;
coinex

ضرورت استفاده از آنتی ویروس مدیریت شده برای سازمان ها و شرکت ها

ضرورت استفاده از آنتی ویروس مدیریت شده برای سازمان ها و شرکت ها ؛ حملات سایبری همواره در حال توسعه هستند. همانطور که امنیت سیستم عامل ها و مرورگر های وب توسعه یافته و پیشرفت قابل ملاحظه ای کرده اند، مجرمان سایبری نیز انواع جدیدی از حملات سایبری را طراحی کرده اند.

بدافزار های جدید معمولا از آسیب‌ پذیری ‌های  کشف‌ نشده در شبکهِ هدف استفاده می‌کنند و اگر سازمان ها مجهز به یک آنتی ویروسِ شبکه قدرتمند نباشند، به راحتی به شبکه آنها نفوذ شده و آلوده می شوند.

با توجه به افزایش چشمگیر و بی سابقه باج افزارها، حملات سایبری به طور خاص بر روی سازمان ها و شرکت ها تمرکز کرده‌اند. اخیرا سازمان های بسیاری در سراسر دنیا درگیر حملات باج افزاری شده اند و خسارات جبران ناپذیری به آن ها وارد شده است. برای ایمن ماندن در برابر حملات باج افزاری، سازمان ها و شرکت ها باید به دنبال یک راه حل امنیتی جامع و کامل باشند که با حداقل هزینه و در کمترین زمان قابل پیاده سازی باشد.

ضرورت استفاده از آنتی ویروس مدیریت شده برای سازمان ها و شرکت ها

مزایای استفاده از آنتی ویروس شبکه برای کسب و کارها

یک آنتی ویروس شبکه قدرتمند می تواند شرکت شما را به طور کامل در برابر این حملات محافظت کند، به طوری که حتی اگر بدافزاری به شبکه شرکت نفوذ کند، قبل از مختل شدن کل شبکه، شناسایی و حذف می شود.

آنتی ویروس نه تنها بدافزار ها را شناسایی و حذف می کند، بلکه اطلاعات سازمان را در برابر انواع مختلف حملات سایبری دیگر نیز ایمن می کند. به عنوان مثال، افزونه های مرورگرِ آنتی ویروس ها می‌ توانند به جلوگیری از حملات فیشینگ و مسدود کردن وبسایت‌ های مخرب کمک کنند. ماژول های ضد باج‌ افزار هم اطلاعات شبکه را از رمزگذاری شدن توسط انواع باج افزار محافظت می کنند.

آنتی ویروس شبکه تنها دیوار دفاعی بین هکرها و داده هایِ حساس کسب و کار شما است. این حصار باید به اندازه کافی قوی و مطمئن باشد و توسط یک تیم حرفه ای پیکربندی گردد. بنابراین پیش از خرید آنتی ویروس متناسب با کسب و کارِ خود، قابلیت های حفاظتی آن باید به دقت و با جزئیات دقیق مورد بررسی قرار گیرد.

تغییر رویکرد سازمان ها و شرکت ها نسبت به آنتی ویروس های شبکه

امروزه با توجه به وسعت بسیار زیاد در سازمان های بزرگ و نبود تیم تخصصی مستقر در شرکت های کوچکتر، پیاده سازی، پیکربندی و مدیریت سیستم های امنیتی بسیار دشوار و پر هزینه شده است. به همین دلیل در سال های اخیر بیشتر سازمان ها و خصوصا شرکت های کوچک و متوسط، به جای استفاده از آنتی ویروس شبکه سنتی با پیاده سازی و پیکربندی های پیچیده، رو به سرویس های مدیریت شده آورده اند.

آنتی ویروس مدیریت شده یک راه حل کارآمد و مقرون به صرفه برای شرکت ها و مدیران شبکه ارائه می دهد. با استفاده از این سرویس، شرکت ها و سازمان ها می توانند مدیریت آنتی ویروس خود را به یک تیم تخصصی واگذار کنند. این امر باعث می شود شرکت ها در هر اندازه ای بتوانند سطح استانداردی از امنیت داشته باشند و میزان آسیب پذیری شبکه خود را به حداقل برسانند.

بسیاری از شرکت ها منابع کافی و یا حتی تمایل برای استخدام یک تیم تخصصی IT را ندارند. در گذشته این مساله به این معنا بود که هر کاربر مسئول حفظ امنیت سیستم خودش است و نرم افزارهای امنیتی مانند آنتی ویروس را بایستی شخصا مدیریت کند. در این شرایط با توجه به فقدان تخصص و دانش کافی در کاربران عادی و عدم پیکربندی صحیح آنتی ویروس، شبکه سازمان ها و شرکت ها به شدت در برابر بدافزارها آسیب پذیر می شد.

در ادامه مزایای آنتی ویروس مدیریت شده، مسئولیت های یک ارائه دهنده آنتی ویروس مدیریت شده و آنچه MSP (ارائه دهندگان خدمات مدیریت شده) باید در این خصوص بدانند را بررسی خواهیم کرد.

آنتی ویروس مدیریت شده چیست؟

ضرورت استفاده از آنتی ویروس مدیریت شده برای سازمان ها و شرکت ها
ضرورت استفاده از آنتی ویروس مدیریت شده برای سازمان ها و شرکت ها

آنتی ویروس مدیریت شده یک سرویس جدید و در حال رشد است که در آن شرکت ارائه دهنده سرویس (MSP)، مسئولیت پیکربندی، نظارت و رسیدگی به نیازهای آنتی ویروس شرکت مشتری را بر عهده دارد. این سرویس به شرکت ها امکان می دهد تا یک راه حل استاندارد امنیتی و ضد بدافزاری، بدون چالش های استخدام تیم IT داشته باشند.

با حذف مسئولیت “مدیریت آنتی ویروس و امنیت سیستم” از کارمندان سازمان، از پیکربندی نادرست تنظیمات جلوگیری میشود و در نتیجه خطر آلودگی به بدافزارها کاهش می یابد.

مسئولیت های ارائه دهندگان آنتی ویروس مدیریت شده

در حالی که رویکرد هر MSP می تواند متفاوت باشد اما بیشتر آنها یک راه حل کامل و یکپارچه دارند که شامل همه جنبه های مدیریت آنتی ویروس، از جمله نصب، پیکربندی، نظارت و مدیریت تهدیدات است. خدمات یک MSP می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • نصب و استقرار آنتی ویروس
  • پیکربندی آنتی ویروس
  • مدیریت بروزرسانی
  • مانیتورینگ
  • بررسی و تحلیل لاگ
  • مدیریت لایسنس

مزیت های آنتی ویروس مدیریت شده چیست؟

این سرویس به شرکت ها امکان می دهد تا در کوتاه ترین زمان به یک تیم تخصصی IT جهت مدیریت موارد مربوط به آنتی ویروس و امنیت شبکه دسترسی داشته باشند. برخی از مزایای اصلی عبارتند از:

دسترسی به متخصصان حوزه امنیت:

MSP ها دارای افراد متخصص و با تجربه هستند و نحوه پیاده سازی و نگهداری یک راه حل قدرتمند امنیتی را می فهمند. آنتی ویروس مدیریت شده به کسب و کارها اجازه می دهد بدون داشتن تیم داخلی امنیت سایبری، به متخصصان خبره دسترسی داشته باشند.

کاهش بار کاری مدیران و کارمندان:

آنتی ویروس مدیریت شده از دید کارمندان فناوری اطلاعات (IT) نیز می تواند مفید باشد. با برون سپاری موارد مربوط به آنتی ویروس و امنیت شبکه، شرکت ها می توانند منابع داخلی را آزاد کنند، پهنای باند را بهبود ببخشند و به کارکنان اجازه دهند که بر وظایف با اولویت بالاتر تمرکز کنند.

مدیریت موثر بروزرسانی ها و Patch ها:

شرکت های آنتی ویروس به طور مرتب نرم افزار و دیتابیس خود را بروزرسانی می کنند تا اطمینان حاصل کنند که محصولشان قادر به شناسایی آخرین تهدیدات بدافزاری است. MSP ها با مانیتورینگ و نظارت پیوسته، بررسی می کنند تا آخرین بروزرسانی ها و پَچ های امنیتی نصب شده باشد و آسیب پذیری ها به حداقل برسد.

عکس العمل و پاسخ سریع:

عکس العمل سریع برای مهار حملات و جلوگیری از گسترش بدافزار در شبکه بسیار مهم است. MSP ها توانایی نظارت مستمر بر شبکه و پاسخگویی سریع به وقایع مشکوک را دارند.

حفاظت قابل اعتماد:

آنتی ویروس های مدیریت شده کاملاً توسط MSP کنترل می شوند. کارکنان نمی توانند به تنظیمات امنیتی دسترسی پیدا کنند و یا آن ها را تغییر دهند. این امر خطر آلودگی به بدافزار، بخاطر پیکربندی نادرست و یا سهل انگاری کاربر را کاهش می دهد.

ارائه دهندگان خدمات مدیریت شده (MSP)، بایستی به دنبال چه نوع آنتی ویروس هایی باشند؟

برای MSP هایی که مایل به ارائه خدمات مدیریت آنتی ویروس هستند، یافتن آنتی ویروس مناسب بسیار مهم است. در حالی که گزینه های مختلفی در بازار وجود دارد، کیفیت و عملکرد آنتی ویروس ها به طور قابل توجهی متفاوت است. هنگام خرید آنتی ویروس مورد نظر، فاکتورهای زیر بهتر است در نظر گرفته شود:

توانمندی حفاظتی و امنیتی:

یکی از ویژگی های اصلی و تعیین کننده آنتی ویروس این است که تا چه اندازه می تواند از شبکه سازمانی در برابر انواع حملات بدافزاری دفاع کند. MSP ها باید اطمینان داشته باشند که راه حل امنیتی مورد نظر می تواند به طور قابل اعتمادی شبکه مشتری را در برابر انواع بدافزارهای شناخته شده و شناخته نشده (Zero-Day) محافظت کند.

بازده کاری:

مدیریت آنتی ویروس های صدها سرور و کلاینت می تواند بسیار وقت گیر باشد. در نتیجه گزینه مناسب، محصولی است که شامل ویژگی هایی برای صرفه جویی در وقت است و می تواند جریان کار روزانه را ساده تر کرده و به MSP ها امکان مدیریت موثر نیازهای امنیتی تمامی سیستم ها را می دهد.

مدیریت مبتنی بر فضای ابری:

آنتی ویروس های مبتنی بر فضای ابری،MSP  ها را قادر می سازند تا از راه دور (Remote) یک سرویس امنیتی جامع ارائه دهند. MSP ها به راحتی می توانند تمام وظایف مدیریتی آنتی ویروس، از جمله نصب، پیکربندی، مانیتورینگ، عکس العمل سریع در هنگام حوادث و مدیریت لایسنس را بدون حضور فیزیکی در محل انجام دهند.

پشتیبانی:

MSP ها باید بررسی کنند که آیا شرکت سازنده آنتی ویروس مورد نظر، برای پاسخگویی به سوالات و رفع مشکلات فنی محصول در دسترس است یا خیر؟ در نتیجه MSP ها باید به دنبال محصولاتی باشند که متخصصان واقعی در زمینه امنیت سایبری از آن ها پشتیبانی می کنند.

آنتی ویروس های مدیریت شده در حال تغییر دادن رویکرد سازمان ها نسبت به امنیت سایبری هستند. برون سپاری مدیریت آنتی ویروس، شرکت ها را قادر می سازد تا ضمن داشتن منابع داخلی برای تمرکز بر کارهای مهمتر، از تخصص یک تیم اختصاصی امنیت سایبری استفاده کنند. همچنین MSP هایی که مایل به ارائه خدمات آنتی ویروس مدیریت شده هستند، باید محصول مناسبی انتخاب کنند که بتواند به آنها در انجام کارهای مدیریتی روزمره و در عین حال محافظت از شبکه مشتریان، کمک کند.

.

پایان رپورتاژ آگهی

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر