راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

کشف جدید؛ مغز کودکان مبتلا به اوتیسم نورون‌های متفاوتی دارد

دانشمندان با استفاده از تکنیک‌های پیشرفته‌ی تصویربرداری مغزی، موفق به کشف تفاوت‌ها ساختاری مهمی در نورون‌های مغزی کودکان مبتلا به اوتیسم شده‌اند.

به‌گزارش ایسنا، اوتیسم نوعی اختلال پیچیده‌ است که تاثیرات متفاوتی بر رفتارهای حرکتی و اجتماعی فرد می‌گذارد. این حالت با ویژگی‌های خاصی که در مغز ایجاد می‌کنند قابل شناسایی هستند. دانشمندان سعی دارند این حالت‌ها را دقیق‌تر شناسایی کرده و به کودکان مبتلا به اوتیسم و اطرافیان آنها بهتر کمک کنند.

راهنمای خرید تکراتو

جزئیات مطالعه برای درک بهتر ساختار مغز کودکان مبتلا به اوتیسم

پژوهشگران دانشگاه روچستر برای فهم بهتر این موضوع با استفاده از پیشرفته‌ترین ابزار اسکن‌های مغزی،تحقیقاتی برای فهم چگالی و فهم غشای خاکستری در مغز کودکان مبتلا به اوتیسم انجام داده‌اند.

در این پژوهش‌ محققین ساختارهای مغزی 1402 کودک مبتلا به اوتیسم را مورد بررسی قرار دادند. این تصاویر با داده‌های 8971 کودکی که به اوتیسم مبتلا نیستند مقایسه شد. یافته‌ها حاکی از آن بود که در برخی مناطق از قشر مغزی که مسئول یادگیری، استدلال و حله مسئله هستند، تراکم نورونی کمتری وجود دارد. این در حالیست که در مناطق دیگر مانند آمیگدال که با به پردازش احساسات مربوط است، تراکم نورونی بیشتر بود.

پژوهشگران این پروژه می‌گویند: «این اولین بار است که توانسته‌ایم با چنین دقتی اسکن‌های غیر تهاجمی از مغز انجام دهیم. این توانایی جدید به ما این امکان را می‌دهد تا تغییرات مغزی را در طی زمان و در مراحل مختلف رشد بررسی کنیم. این اطلاعات می‌تواند به شناسایی دقیق‌تر افراد مبتلا به اوتیسم کمک کرده و باعث می‌شود روش‌های درمانی خاصی برای آنها لحاظ شود.»

محققان امیدوارند که این تحقیقات بتوانند اساس جدیدی برای درک چگونگی رشد و تغییرات مغزی در افراد مبتلا به اوتیسم ایجاد کنند. نتایج این مطالعات می‌تواند به بهبود روش‌های تشخیص و درمان اوتیسم کمک کند.

بیشتر بخوانید:

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر