;
coinex

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی تأییدیه FDA را دریافت کرد!

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی تأییدیه FDA (سازمان غذا و دارو) را دریافت کرد. این امر یک انقلاب بزرگ در صنعت غذایی جهان به حساب می‌آید.

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی که توسط شرکت UPSIDE Foods تولید شده است، به دلیل رعایت کامل مسائل ایمنی، تأییدیه سازمان غذا و دارو را دریافت کرد. از این پس این شرکت می‌تواند تولید گوشت مصنوعی خود را که در آزمایشگاه تولید می‌کند، آغاز کند. این شرکت برای تولید گوشت مصنوعی از مقادیر کمی سلول مرغ همراه با یک محیط رشد برای کشت گوشت بدون کشتار استفاده می‌کند.

بیشتر بخوانید: درمان پیری با مدفوع ؛ اکسیر جوانی با پیوند مدفوع انسان

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی مجوز FDA را گرفت

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی، یک گام مهم دیگر به حضور در فروشگاه‌های مواد غذایی و سرو به عنوان وعده غذایی نزدیک‌تر شد. سازمان غذا و دارو (FDA)، اولین تأییدیه‌ خود را برای یک شرکت پرورش گوشت آزمایشگاهی با نام UPSIDE Foods اعلام کرد که با این وجود، می‌توان گفت آژانس غذایی هیچ دلیلی برای شک در ادعاهای ایمنی محصولات این شرکت پیدا نکرده است.

هرچند از نظر فنی این یک «فرایند تایید» محسوب نمی‌شود، از تأییدیه‌ FDA برای UPSIDE Foods به عنوان یک چراغ سبز برای روش تولید این شرکت یاد شده است که از مقادیر کمی سلول مرغ همراه با یک محیط رشد برای کشت گوشت بدون کشتار استفاده می‌کند.

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی

سازمان غذا و دارو ایالات متحده در نامه خود به این شرکت نوشت:

ما در حال حاضر هیچ سوالی درباره نتیجه گیری UPSIDE نداریم که غذاهایی که توسط مواد سلولی مرغ پرورش یافته‌اند، به اندازه غذاهای تولید شده با روش‌های دیگر ایمن هستند.

ایده تولید گوشت مصنوعی آزمایشگاهی از سال‌ها قبل به عنوان یک راه حل بالقوه برای بسیاری از معایب زیست محیطی گوشت‌های استاندارد و حیوانی مطرح شده است. شرکت‌های این زمینه نیز از مدت‌ها قبل برای دریافت تأییدیه‌ در ایالات متحده با یکدیگر رقابت می‌کنند، اما تاکنون این تلاش‌ها هیچ فایده‌ای نداشته است. بدون موافقت FDA، هیچ تولید‌کننده‌ای عملاً نمی‌تواند محصول خود را برای فروش تولید انبوه کند.

در مورد گوشت پرورشی، عوامل مهمی مانند زمین مورد استفاده برای رشد غلات موجود در محیط، رشد سلولی و انرژی مورد نیاز برای اجرای این تاسیسات علامت‌های سوال بزرگی هستند که در دریافت تأییدیه‌ نقش دارند. هرچند تخمین‌های زیادی وجود دارد، اما تا زمانی که یک شرکت واقعاً موفق به کسب درآمد از این طریق نشود، نمی‌توان گفت که ردپای زیست‌محیطی گوشت پرورش‌یافته در مقایسه با دام‌های پرورش یافته در کارخانه چقدر است.

گوشت مصنوعی آزمایشگاهی

در حالی که با وجود این اعلامیه، احتمالا عرضه گوشت مصنوعی آزمایشگاهی یک قدم دیگر به حضور در فروشگاه‌های مواد غذایی نزدیک‌تر شده‌اند، اما هنوز تأییدیه‌های مهم دیگری، به ویژه از نظر وزارت کشاورزی ایالات متحده برای دریافت وجود دارد.

شرکت UPSIDE Foods گفت: «تولید گوشت مصنوعی آزمایشگاهی علاوه بر حذف نیاز به پرورش و کشتار میلیاردها راس حیوان مقدار بسیار کمتری آب و زمین نسبت به گوشت به دست آمده از دامپروری مصرف می‌کند. همچنین تولید گوشت در محیط کنترل‌شده ممکن است خطر آلودگی‌های خطرناک باکتریایی را کاهش دهد.»

گوشت و لبنیات به تنهایی مسئول ۶۰ درصد خروجی گازهای گلخانه‌ای ناشی از کشاورزی و دامپروری هستند. اما با آنکه اجزای مورد استفاده برای گوشت کشت‌داده‌شده به علت کاهش خروجی گازهای گلخانه‌ای به منافع زیست‌محیطی اشاره دارند، اما برخی از کارشناسان هنوز در این باره که تولید گوشت کشت‌داده‌شده در مقیاس بزرگ ممکن است با افزایش آلودگی کربنی تغییرات اقلیمی را بدتر کند، اختلاف نظر دارند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما دربارهٔ ایده تولید گوشت مصنوعی آزمایشگاهی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر