چقدر از میزان امنیت سایت خود اطمینان دارید؟ آیا وب سایت کسب و کار شما امنیت لازم را دارد و میتوانید به آن اطمینان داشته باشید؟
شاید با خود فکر میکنید که کسب و کار شما کوچک است و اطلاعات زیاد مهمی نیز ندارید. یا اینکه فکر میکنید که هکرها به دلیل کوچک بودن شرکت شما یا بیاهمیت بودن اطلاعاتش برای آنها هیچ آسیبی به شرکت شما وارد نمیکنند. اگر اینگونه فکر میکنید بدانید که در اشتباه هستید!
به گزارش تکراتو و به نقل از ایسنا، بسیاری از صاحبان شرکتهای کوچک و کسب و کارهای متوسط در این فکر هستند که هکرها و مجرمان سایبری، به دلیل کوچک بودن شرکت آنها و عدم داشتن اطلاعات مهم، به وب سایت آنها کاری ندارند. اما داشتن چنین فکری اشتباه است و باعث شده تا بسیاری از افرادی که چنین فکری دارند، گرفتار خسارت و آسیبهایی شوند که واقعا جبرانناپذیر است.
انجام حملات سایبری توسط ربات!
چه صاحبان شرکتهای کوچک و چه شرکتهای بزرگ بزرگ، باید از میزان امنیت سایت خود اطمینان داشته باشند. همچنین نکته مهمی که باید در نظر داشته باشند این است که بسیاری از حملاتی که به صورت سایبری اتفاق میافتند و تهدیدی جدی برای اطلاعات و فایلهای مهم یک شرکت هستند، توسط رباتها انجام میشوند.
همه ما نیز میدانیم که رباتها هیچ گونه اطلاعاتی از میزان اهمیت مطالب و فایلهایی که بر روی سرورهای یک شرکت ذخیره شدهاند ندارند. بنابراین اطلاعات یک شرکت، هرچند که آن شرکت کوچک باشد و اطلاعات مهمی نیز نداشته باشد، برای ربات قابل تشخیص نیست و ممکن است همان شرکت مورد حمله رباتها قرار گیرد. بنابراین میزان امنیت سایت یک مسئله بسیار مهم و حائز اهمیت است.
در اینجا پیشنهادی که برای مدیران، کارمندان و کاربران در فضای سایبری و اینترنت وجود دارد این است که، به میزان امنیت سایت خود اهمیت دهند، امنیت سایبری سیستمها و سرورهای خود را بهروز نگه داشته و با استفاده از پیشرفتهترین و بهترین سیستمهای امنیتی از اطلاعات ذخیره شده خود محافظت نمایند.
چه سایتهایی بیشتر مورد حملات سایبری قرار میگیرند؟
بر اساس گزارشهای منتشر شده توسط یک موسسه تحقیقاتی به نام (Imperva) که در زمینه امنیت سایبری فعالیت میکند، بیشتر بازدیدکنندگان مختلف یک وب سایت، ربات هستند. از این میزان نیز بیش از ۲۹ درصد آنها قصد نفوذ، هک و سرقت اطلاعات وب سایتی را دارند که از آن بازدید کردهاند.
سایر تحقیقات متخصصان این موسسه و همچنین نتایج گزارشهای ارائه شده توسط آنها در مورد میزان امنیت سایت نیز بسیار جالب است. چیزی که توسط این موسسه منتشر شده است دقیقا برخلاف چیزی است که مردم عادی تصور میکنند، این موسسه معتقد است که هرچه یک وب سایت تعداد بازدید، ترافیک و طرفداران کمتری داشته باشد، یعنی از شهرت کمتری برخوردار باشد، با احتمال بیشتری مورد حمله و نفوذ رباتهای هکر قرار میگیرد.
کارشناس امنیت سایبری سیستمهای گوگل نیز در این مورد اعلام نموده است که هیچکس در هیچ جایی از جهان نمیتواند از خطرات و حملات سایبری در امان باشد. آنها مسئله میزان امنیت سایت را مورد توجه قرار داده و اعلام کردهاند که سازمانهای مختلف جهان حتی با وجود داشتن تدابیر امنیتی بسیار بالا، باید بسیار مراقب باشند زیرا بدافزارها آنقدر تکامل یافتهاند که میتوانند به سایتهای مختلف نفوذ کرده و اطلاعات مورد نظر خود را به سرقت ببرند.
بررسی مهمترین تهدیدهای امنیتی
از جمله مهمترین تهدیدات امنیتی که از سال 2016 تاکنون توانستهاند کاربران فضای مجازی را مورد حمله قرار دهند و اطلاعات مهم و شخصی آنها را بدزند، بدافزارها، باجافزارها و حملات DDOS هستند. این تهدیدات تاکنون قربانیان بسیاری داشتهاند.
براساس آمار منتشر شده در مورد حملات سایبری، این حملات در سال جاری میلادی ۲۰۱۷ به اوج خود رسیداند. حملات سایبری خطرات بزرگی برای شرکتها و سازمانهای مختلف هستند و همه ساله نیز شرکتها و سازمانهای دولتی و خصوصی زیادی هستند که در سراسر جهان خسارات و آسیبهای جبرانناپذیری را متحمل میشوند. از جمله مهمترین شرکتهایی که تاکنون مورد حملات سایبری قرار گرفتهاند، میتوان به شرکت اکوئیفاکس در آمریکا، سازمان بهداشت و سلامت در انگلستان، وزارتهای دفاع و امور خارجه بسیاری از کشورها، و شرکت حسابرسی دیلویت (Deloitte) در آمریکا اشاره کرد.
در آخر باید گفت که سازمانها و شرکتها باید به میزان امنیت سایت خود اهمیت دهند و نسبت به ساخت یک سیستم امنیتی و حفاظتی چندلایه نیز اقدام کنند. سازمانها باید برای حفاظت از اطلاعات مهم و خصوصی خود، متخصصان امنیتی زبدهای را به کار گیرند که با داشتن دانش به روز در راه حفظ امنیت شرکت بکوشند.
بیشتر بخوانید :
- مدیران فنی وب سایت ها برای جلوگیری از حملات دیداس آماده باشند!
- مقابله با تهدیدات امنیتی با تکنیک های علم هوش مصنوعی !
- بهترین راه ها برای تامین امنیت وب سایت
.