راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

مقایسه گوشی نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال

مقایسه گوشی نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال
امروز رقابتی داریم بین جدید و قدیم! می‌خواهیم ببینیم چگونه گوشی قدیمی هواوی نکسوس 6 پی در مقابل گوشی جدید گوگل پیکسل ایکس ال می‌ایستد؟! در مقایسه گوشی‌های هوشمند هواوی نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال ما سعی کرده‌ایم که هم جوانب ظاهری و هم ویژگی‌های فنی این دو گوشی را تحلیل و بررسی کنیم.

حتی با وجود اینکه یک سال از تولید نکسوس 6 پی می‌گذرد، این گوشی همچنان توانسته است به خوبی در مقابل دیگر گوشی‌ها بایستد؛ اما در این یک سال، گوگل تلفن‌های همراه خود را به طور قابل توجهی ارتقا داده است. نکسوس 6 پی بدنه‌ای کاملا فلزی دارد در حالی که گوگل پیکسل ایکس ال ترکیبی از شیشه جلا خورده و فلز است و رنگ آبی آن چشم شما را می‌گیرد. با وجود این که این دو گوشی با یک سال فاصله از هم تولید شده‌اند؛ اما از جهاتی شبیه به یکدیگرند که در پاراگراف بعد آن‌ها را برایتان توضیح می‌دهیم و سپس هر یک را جداگانه بررسی می‌کنیم.

راهنمای خرید تکراتو

اگر بخواهیم اشتراکات بین نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال را بررسی کنیم باید به هم اندازه بودن صفحه نمایش آنها اشاره کنیم. نمایشگر نکسوس 6 پی، 5.7 اینچ است و صفحه نمایش گوگل ایکس ال 5.5 اینچ، ابعاد فیزیکی این دو گوشی هم تقریبا شبیه است؛ اما 6 پی ، 10 گرم سنگین تر است. صفحه نمایش هر دو از نوع آمولد کواد اچ دی است و رزولوشن 1440×2560 پیکسل را به شما ارائه می‌دهد و هر دو از شیشه گوریلا 4 استفاده کرده‌اند تا حفاظت از گوشی ارتقا یابد.

پردازنده هر دو گوشی مدل های مختلف اسنپدراگون کوالکوم است. حافظه داخلی هر دو گوشی 32 گیگابایت و 128 گیگابایت است و قابلیت افزایش حافظه ندارند. دوربین سلفی هر دو یک دوربین 8 مگاپیکسلی برای گرفتن عکس و برقراری تماس تصویری است و هردو از یک باطری داخلی 3450 میلی آمپری استفاده می‌کنند و قابلیت شارژ سریع را نیز دارند. هر دو گوشی دارای حسگر اثر انگشت، وای فای، بلوتوث نسخه 4.2، جی پی اس، NFC و پورت یو اس بی مدل C برای شارژ گوشی و انتقال اطلاعات هستند.

نکسوس 6 پی:

نکسوس 6 پی

با اینکه نکسوس 6 پی یک سال پیش تولید شد؛ اما همچنان توانایی ایستادن در مقابل گوشی‌های هوشمند جدیدتر را دارد. نکسوس 6 پی طوری طراحی شده که آن دسته از مشتریانی را راضی کند که می‌خواستند تجربه استفاده از اندروید خالص را داشته باشند. نکسوس 6 پی بدنه‌ای کاملا فلزی دارد و قیمت آن اندکی بالاست؛ اما این گوشی طراحی زیبایی دارد و در دست گرفتن آن حس خوبی به شما خواهد داد.

صفحه نمایش نکسوس 6 پی یک صفحه نمایش 5.7 اینچی QHD AMOLED با رزولوشن 1440×2560 (تراکم پیکسلی 518 پیکسل در هر اینچ) است. پردازنده آن نسخه 2.1 اسنپدراگون 810 هشت هسته‌ای است. چهار هسته با سرعت پردازش 1.55 گیگاهرتزی و چهار هسته 2.0 گیگاهرتزی. رم این گوشی از نوع DDR4 سه گیگابایتی است و با حافظه داخلی 32، 64 و 128 گیابایتی در بازار موجود است؛ اما قابلیت افزایش حافظه را ندارد.

دوربین اصلی نکسوس 6 پی یک دوربین 12.3 مگاپیکسلی است و از لیزر فوکوس خودکار و فلاش ال ای دی نیز برخوردار است؛ اما همچنان OIS ندارد. دوربین سلفی این گوشی 8 مگاپیکسل است که کیفیت عکس آن بسیار بالاست. باطری این گوشی یک باطری داخلی 3450 میلی آمپری است و قابلیت شارژ سریع را نیز دارد.

از ویژگی‌های منحصر به فرد این گوشی می‌توان به اسپیکر دوگانه استریویی که در جلوی این گوشی قرار دارد اشاره کرد. این نوع اسپیکر صدای بسیار باکیفیت و بلندی دارد در حالی که گوگل پیکسل ایکس ال، تک اسپیکر است که صدای آن قابل قبول است؛ اما طبیعتا از دو اسپیکر بهتر نیست! شما می توانید این گوشی را از طریق وبسایت آمازون، Best Buy یا eBay به صورت آنلاک شده با قیمت 400 دلار خریداری کنید. نکسوس 6 پی در رنگ‌های آلومینیومی، نوک مدادی، سفید و طلایی مات موجود است.

