Galaxy S22 یکی از بهترین گوشی های سامسونگ 2022 بهشمار میرود که در بخشهایی مانند دوربین، سختافزار و طراحی بدنه، نسبت به نسل قبلی ارتقا یافته است. در ادامه با جزئیات بیشتری به بررسی گلکسی S22 میپردازیم.
ساختار زیبا و خیرهکننده گلکسی S22 را نمیتوان انکار کرد، اما طراحی آن چندان بینقص نیست. یکی از مشکلاتی که کاربران پرچمدار جدید سامسونگ با آن روبهرو هستند، نمایشگر کوچک است که هنگام تماشای فیلم یا اجرای بازی میتواند آزاردهنده باشد.
با نگاهی به مشخصات فنی گلکسی S22 و مدل Ultra این سری، متوجه میشوید که دوربین دو نسخه مذکور تفاوت زیادی دارند. این مسئله کاملا طبیعی است که مدلهای قدرتمند پرچمدارها نسبت به نسخههای استاندارد در بخشهای گوناگون عملکرد بهتری داشته باشند؛ اما در اینجا تفاوت فاحش دوربین گلکسی اس 22 با اس 22 اولترا، میتواند کاربران مدل معمولی را ناامید کند.
در بررسی گلکسی S22 شاهد عملکرد فوقالعاده گوشی هنگام پردازش و اجرای برنامههای گوناگون هستیم. البته، محدودیت بهروزرسانیها یکی دیگر از نقطه ضعفهای گلکسی اس 22 خواهد بود که نمیتوان از آن چشمپوشی کرد.
بیشتر بخوانید:
بررسی گلکسی S22
به زبان ساده میتوان گفت که گلکسی اس 22 نسبت به قیمت خود امکانات مناسبی را به کاربران خود ارائه میدهد. اگرچه در بخشهای مختلف شاهد رکورد شکنی یا نوآوری نیستیم، اما این محصول همچنان میتواند توجه بسیاری از کاربرانی را که میخواهند گوشی جدیدی خریداری کنند، جلب کند. پرچمدار سامسونگ در سیستم تصویربرداری خود از سنسورهای گوناگونی بهره میبرد و قابلیت زوم اپتیکال 3 برابر را به کاربران خود ارائه میدهد.
اگر تمایل داشته باشید که یک گوشی آیفون با امکانات بهتری تهیه کنید، لازم است صرفهجویی در هزینهها را فراموش کنید و مدلهای پرو آیفون را خریداری کنید. اما اگر میخواهید یک اسمارتفون قدرتمند تهیه کنید اما بودجه شما زیاد نیست، با اطمینان میتوان گفت که گلکسی اس 22 گوشی ایدهآلی برای شما خواهد بود.
با بررسی گلکسی اس 22 متوجه میشویم که نمایشگر 6.1 اینچی آن میتواند یک مشکل بزرگ برای اکثر کاربران باشد. چراکه در این رنج قیمت سایر گوشیهای اندرویدی معمولا از صفحه نمایش بزرگتری برخوردار هستند و عادت کردن به نمایشگر 6.1 اینچی گلکسی اس 22 میتواند کمی دشوار باشد. البته اگر به نمایشگر بزرگ علاقه دارید، میتوانید گلکسی اس 22 پلاس را خریداری کنید.
اگرچه عادت کردن به صفحه نمایش Galaxy S22 برای برخی از کاربران دشوار است، اما این اسمارتفون میتواند تمام انتظارات کاربران را از یک گوشی پرچمدار برآورده کند. در بررسی گلکسی S22 با یک سیستم تصویربرداری عالی روبهرو میشویم که میتواند برای اکثر افراد رضایت بخش باشد.
نرخ تازهسازی مناسب این گوشی تجربه خوبی را هنگام نمایش محتوای شبکههای اجتماعی و اجرای بازیها برای کاربران به همراه دارد. همچنین، هنگام ضبط ویدیوهای 4K با سرعت 30 فریم با هیچ مشکلی مواجه نمیشوید. S22 قادر است که فیلمهای با کیفیت 8K را ضبط کند اما نمیتوان گفت که در این بخش بینقص است.
با بررسی مشخصات فنی گلکسی S22 متوجه میشوید که تمام گوشیهای سری S22 از یک مدل چیپست بهره میبرند؛ گوشیهای عرضه شده در ایالات متحده و آسیا از چیپست اسنپدراگون 8 نسل 1 بهره میبرند، درحالیکه در سایر نقاط، چیپست اگزینوس سامسونگ به کار رفته است.
این محصول با 8 گیگابایت RAM و حداکثر حافظه داخلی 256 گیگابایت عرضه میشود و باتوجه به اینکه از درگاه کارت حافظه پشتیبانی نمیکند، برای برخی از افراد مشکلساز میشود. به صورت کلی اگر از طرفداران سامسونگ و سیستم عامل اندروید هستید، اس 22 میتواند بهترین گزینه برای شما باشد که در حالحاضر بهعنوان یکی از قدرتمندترین گوشیهای سامسونگ شناخته میشود. اگر تا این لحظه پرچمدار غول تکنولوژی کرهای توجه شما را به خود جلب کرده، در ادامه با بررسی گلکسی اس 22 با ما همراه باشید.
بررسی گلکسی S22 |
مشخصات فنی گلکسی S22 |
طراحی و ساختار |
|
نمایشگر |
|
پردازنده |
|
نرمافزار | اندروید 12، رابط کاربری One UI 5 |
رم و حافظه |
|
دوربین اصلی |
|
دوربین سلفی |
|
باتری |
|
اسپیکر |
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
سایر ویژگیها |
|
بررسی گلکسی S22 از نظر طراحی و ساختار
در بررسی Galaxy S22 از نظر ساختار باید به طراحی کلی بدنه اشاره کرد که نسبت به نسل قبلی پرچمدارهای سامسونگ تفاوت زیادی ندارد، اما مقاومت زیاد پنل پشتی شیشهای دستگاه میتواند سایر نقاط ضعف بدنه را پوشش دهد.
طراحی پرچمدار سال 2022 سامسونگ نسبت به سال گذشته دو تفاوت دارد. ابعاد نمایشگر این اسمارتفون نسبت به سری قبلی 0.1 اینچ کاهش پیدا کرده، البته این موضوع را بسیاری از کاربران متوجه نمیشوند و نمیتوان از آن بهعنوان یک تغییر اساسی یاد کرد.
در بررسی Galaxy S22 از نظر ساختار موضوعی که اهمیت ویژهای دارد، جنس پنل پشتی دستگاه است. سال گذشته پنل پشتی پرچمدار سامسونگ از جنس پلاستیک ساخته شده بود، اما سامسونگ برای پرچمداران 2022 خود از پنل شیشهای استفاده کرده که با گوریلا گلس ویکتوس پلاس محافظت میشوند. این موضوع مقاومت بدنه را به میزان قابل توجهی افزایش میدهد. البته افزایش مقاومت بدنه تنها نتیجه مثبت این تغییر نیست، چنین طراحی ویژهای حس یک محصول گران قیمت را منتقل میکند و جذابیت ظاهری گوشی را بیش از پیش افزایش میدهد.
همانطور که در ابتدای بررسی گلکسی S22 گفتیم، ابعاد آن کمی نسبت به پرچمدار سال گذشته سامسونگ کاهش یافته است. بدنه این گوشی در ابعاد 70.6×146×7.6 میلیمتر طراحی شده و وزن آن به 168 گرم میرسد.
بیشتر بخوانید:
فریم آلمینیومی Galaxy S22 با انحنای کوچکی طراحی شده است که بسیاری از کاربران، آن را به قاب فلزی صاف آیفون ترجیح میدهند. این گوشی هوشمند با پشتیبانی از گواهی IP68 در برابر آب و گردوغبار مقاوم خواهد بود. نکته قابل توجه دیگری که در بررسی Galaxy S22 از نظر ساختار به چشم میخورد، استفاده از طراحی زیبا و جذاب ماژول دوربین نسل قبلی است. پنل پشتی این اسمارتفون در برابر اثر انگشت مقاوم است و میتواند جلوه زیبایی به رنگها بدهد.
اس 22 در رنگهای مشکی، سفید، صورتی طلایی، سبز، گرافیت، آبی، بنفش، کرمی و صورتی یاسی عرضه میشود. در لبه سمت راست گوشی میتوان دکمههای پاور و تنظیم صدا را مشاهده کرد. در لبه بالایی هم شاهد سوراخ کوچک میکروفون هستیم.
درمجموع میتوان گفت که اس 22 طراحی مناسب یک پرچمدار را دارد و همانطور که پیش از این در بررسی گلکسی S22 از نظر ساختار گفتیم، تنها نقطه ضعف طراحی این اسمارتفون ابعاد کوچک آن است.
بررسی گلکسی S22 از نظر نمایشگر
اگر نگاهی به مشخصات گلکسی S22 و S21 داشته باشیم، متوجه میشویم که ابعاد نمایشگر گلکسی اس 22 نسبت به سری قبلی کمی کاهش پیدا کرده است. اما نرخ تازهسازی و وضوح 2340×1080 پیکسل میتواند مشکل ابعاد کوچک نمایشگر را جبران کند. اگرچه اکثر کاربران طرفدار صفحه نمایشهای بزرگ هستند، اما باید این موضوع را خاطر نشان کرد که اولین ویژگی یک نمایشگر عالی، کیفیت و وضوح تصویر آن است که پرچمدار سامسونگ در این زمینه عملکرد خوبی دارد.
اگر بخواهیم مشخصات فنی گلکسی S22 را با یکی از رقبای آن یعنی آیفون 13 مقایسه کنیم، میبینیم که صفحه نمایش سوپر رتینا XDR آیفون 13 با وضوح 2532×1170، عملکرد بهتری نسبت به نمایشگر Dynamic AMOLED سامسونگ با وضوح 2340×1080 دارد. البته سامسونگ با استفاده از حاشیههای باریک صفحه نمایش و حذف بریدگی دوربین سلفی کیفیت کمتر نمایشگر را جبران میکند.
دوربین سلفی در یک حفره دایره شکل در قسمت بالای پنل جلو قرار گرفته است که هنگام اجرای بازیهای مختلف و تماشای فیلم، هیچگونه مزاحمتی برای کاربران خود ایجاد نمیکند. یکی از نکات مثبتی که در بررسی مشخصات فنی گلکسی S22 میتوانیم به آن اشاره کنیم، نرخ تازهسازی نمایشگر است.
صفحه نمایش این اسمارتفون با حداکثر نرخ نوسازی 120 هرتز، قادر است تمام جزئیات را هنگام اجرای بازی، تماشای فیلم یا اسکرول کردن برای شما به نمایش بگذارد. ناگفته نماند که هرچقدر میزان Refresh Rate افزایش پیدا کند، پایداری باتری کاهش پیدا میکند و در صورتی که افزایش عمر باتری برای شما از اهمیت بالایی برخوردار است، میتوانید میزان تازهسازی نمایشگر را روی 60 هرتز قرار دهید؛ اما در مواقعی که شارژدهی باتری برای شما مشکلساز نیست، میتوانید با نرخ نوسازی 120 هرتز از تماشای فیلم یا اجرای بازی لذت ببرید.
مورد دیگری که در بررسی مشخصات گلکسی اس 22 از نظر نمایشگر اهمیت دارد، حالت بازی یا Game Mode است که منجر به افزایش نرخ حساسیت لمسی میشود. حساسیت لمسی یا همام Touch Sampling به سرعت تشخیص و واکنش گوشی به فرمانهای لمسی گفته میشود. البته این قابلیت نمیتواند دلیل برتری پرچمدار سامسونگ نسبت به رقبای خود باشد؛ چراکه پرچمدارهای سایر کمپانیها نیز از سرعت بالایی در Touch Sampling برخوردار بودند.
سنسور اثرانگشت در گلکسی اس 22 زیر نمایشگر قرار دارد. همچنین، این اسمارتفون از تشخیص چهره برای باز کردن قفل گوشی پشتیبانی میکند. البته، تشخیص چهره به اندازه اثر انگشت امنیت نخواهد داشت و به همین جهت پیش از تنظیم قفل چهره، دستگاه به کاربر خود در اینباره هشدار میدهد. اگرچه در بررسی Galaxy S22 از نظر صفحه نمایش با ویژگی یا قابلیتی مواجه نشدیم که این گوشی هوشمند را از سایر رقبای خود متمایز کند، اما هیچ نقطه ضعفی که این اسمارتفون را از دیگر پرچمدارها ضعیفتر جلوه دهد نیز مشاهده نمیشود.
بررسی مشخصات فنی گلکسی S22 از نظر دوربین
پیش از اینکه به موشکافی سیستم تصویربرداری پرچمدار سامسونگ بپردازیم، باید گفت که طراحی ماژول دوربین اس 22 تفاوت چندانی با اس 21 ندارد. در پنل پشتی گوشی همچنان سه لنز قرار گرفته و برخی از سنسورهای پشتیبانی نسبت به سال گذشته متفاوت هستند. لنز فوق عریض 12 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.2 ، دوربین اصلی 50 مگاپیکسلی با دیافراگم f/1.8 و لنز تلهفوتو 10 مگاپیکسلی با دیافراگم f/2.4، سیستم تصویربرداری اصلی این اسمارتفون را تشکیل میدهند.
با بررسی گلکسی S22 و مقایسه آن با S21 متوجه میشوید که دوربین اصلی و تلهفوتو در پرچمدار سال 2022 سامسونگ دستخوش تغییراتی شده است. دوربین اس 22 قابلیت زوم اپتیکال 3 برابر و زوم دیجیتال 30 برابر را به کاربران خود ارائه میدهد که برای عکاسان و افرادی که علاقه زیادی به عکاسی از مناظر و سوژههای دوردست دارند بسیار سرگرم کننده خواهد بود. اگرچه زوم فضایی 100 برابری S22 Ultra هیجانانگیزتر است، اما زوم اپتیکال 3 برابر برای یک گوشی کمتر از 800 دلار، همچنان رضایتبخش خواهد بود. در پنل جلویی نیز شاهد استفاده از دوربین سلفی 10 مگاپیکسلی هستیم که نسبت به سری قبلی هیچ پیشرفتی نداشته است.
میتوانید افکت بوکه را قبل یا بعد از عکاسی با حالت پرتره تنظیم کنید. Bokeh در واقع یک افکت مات است که جهت عکاسی از نواحی خارج از فوکوس دوربین مورد استفاده قرار میگیرد. در کل میتوان گفت که عکاسی با حالتهای گوناگون مانند: حالت شب، پرتره، عریض، فوق عریض و لنزهایی که اس 22 در اختیار ما قرار میدهد تجربه خوبی خواهد بود و کیفیت عکسهای ثبت شده کاملا مناسب هستند؛ اما همچنان مشکل غلظت بیشاز حد رنگها قابل رویت است.
برای مثال میتوان گفت که رنگ آسمان در عکسها بیش از حد آبی است و نتیجه نهایی تفاوت زیادی با چیزی دارد که با چشمان غیر مسلح مشاهده میشود. البته عکسهای ثبت شده میتواند برای اکثر کاربران رضایت بخش باشند، اما در صورتی که تمایل دارید رنگها شباهت بیشتری به واقعیت داشته باشند، بهتر است دوربین S22 را فراموش کنید.
همانطور که پیش از این در بررسی گلکسی S22 اشاره کردیم، کاربران میتوانند افکت بوکه را قبل یا بعد از عکاسی پرتره تنظیم کنند که این موضوع میتواند بهعنوان یکی از نقاط قوت پرچمدار سامسونگ شناخته شود. به لطف این قابلیت میتوان سوژهها را از فضای بکگراند جهت ثبت عکسهای حرفهای جدا کنید.
زوم اپتیکال 3 برابری نتایج قابل قبولی را از خود به نمایش میگذارد اما در زوم 10 برابر یا 30 برابر کیفیت تصاویر کاهش چشمگیری پیدا میکنند. همچنین، با اطمینان نمیتوان گفت که تعداد پیکسلها برای ارائه چنین میزان زومی کافی باشد، حتی باوجود پشتیبانی هوش مصنوعی.
نکته جالب دیگری که در بررسی گلکسی S22 با آن مواجه میشویم، حالتهای گوناگون و کنترلهای گسترده برای تغییر شیوه عکسبرداری است که با لمس گزینه More، برای کاربران به نمایش گذاشته میشود. برای مثال میتوان به Pro Mode اشاره کرد که امکان کنترل سرعت شاتر را در اختیار کاربران قرار میدهد. حالتهای ISO، Focus Point و White Balance هم در دسترس هستند که استفاده از آنها برای کاربران سرگرم کننده خواهد بود.
متاسفانه گلکسی S22 مانند آیفون 13 از حالت فیلمبرداری سینمایی پشتیبانی نمیکند؛ اما با استفاده از حالت پرو میتوانید عمق فیلم را مطابق میل خود تنظیم کنید. با استفاده از این حالت میتوانید هنگام فیلمبرداری فوکوس دوربین را روی سوژه موردنظر خود قرار دهید. در آخر باید این نکته را خاطر نشان کنیم که اگرچه سیستم تصویربرداری S22 نسبت به قیمت آن بسیار عالی است، اما با مقایسه کردن مشخصات گلکسی اس 22 و اس 22 اولترا، اکثر افراد از دوربین نسخه معمولی پرچمدار سامسونگ دلسرد میشوند. همانطور که میدانید، گلکسی اس 22 اولترا بهترین دوربین گوشی را دارد.
بیشتر بخوانید:
بررسی گلکسی اس 22 از نظر عملکرد
پیش از بررسی گلکسی S22 از نظر عملکرد خالی از لطف نیست به این موضوع اشاره کنیم که نسخههای عرضه شده در ایالات متحده و آسیا، از چیپست اسنپدراگون 8 نسل 1 استفاده میکنند؛ در حالیکه نسخههای عرضه شده در سایر نقاط جهان به تراشه اگزینوس 2200 مجهز هستند. به صورت کلی میتوان گفت که S22 یکی از قدرتمندترین گوشیهای اندرویدی موجود در بازار است که از میزان حافظه داخلی قابل قبولی پشتیبانی میکند.
سامسونگ تمام مدلهای پرچمدار سال 2022 خود را به یکی از قدرتمندترین تراشههای موجود مجهز کرده است. اگرچه از دو مدل چیپست در نسخههای مختلف آن استفاده میشود، اما هر دو تراشه با 8 گیگابایت RAM و 128 یا 256 گیگابایت حافظه داخلی همراه خواهند بود. زمانی که برای بررسی گلکسی S22 و مقایسه با S22 Ultra، آن را در تست گیگبنچ قرار میدهیم، نتایج بدست آمده شباهت زیادی به اس 22 اولترا دارد. گفتنی است که عملکرد پرچمدار سامسونگ در این بخش به خوبی تراشه بایونیک A15 اپل نخواهد بود.
این موضوع را بهخاطر بسپارید که عملکرد ضعیفتر تراشه سامسونگ در مقایسه با آیفون، به معنی کم بودن سرعت پردازشها در اس 22 نیست؛ چراکه سختافزار این پرچمدار برای تمام کارهای روزمره مانند: تماشای فیلم، وبگردی، بازبینی شبکههای اجتماعی و… کاملا مناسب است؛ علاوهبراین، میتواند کارهای پیچیدهتر مانند اجرای بازی، ضبط ویدیوهای 4K و ادیت ویدیو را به خوبی انجام دهد.
تنها نقطه ضعفی که در اینجا به چشم میخورد، فیلمبرداری با کیفیت 8K است که اختلالهای گستردهای دارد. با بررسی مشخصات گلکسی اس 22 میتوانید کمبود فضای ذخیرهسازی را به خوبی درک کنید. این گوشی هوشمند از حداکثر فضای ذخیرسازی 256 گیگابایت پشتیبانی میکند که از یک اسمارتفون در سال 2022 انتظار بیشتر از این را داریم. به علاوه، پشتیبانی نکردن از کارت حافظه مشکل فضای ذخیره سازی را دوچندان میکند.
تمام اعضای خانواد Galaxy S22 از رابط کاربری One UI 5 پشتیبانی میکنند که برپایه سیستم عامل اندروید 12 اجرا میشود. یکی از ویژگیهای جالب این رابط کاربری، ارائه تجربه شگفتانگیز از اندروید 12 است. همانطور که میدانید رابط کاربری One UI مرورگر مخصوص به خود را به کاربران ارائه میدهد اما در صورت تمایل میتوانید با چشمپوش از آن، سایر مرورگرها را جایگزین کنید. در آخر باید به این نکته اشاره کنیم که اس 22 از اینترنت پرسرعت 5G پشتیبانی میکند.
بررسی مشخصات گلکسی اس 22 از نظر باتری و شارژدهی
با بررسی گلکسی S22 و مقایسه آن با S21، شاهد کاهش 300 میلیآمپر ظرفیت باتری هستیم. متاسفانه دلیل اصلی این اقدام سامسونگ مشخص نیست. ظرفیت باتری پرچمدار سال 2021 سامسونگ 4000 میلیآمپر ساعت بود و در سال 2022 این میزان به 3700 میلیآمپر ساعت کاهش یافت.
در صورت استفاده مداوم از گوشی، عمر باتری حدود 12 ساعت خواهد بود. در داخل جعبه اسمارتفون تنها یک کابل USB-C مشاهده میشود و کاربران با استفاده از آداپتورهای 25 واتی که با آن سازگار هستند، میتوانند باتری گوشی را شارژ کنند. این دستگاه از قابلیت شارژ بیسیم هم پشتیبانی میکند.
بیشتر بخوانید:
بررسی گلکسی S22 از نظر کیفیت صدا و قابلیتهای اتصال
در بررسی گلکسی اس 22 از نظر سیستم صوتی و کیفیت صدا شاهد بلندگوهای استریو هستیم که خروجیهای آنها در دو قسمت بالا و پایین لبههای گوشی قرار گرفته و کیفیت صدای آنها برای یک اسمارتفون در این رنج قیمت قابل قبول است.
این محصول از Wi-Fi 6 پشتیبانی میکند، اما بهتر بود که سامسونگ از Wi-Fi 6E برای گلکسی S22 استفاده میکرد. البته نمیتوان از این موضوع بهعنوان یک نقطه ضعف در بررسی گلکسی اس 22 یاد کرد. Galaxy S22 به بلوتوث نسخه 5.2 مجهز شده که از نوع LE یا کم مصرف است. همانطور که پیش از این گفتیم، این گوشی هوشمند اینترنت پرسرعت 5G را به کاربران خود ارائه میدهد. ناگفته نماند که سیستم GPS اس 22 برای موقعیتیابی از GALILEO ،GLONASS و BDS پشتیبانی میکند.
قیمت گلکسی S22
این گوشی هوشمند در تاریخ 9 فوریه 2022 (20 بهمن 1400) معرفی و در تاریخ 25 فوریه (6 اسفند 1400) روانه بازار شد. قیمت گلکسی اس 22 در بازارهای جهانی حدود 700 دلار است.
سوالات متداول
آیا گلکسی S22 ارزش خرید دارد؟
اگر تمایل دارید با حداقل هزینه ممکن، یک پرچمدار جدید از سری S سامسونگ را خریداری کنید، گلکسی S22 میتواند گزینه مناسبی باشد. همانطور که در بررسی گلکسی S22 گفتیم، عملکرد این اسمارتفون به لطف سختافزار و تراشه قدرتمند، برای پردازش و اجرای اکثر اپلیکیشنها مناسب است. اگر شما از کاربران گلکسی S20 یا S21 هستید و فقط تمایل دارید که پرچمدار جدید سامسونگ را تهیه کنید، توصیه میکنم که از این کار صرف نظر کنید؛ چراکه قابلیتهای جدیدی که اس 22 در اختیار کاربران قرار میدهد، تفاوت زیادی با نسلهای قبلی ندارد.
قیمت گلکسی S22 در بازارهای داخلی چقدر است؟
قیمت گلکسی اس 22 در بازار ایران، در بازه 31.900.000 تا 38.900.000 تومان تعیین شده است.
بیشتر بخوانید:
بهترین گوشی تا 30 میلیون تومان |
بهترین گوشی تا 25 میلیون تومان |
بهترین گوشی تا 20 میلیون تومان |
بهترین گوشی های شیائومی 2022 |
بهترین گوشی های قاتل پرچمدار در سال 2022 |
منبع: Techradar
نظر شما درباره بررسی مشخصات گلکسی اس 22 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.