بالاخره انتظارها به پایان رسید و ایرپاد های اپل که خیلی وقت است از زمان معرفی آنها می گذرد به بازار راه یافته اند و کاربران می توانند این هدفون ها را برای خود سفارش دهند. امروز می خواهیم 7 ویژگی خاص این هدفون ها را برای شما در تکرا به صورت موشکافانه بررسی کنیم.
ورود ایرپاد های اپل
بالاخره پس از دو ماه تاخیر ایرپاد های اپل به قفسه مارکت ها آمدند، یک جفت هدفون بی سیم که ایده کمپانی برای انتقال بی سیم صدا در آینده را به مظهر ظهور می رسانند.
الان زمان خوبی است که بدانیم AirPod های اپل از چه ویژگی هایی بهره می برند. 160 دلار هم قیمت یک هدفون رده بالا محسوب می شود، پس ما از این جفت پاد انتظار نداریم که فقط یک اتصال بی سیم را برای ما فراهم سازند، بلکه می خواهیم ویژگی هایی مانند یک صدای خوب هم در آنها تعبیه شده باشد.
ویژگی اول ایرپاد های اپل:
اتصال این هدفونها به گوشی شما خیلی راحت انجام می شود. فقط کافی است که آن را از قابش دربیاورید، تا یک پنجره هشدار دهنده بر روی آیفون شما ظاهر شود (برای آیفون هایی که دارای iOS نسخه 10 به بالا هستند) و وضعیت باتری ایرپاد را نشان می دهد. به همین راحتی هم اکنون هدفون شما به آیفون نازنینتان وصل شده است. بسیاری از هدفون های دیگر هم در بازار هستند؛ اما به این راحتی کار نمیکنند. ولی این هدفون بحثش جداست. می توانید این هدفون را به گوشی های غیر آیفون هم وصل کنید، ولی پروسه اتصال به این سرعت و سادگی نخواهد بود.
ویژگی دوم ایرپاد های اپل:
دلیل اصلی سرعت بالای اتصال بلوتوثی این هدفون با گجت ها وجود تراشه اپل W1 است که یک اتصال با راندمان بالا را برای شما فراهم می سازد و این اتصال نیز بسیار سازگار است. خوبی های تراشه اپل W1 به همینجا ختم نمی شود و این تراشه هوشمند به شما این امکان را می دهد که به راحتی بین گجتهای متفاوت سویچ کنید.
ویژگی سوم ایرپاد های اپل:
یک نکته جالب وجود دارد که شما می توانید از ایرپاد اپل به سیری دست پیدا کنید. شما می توانید با دو بار ضربه زدن به قسمت بیرونی AirPod به دستیار مجازی اپل حرف های خود را منتقل نمایید. شتابدهنده جنبشی یکپارچه، شما را بلافاصله به Siri وصل می کند و شما می توانید از خدمات این دستیار استفاده کنید و جواب های خود را بدون داشتن دسترسی به Siri از طریق آیفون دریافت کنید.
به هر حال اگر شما می خواهید که با این ضربه پشت سر هم، چیزی غیر از سیری را فراخوانی کنید، هیچ مشکلی نیست و می توانید تنظیمات و کارکرد آن را شخصی سازی نمایید که برای مثال برای پخش و توقف موزیک ها کاربرد داشته باشد. ولی راهی برای رد کردن موزیک و آوردن آهنگ بعدی نیست و دکمه سومی هم بر روی ایرپاد تعبیه نشده است تا به شما کمک کند.
ویژگی چهارم ایرپاد اپل:
همچنین سنسورهای مادون قرمز در داخل هر AirPod تعبیه شده است که مشخص می شود چه زمانی در گوش قرار گرفته اند. با این ویژگی، ایرپاد فقط زمانی آهنگ را پخش می کند که در گوش شما قرار دارد و وقتی که آن را از گوش خود در می آورید، پخش اهنگ هم متوقف می شود.
ویژگی پنجم ایرپاد های اپل:
وقتی که شما در حال حرف زدن هستید، شتاب سنج صدا تشخیص لرزش و منبع صدای شما را تشخیص می دهد و سپس طی یک فرایند با جفت هدفون نویز صدای شما را کاهش می دهد. استفاده از میکروفون های قابل هدایت در این موارد بهتر است چون می تواند بهتر صدای شما را دریافت کند و نویزهای خروجی را کاهش دهد.
ویژگی ششم ایرپاد های اپل:
هر ایرپاد می تواند به طور مدام 5 ساعت با یک بار شارژ کردن، کار کنند و قاب شارژ ایرپادها هم می توانند تا بیش از 24 ساعت انرژی برای باتری های آن فراهم سازند. این مقدار کارایی یک امتیاز بالا محسوب می شود که از یک مهندسی نرم افزار هوشمندانه حاصل شده است. با این امتیاز، کاربر در طول هفته نیاز است که یک یا دو بار کلا هدفون های خود را شارژ کند (رقیب های این هدفون ها مثل Samsung Gear Icon X باید به صورت روزانه شارژ شوند).
ویژگی هفتم ایرپاد های اپل:
بله 160 دلار پول بسیار زیادی برای یک جفت هدفون محسوب می شود. مخصوصا وقتی که می شنویم ایرپاد های اپل در برخی ویژگی ها، بسیار به EarPod های 25 دلاری اپل شبیه هستند. ولی گر شما یک نیم نگاهی هم به دیگر هدفون های بی سیم رقیب در بازار بیندازید، شاید این قیمت را کمی منصفانه ببینید.
نزدیکترین رقیب ایرپاد که یک محصول کره ای است، سامسونگ گیر آیکون ایکس (Samsung Gear Icon X) نام دارد، این هدفون 250 دلار قیمت دارد و با تخفیف قیمتش به 160 دلار در بازار رسیده است. +Motorola VerveOnes هم 200 دلار قیمت گزاری شده است و دیگر رقیب EliteSport جابرا است که 250 دلار قیمت دارد. همچنین The Dash براگی نیز حدود 250 دلار برای شما آب خواهد خورد.
.
منبع: PhoneArena