مطابق با توافقات میان ایران و کنیا، شرکت زامیاد برنامه تولید نیسان وانت در کنیا تحت عنوان Kifaru و احداث یک کارخانه مونتاژ در مومباسا کنیا را دارد.
باتوجه به سفر «سید ابراهیم رئیسی»، رئیس جمهور کشور و هیات همراه به کشورهای آفریقایی کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، مذاکرات جهت همکاریهای مشترک و توسعه روابط اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، گردشگری و … شروع شده است.
بیشتر بخوانید: زمان برگزاری مرحله سوم طرح یکپارچه فروش خودرو اعلام شد [+جزئیات]
تولید نیسان وانت در کنیا
در جریان این سفر مهم و استراتژیک رئیس جمهور که پس از 11 سال صورت گرفت، تجار و بازرگانان کنیایی با رئیس جمهور و هیات همراه او، جلسات سازندهای را داشتند که براساس آن ایران و کنیا، در خصوص تولید نیسان وانت در کنیا به توافق رسیدند. مطابق این امر و توافقات صورت گرفته، قرار شد شرکت زامیاد محصولات خود را در بازار کنیا تحت عنوان Kifaru تولید و عرضه کند.
در همین راستا ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا طی نشست خبری با حضور رئیس جمهور کشورمان در کاخ ایالتی نایروبی ضمن تاکید بر اینکه همکاری با ایران، تاییدی بر پیوند روابط بوده، بیان داشت: «حضور ایران در صنعت خودروی کنیا، خبر خوبی برای مهندسان، کارگران و فروشندگان خودروی این کشور است.»
رئیس جمهور کنیا در ادامه افزود: «جمهوری اسلامی ایران قصد دارد کارخانه مونتاژ خودرو را در مومباسا کنیا راهاندازی کند.»
وی با اشاره به اینکه کارخانه مذکور تولیدکننده خودروی بومی ایران با نام Kifaru خواهد بود، اظهار کرد: «خودروهای ایرانی که اسامی سواحیلی (واژه سواحیلی به معنی ساکنان سواحل بهکار می رود و اطلاق این نام از آن جهت است که عمده سواحیلیها ساکن کنارههای غربی اقیانوس هند در قاره آفریقا هستند) بر آنها گذاشته شده در کنیا تولید خواهد شد.»
وی در پایان با تاکید بر اینکه این کشور استقبال بسیاری از سرمایهگذاران و تجار ایرانی خواهد کرد، خاطرنشان ساخت: «کنیا فضای مناسبی را برای سرمایه گذاران و تولیدکنندگان ایجاد خواهد کرد.»
بیشتر بخوانید:
- واردات خودروهای نیسان به ایران تایید شد [+راهاندازی خط تولید یک مدل نیسان در ایران]
- شاهین پلاس به عنوان بهترین خودرو سایپا معرفی شد [مشخصات فنی و تصاویر]
- قیمت جدید خودروهای مونتاژی تیر 1402 توسط شورای رقابت اعلام شد [+جدول]
دیدگاه شما در خصوص تولید نیسان وانت در کنیا چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.
جان مادرتون امتیاز تولیدشو بفروشید به آفریقا راحت شیم!