گوگل پیکسل ایکس ال:

گوگل پیکسل ایکس ال

گوگل کاری کرده است که هیچ کس حتی فکرش را هم نمی‌کرد. این کمپانی دستگاه‌های نکسوس خود را به گوگل پیکسل تبدیل کرده و با این کار رسانه‌ها و کاربران سابق نکسوس را به وجد آورد! گوگل بالاخره توانست خود را جمع و جور کند و در مسیر جدیدی قرار گیرد؛ اما ادعا می کند که مدت زیادی است که در این مسیر قرار دارد. تفاوت زیادی بین دو گوشی وجود ندارد؛ اما می‌خواهیم گوگل پیکسل ایکس ال را به عنوان جایگزین نکسوس 6 پی بررسی کنیم. اگر می خواهید ببینید این گوشی بسیار زیبا چگونه در مقابل نکسوس پی 6 می ایستد، با ما همراه باشید.

گوگل پیکسل ایکس ال دارای صفحه نمایش 5.5 اینچی AMOLED QHD با رزولوشن 1440×2560 پیکسل (531 پیکسل در هر اینچ) است. این گوشی از جدیدترین مدل پردازنده اسنپدراگون یعنی اسنپدراگون 821 هشت هسته‌ای استفاده می‌کند. چهار هسته با فرکانس کاری 1.6 گیگاهرتزی و چهار هسته دیگر با فرکانس کاری 2.15 گیگاهرتزی. اسنپدراگون 821 به نسبت مدل اسنپدراگون 820 حدود 10 درصد سرعت بالاتری را به شما ارائه می‌دهد. رم گوگل پیکسل ایکس ال، 4 گیگابایتی DDR4 است و با حافظه داخلی 32 و 128 گیگابایتی در بازار موجود است؛ اما قابلیت افزایش حافظه را ندارد. این گوشی از یک باطری داخلی 3450 میلی آمپری استفاده کرده و قابلیت شارژ سریع را نیز دارد.

گوگل برای دوربین این گوشی زحمت زیادی کشیده است؛ اما جزئیات آن خیلی تاثیرگذار به چشم نمی‌آید. دوربین اصلی این گوشی 12.3 مگاپیکسل است و از تشخیص فوکوس خودکار و فلاش ال ای دی برخوردار است؛ اما OIS ندارد. دوربین سلفی آن 8 مگاپیکسل است و امکان گرفتن سلفی‌های زیبا و برقراری تماس‌های تصویری با کیفیت را برایتان فراهم می‌کند. دوربین گوگل پیکسل ایکس ال توسط DxOMark تست شده و امتیاز 89 را دریافت کرده است، یعنی بالاترین امتیاز برای یک گوشی هوشمند!

ابعاد فیزیکی گوگل پیکسل ایکس ال 8.6×75.7×154.7 میلی متر است و 168 گرم وزن دارد. رنگ‌بندی این گوشی بسیار ساده است، مشکی، نقره ای و تعداد محدودی آبی. این گوشی به شما این قابلیت را می‌دهد که از حسگر اثر انگشت برای بازگشایی قفل آن استفاده کنید. این گوشی دارای اندروید پی است و می‌تواند اندروید 7.1 نوقا را نیز داشته باشد. نسخه 32 گیگابایتی گوگل پیکسل ایکس ال حدود 770 دلار قیمت دارد.

برنده مقایسه گوشی نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال:

برنده مقایسه گوشی نکسوس 6 پی و گوگل پیکسل ایکس ال

احتمال می‌رفت که گوگل پیکسل ایکس ال برنده این رقابت شود؛ چرا که این گوشی قابلیت‌های جدیدتری دارد که می‌تواند نکسوس 6 پی را از دور خارج کند. این دو گوشی، همان طور که قبلا هم اشاره کردیم، اشتراکاتی نیز دارند از جمله صفحه نمایش QHD AMOLED، برخورداری از جدیدترین نسخه اندروید نوقا، طراحی جذاب، دوربین باکیفیت (البته لازم به ذکر است که دوربین گوگل پیکسل ایکس ال امتیاز بهتری کسب کرده) و باطری با ظرفیت یکسان.

اما گوگل پیکسل ایکس ال از پردازنده بسیار سریع‌تر، GPU بهتر و رم بالاتری برخوردار است. درست است که قیمت آن اندکی بالاتر است؛ اما تفاوت‌های این دو گوشی ارزش پولی که برای آن پرداخت می‌کنید را دارد.

اگر نمی‌توانید از نکسوس 6 پی دست بکشید، از خریدن آن نترسید. این گوشی برای استفاده روزمره خیلی هم خوب است و قطعا پشیمان نمی شوید؛ اما در نظر داشته باشید که عملکرد این گوشی اندکی ضعیف خواهد بود.

.

منبع: androidheadlines

 

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر