دانشمندان معتقدند که موجودات فضایی از سیاهچالهها بهعنوان رایانه کوانتومی استفاده میکنند. جزئیات نظریه جدید و متفاوت این دانشمندان را در ادامه مطلب بخوانید.
دانشمندان همیشه به دنبال نشانههای حیات در فضا بودهاند و فعلاً فقط متکی به سیگنالهای رادیویی هستند تا بلکه بتوانند سیگنالهای بیشتری دریافت و آنها را بررسی کنند. این دانشمندان اخیراً در یک نظریه جدید عنوان کردند که موجودات فضایی از سیاهچالهها بهعنوان رایانه کوانتومی استفاده میکنند. اما چه چیزی منجر به خلق این نظریه شده است؟
بیشتر بخوانید: توسعه نسل جدید نرمرباتها برای استفاده در ماموریتهای فضایی
موجودات فضایی از سیاهچالهها به عنوان رایانه کوانتومی استفاده میکنند
دانشمندان در مقالهای جدید، یک ایده هیجانانگیز را بررسی کرده که به موجب آن این نظریه مطرح میشود که موجودات فضایی و بیگانگان که از آنها به نام alien یاد میشود، سیاهچالهها را برای ذخیره سازی کوانتومی ایجاد کردهاند.
هرچند این ایده دیوانه کننده به نظر میرسد، اما برخی از دانشمندان اعتقاد دارند که میتوانند راهحلی برای پارادوکس فرمی (Fermi Paradox) ارائه کنند که اساساً بیان میکند اگر زندگی در جهان ما رایج است، چرا تاکنون شواهدی از آن در خارج از زمین پیدا نکردهایم.
پارادوکس فرمی نگرشهای امواج زیادی در بین جامعه علمی ایجاد کرده است، بهویژه در بخشهایی که اعتقاد دارند حیات بیگانه وجود دارد و منتظر کشف شدن آن هستند. دانشمندان آلمانی و گرجی در مقاله خود که هنوز مورد بررسی قرار نگرفته، توضیح میدهند که ممکن است در زمینه جستجو حیات بیگانه، دید اشتباهی داشته باشیم.
در حال حاضر، دانشمندان برای جستجوی نشانههایی از حیات در جهان، به سیگنالهای رادیویی متکی هستند. اما محققان در مقاله جدید پیشنهاد میکنند که باید به سیاهچاله ها نزدیک شویم زیرا ظاهراً تمدنهای بیگانه از آنها به عنوان رایانههای کوانتومی عظیمی برای ذخیره دادههای خود استفاده میکنند. به همین دلیل، باید به دنبال نشانههایی از فناوری در آنها باشیم که از ابرساختارهایی مانند تپ اخترها، ستارههای کوتوله سفید و سیاه چالهها سرچشمه میگیرند.
این مفهوم که سیاهچالهها میتوانند به عنوان منابع نامحدود انرژی عمل کنند به دهه 1980 و زمانی برمیگردد که «راجر پنروز»، فیزیکدان و ستاره شناس شناخته شده انگلیسی آن را مطرح کرد. محققان نیز موافق هستند که سیاهچاله های کوچک و مصنوعی ایجاد شده میتوانند برای اطلاعات کوانتومی به عنوان خازن عمل کنند.
با این حال، همانطور که محققان توضیح میدهند، تنها راه برای اثبات احتمال این نظریه، این است که شواهدی از فناوری درون یک سیاهچاله پیدا کنیم. به گفته آنها، رصدخانه نوترینو آیس کیوب (IceCube Neutrino Observatory) واقع در قطب جنوب، فناوریهای لازم برای انجام این کار را دارد که میتواند تأیید کند بیگانگان سیاهچالهها را برای ذخیره کردن دادههای خود ایجاد کردهاند.
بیشتر بخوانید:
- کشف یک سیاره فراخورشیدی مشابه زمین در فاصله 72 سال نوری
- رونمایی رولزرویس از یک راکتور هستهای کوچک برای تامین انرژی انسان در ماه
- اپلیکیشن انیگما برای ثبت گزارش مشاهده بشقاب پرنده معرفی شد
دیدگاه شما در خصوص استفاده موجودات فضایی از سیاهچالهها به عنوان رایانه کوانتومی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.