (هوش مصنوعی تا رایانش ابری)
- صنعت مالی و حسابداری و بانکداری
بهترین شهر استرالیا برای زندگی روستایی
اگر به دنیای کسب و کار دامداری و کشاورزی بوده و عاشق گردشگری روستایی و زندگی در بافتی نیمه مدرن هستید، بریزبن، سومین شهر بزرگ استرالیا، همه این فرصتها را برای شما فراهم خواهد کرد. زندگی در وسط طبیعت با همه امکانات در جریان است. بخش سلامت و توریسم این شهر، بالاترین سطح تقاضا برای نیروهای کار به خصوص متخصصان را دارد. سواحل طلایی و آب و هوای گرم و معتدل سبب شده تا این شهر، کالیفرنیای استرالیا باشد.
هوای این شهر به نسبت سیدنی و ملبورن گرمتر است و هوای شرجی و سرمای سیدنی را ندارد؛ چراکه در منطقه نیمه گرمسیری قرار گرفته است. نزدیکی به Gold Coast سبب شده تا یکی از مقاصد گردشگری استرالیا باشد. حمل و نقل در این شهر کمهزینه است و دردسر زیادی نخواهید داشت و میتوانید مثل ونیز ایتالیا، با قایق و کشتی ارزان قیمت به نقاط مختلف بروید. صنعت گردشگری و مراقبت درمانی در این شهر، مشتریان زیادی دارد.
بهترین شهر استرالیا برای خانوادهها
یکی از مدرنترین شهرهای اقیانوسیه، کانبرا است. کمتر از نیم میلیون جمعیت داشته و شهری جذاب با درختان تنومند است. قیمت خرید مسکن بستگی به نزدیکی یا دوری به مرکز کانبرا، مختلف است. بهترین رستورانها و مراکز آموزشی و بهداشتی را در اختیار ساکنان قرار داده و گالری ملی این کشور در این شهر قرار دارد. سایت رسمی شهر در این لینک اطلاعات کاملی را در اختیار شما قرار خواهد داد.
کانبرا آب و هوای خشکی دارد و زمستان آن نسبتا سرد است. شما کل شهر را ظرف کمتر از نیم ساعت میتوانید بگردید و هزینه حمل و نقل بالایی ندارد. شغل دولتی در کانبرا چون پایتخت سیاسی کشور است، بسیار بوده و اگر تخصص و دانش زبان شما خوب باشد، بعید نیست که استخدام مراکز دولتی شوید. با هفتهای ۴۰۰ دلار میتوان در این شهر، آپارتمان کرایه کرد.
در کانبرا هزینه زندگی بهنسبت ارزان بوده و نرخ جرم در این شهر پایین است. از ایراداتی که مهاجران به کانبرا میگیرند فاصله نسبتا زیاد تا ساحل و اجارههای بالا است. شهر نیز برخلاف پرت، صنعتی نیست و راهاندازی کسب و کار خویشفرمایی در آن کمی دشوار و پرهزینه است.
بهترین شهر استرالیا برای مشتاقان فرهنگ و هنر
بهترین شهر استرالیا برای عاشقان گالری، موزه، تئاتر و سینما، ملبورن است. بسیار درباره این شهر زیبا و جذاب و پر امکانات شنیدهایم و از آن به عنوان پایتخت فرهنگی استرالیا یاد میکنند.
ملبورن شهری چندفرهنگی و چندملیتی بوده و پایتخت فستیوالها و نگارخانهها و موزههای این کشور است. محبوب ورزشکاران بوده و حومه ساحلی آن، جوانپسند است. شما اگر به جنوب این شهر فرهنگی و هنری مدرن بروید، چهار فصل سال را میتوانید تجربه کنید.
توجه داشته باشید که هزینه زندگی در این شهر مدرن، بالا بوده و برای اجاره خانه، باید رقمهای بالاتری از کانبرا پرداخت کنید. البته اجاره خانه در ملبورن، کمی از سیدنی ارزانتر است و در آن هم از جایی به جای دیگر فرق میکند. کاریابی سیدنی در این لینک بوده و این سایت هم برای کاریابی سیدنی بسیار مفید است.
اگر آشپز هستید و عاشق فعالیتهای پخت و پز، ملبورن انتخاب هوشمندانهای برای چنین کسب و کارهایی خواهد بود. تابستانهای ملبورن نسبتا سرد بوده و آب و هوای زیر صفر درجه را میتوان در این شهر تجربه کرد. درمجموع آب و هوای ملبورن غیرقابل پیشبینی است.
اگر مسافر ملبورن هستید، حتما کارت اعتباری MYKI را تهیه کنید.
ملبورن، شهر خوبی برای سرمایهگذاران هنر، فعالان هنر، متخصصان حمل و نقل و ساختمانسازی و مهندسی اتومبیل و خدمات حسابداری و مدیریت مالی و فناوری اطلاعات و ارتباطات است. شرکتهای چند ملیتی بزرگی در این شهر مستقر است که پیشنهاد میشود برای کاریابی، حتما از سایت کاریابی ملبورن استفاده کنید.
بهترین شهر استرالیا برای مهندسان و کار صنعتی
پرت را محبوب مختصصان ایرانی میدانند. آب و هوای گرم و محیطی ساحلی داشته و انواع و اقسام صنایع معدنی و ساختمانسازی و تولیدی در آن در دسترس است. بیش از هشت ساعت، میانگین تابش آفتاب در این شهر بوده و رشد اقتصادی خوبی دارد.
ذخایر طبیعی شهر پرت سبب شده تا در حوزه مهندسی چوب و دکوراسیون داخلی و محیط زیست و انرژیهای تجدیدپذیر، انتخاب خوبی برای کارآفرینان و سرمایهگذاران، بهویژه نیروهای متخصص باشد.
در پرت، شاید در وهله اول با کمبود کار مواجه شوید، اما نیاز به تعامل گسترده با کارفرمایان دارید. از سایتهای کاریابی استرالیا در شهر پرت استفاده کنید. این شهر فاصله زیادی تا آدلاید دارد (۱۸۰ دقیقه پرواز). سایت شهرداری پرث، شما را با فرصتهای شغلی و زندگی و آمار دقیق آشنا میکند.
پرت آب و هوای عالی داشته و با کارت TRANSPERTH میتوان در هزینههای خود صرفهجویی کرد. معدن کاری در شهر پرت، سبب جذب سرمایه به این منطقه شده است.
بهترین شهر استرالیا برای زندگی: سیدنی
مکان برگزاری المپیک تابستانی سال ۲۰۰۴ میلادی، شهری جذاب و نوستالژیک برای ایرانیان است. جایی که ما آن را با سالن اپرایش میشناسیم. بیش از پنج میلیون نفر در آن زندگی میکنند که دهها هزار نفر از آنها ایرانی هستند. بیکاری در سیدنی، پایینتر از میانگین کشوری است و رکود چندساله اخیر، آن را به تراز میانگین کشوری رسانده است.
سایت شهرداری سیدنی، همه اطلاعات لازم درباره فرصتهای کارآفرینی، شغلهای دولتی و زندگی در این شهر را در اختیار شما قرار خواهد داد.
سیدنی را باید پاریس استرالیا دانست و ظرفیتهای گردشگری و حمل و نقل و فناورانه و کارآفرینی و بهداشتی و آموزشی بسیار خوبی دارد. وسایل حمل و نقل عمومی آن، دوستدار محیط زیست، پاک و تقریبا ارزان است. اما هزینه زندگی در سیدنی، گران بوده و ترافیک شهری در تابستان، از معایب آن محسوب میشود.
اگر قصد زندگی در استرالیا را دارید، ابتدا به سیدنی یا ملبورن نروید، شهرهای کوچکتر را انتخاب کنید تا در هزینههای خود صرفهجویی نمایید. سیدنی را در بعضی از منابع، گرانترین شهر استرالیا برای زندگی میدانند.
با وجود همه مشکلاتی که زندگی در سیدنی برای تازه واردان دارد، امکانات شغلی خوبی داشته و درصورتی که مسلط به زبان انگلیسی باشید، میتوانید با سابقه کار اندک، در مشاغل صنعتی و خدماتی کار پیدا کنید.
قدیمیترین و بزرگترین شهر استرالیا، همین شهر است. ساختمانهای مجلل و فضایی مدرن، پاریس و نیویورک را در یک مکان در اختیار گردشگران و عاشقان مهاجرت و سرمایهگذاری قرار میدهد. پرترددترین فرودگاه اقیانوسیه، فرودگاه سیدنی است. اگر مسافر سیدنی بودید، حتما OPAL CARD را فراموش نکنید.
همانطور که گفتیم، سیدنی نرخ بیکاری کمی دارد و در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات و صنعت ساختمان سازی و گردشگری، انتخاب خوبی برای کارآفرینان و سرمایهگذاران و نیروهای متخصص است. با حدود ۱۵۰۰ دلار استرالیا، میتوان در این شهر یک آپارتمان تک خوابه اجاره کرد که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد کل درآمد شما را به خود اختصاص میدهد.
زندگی و کار در شهر زیبای آدلاید
آدلاید از بهترین شهرهای استرالیا برای کار و زندگی بوده و آب و هوای نیمه گرمسیری دارد. بیش از یک میلیون نفر در این شهر زندگی میکنند که دهها هزار نفر ایرانی هستند. این شهر را پایتخت استرالیای جنوبی میدانند و آب و هوای مطلوبی دارد.
سیستم حمل و نقل درون شهری، از تراموا و اتوبوس تا قطار شهری است و با METROTICKET میتوان همزمان از این وسایل حمل و نقل مدرن بهره برد. اقتصاد پررونقی داشته و برای کسانی که متخصص در رشتههای فناوری و حتی مدیریتی و مالی باشند، گزینه خوبی برای زندگی آرام و با درآمد مکفی است. هزینه زندگی در آدلاید، از سیدنی و ملبورن، مقرون به صرفهتر است. سایت شهرداری آدلاید در این لینک در دسترس است.
مخاطب گرامی سایت تکراتو، اگر علاقمند به مهاجرت به استرالیا در سال ۲۰۲۰ به بعد هستید، لینک این مقاله را بوکمارک کرده تا همواره به اطلاعات دقیق و خوبی دسترسی داشته باشید. همچین فراموش نکنید که بخش نظرات متعلق به شماست؛ اگر قصد مهاجرت به استرالیا را داشته و یا هماکنون در یکی از شهرهای استرالیا به سر میبرید، نظرات و تجربیات خود را با ما و دیگر کاربران تکراتو به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید: