کلاهبرداران کریپتویی با هک اکانت معروف یوتیوب Scuba Jake، موفق به سرقت 1.01 بیت کوین شدند. ارزش مبلغ سرقت شده حدود 21 هزار دلار تخمین زده شده است.
کلاهبرداران کریپتویی همچنان به اقدامات مخرب خود در فضای یوتیوب ادامه میدهند. Scuba Jake، یوتیوبر معروف، با انتشار یک استوری اینستاگرامی خبر هک اکانت خود را تأیید نمود. اکانت معروف یوتیوب اسکوبا از زمان راهاندازی (2011) تا کنون بیش از 13 میلیون مشترک و 1.75 میلیارد بازدید جذب کرده است.
بیشتر بخوانید: بهترین ارز دیجیتال برای سرمایه گذاری 2022
هک اکانت معروف یوتیوب توسط کلاهبرداران کریپتویی
کلاهبرداران کریپتویی در روز 9 سپتامبر کنترل کانال Scuba Jake را به دست گرفته و سعی کردند از طریق یک هدیه جعلی شامل بیت کوین (BTC) و اتریوم (ETH) از دنبالکنندگان یوتیوبر معروف کلاهبرداری کنند.
گزارش Finbold نشان میدهد که کلاهبرداران از طریق هک اکانت معروف یوتیوب موفق به کسب 1.01 بیت کوین (معادل 21 هزار دلار) شدند. این تجزیه و تحلیل بر اساس کدهای QR صورت گرفته است. کلاهبرداران از این کدها برای فریب کاربران استفاده کردند.
طبق گزارش Blockchain.com، کیف پول سارقان ارز دیجیتال از زمان ایجاد چهار تراکنش را ثبت نموده است. این کیف پول در مجموع 1.0107 بیت کوین دریافت کرده و کلاهبرداران کل مبلغ سرقت شده را نقد کردهاند.
احتمال دارد که مبلغ سرقت شده بیشتر از 21 هزار دلار باشد، زیرا کلاهبرداران میتوانستند کیف پولها را در جریان پخش زنده کانال تغییر داده باشند. تجزیه و تحلیل کیف پول اتریوم نشان میدهد که هیچ تراکنشی انجام نشده است.
هک اکانت معروف یوتیوب منعکسکننده سایر حوادث کلاهبرداری در این پلتفرم اجتماعی است. کلاهبرداران برای فریب کاربران از یک مصاحبه قدیمی با فردی مشهور استفاده میکنند. آنها فیلم مصاحبه را به صورت پخش زنده منتشر کرده و هدیه جعلی خود را در بخش اطلاعات تبلیغ میکنند. پخش زنده اعتبار فعالیت کلاهبرداران را بالا میبرد.
سارق داراییهای دیجیتال نام کانال Scuba Jake را به MicroStrategy US تغییر داد. این فعالیت جعل هویت به شمار میرود. شرکت میکرواستراتژی یکی از بزرگترین سرمایهگذاران بیت کوین است. کلاهبرداران با استفاده از نام میکرواستراتژی سعی در فریب کاربران داشتند.
شایان ذکر است که کلاهبرداران حداقل دو پخش زنده مختلف از یک ویدیوی قدیمی را به اشتراک گذاشتند. در این ویدیو قدیمی، مدیرعامل شرکت میکرواستراتژی مشغول صحبت درباره BTC بود. قربانیان طرح کلاهبرداری تصور میکردند که تبلیغ ارسال هدایای BTC و ETH توسط مایکل سیلور صادر شده است.
اکانت اسکوبا جیک با توجه به بازدید 1.7 میلیاردی و همچنین دنبالکنندگان میلیونی از سال 2011، مورد توجه هکرها قرار گرفت. این کانال پس از مدتی بازیابی شد و جیک نیز در تاریخ 10 سپتامبر موضوع را از طریق استوری اینستاگرام به اطلاع دنبال کنندگان خود رساند.
به طور کلی، تعداد کلاهبرداریهای یوتیوبی روز به روز در حال افزایش است. کلاهبرداران اغلب کانالها و افراد مشهور را مورد هدف قرار میدهند. به گزارش Finbold، کلاهبرداران در گذشته کانال یوتیوب متعلق به دولت کره جنوبی را هک کردهاند. آنها در صفحه رسمی دولت کره جنوبی یک ویدیوی کلاهبرداری رمزنگاری به اشتراک گذاشتند. دولت کره جنوبی مدتی پس از حمله موفق به بازیابی حساب شد.
کلاهبرداران کریپتویی به ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا نیز رحم نکردند. آنها از طریق کانالهای مختلف اقدام به جعل هویت ماسک نموده و وعده هدایای جعلی به کاربران خود میدادند. این موضوع باعث شد که ماسک به دلیل عدم مقابله با کلاهبرداریهای کریپتویی از یوتیوب شکایت کند. مایکل سیلور نیز با انتشار یک توییت، ناامیدی خود از عملکرد یوتیوب را ابراز کرد.
تحقیقات شرکت نرمافزار آنتی ویروس Kaspersky نشان میدهد که کلاهبرداران علاوه بر انتشار ویدیوهای جعلی، در بخش نظرات نیز لینکهای مخرب خود را تبلیغ میکنند.
بیشتر بخوانید:
- آینده ارزهای دیجیتال در سال 2022
- آینده ریپل در سال 2022 چگونه است؟
- آینده شیبا اینو در سال 2022 چگونه است؟
- پیش بینی قیمت دوج کوین در سال 2022
- آینده و پیش بینی قیمت بیت کوین در سال 2022
نظر شما درباره هک اکانت معروف یوتیوب چیست؟ آیا Youtube در مقابله با کلاهبرداریهای کریپتویی کوتاهی میکند؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید.
منبع: finbold