به گفته رئیس کمیته دامپروری کمیسیون کشاورزی مجلس، راه نجات بازار گوشت و مرغ، توزیع کالابرگ الکترونیکی است.
احد آزادیخواه عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در اظهار نظری عجیب عنوان کرد که تنها راه نجات بازار گوشی و مرغ، توزیع کالابرگ الکترونیک است. نقل این صحبت در زمانی جاری شده است که هماکنون در بازار شاهد افزایش شدید قیمت گوشت، مرغ، تخممرغ و غیره هستیم و بهنظر توزیع کوپن الکترونیکی نمیتواند چارهساز باشد.
بیشتر بخوانید: سامانه سراسری کالابرگ با بیش از 50 هزار فروشگاه فعال راهاندازی شد
نجات بازار گوشت و مرغ در گرو توزیع کالابرگ الکترونیکی است
به نقل از خانه ملت، احد آزادی خواه عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، در خصوص افزایش قیمت و کمبود گوشت مرغ در بازار، گفت: «موضوع مرغ اخیراً به یک چالش تبدیل شده دارای سه سرفصل آنالیز قیمت، حمایت دولت و تنظیم بازار است.»
نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه به همان میزان که موظف هستیم از حقوق مصرفکنندگان حمایت داشته باشیم باید شرایط تولید و ایجاد انگیزه برای تولیدکنندگان را نیز فراهم کنیم، ادامه داد:
به دلیل تحمل زیان سنگین از سوی مرغداران طی دورههای گذشته امروز انگیزه تولید آنها کاهش پیدا کرده و باید این زیان آنها در قالب تسهیلات ارزان قیمت و یا یارانه جبران شود.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در شرایطی که هزینه بیمه و دستمزد کارگران افزایش پیدا کرده و نهادههای دامی با نرخ ارز آزاد در اختیار مرغداران قرار میگیرد باید قیمت گوشت مرغ نیز با تناسبی معقول افزایش پیدا کند و این واقعیت را نمیتوان کتمان کرد، عنوان کرد: «برای پیشگیری از افزایش نامتعارف قیمت گوشت مرغ در بازار دولت باید یارانهها و مشوقهایی را در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد.»
وی با بیان اینکه یکی از اقداماتی که میتوانند خدمتی بزرگ به مصرفکنندگان باشد توزیع کالابرگ الکترونیکی است و میتواند راه نجات بازار گوشت و مرغ باشد ادامه داد:
در حال حاضر جوجهریزی در واحدهای مرغداری کاهش پیدا کرده و این موضوع نشاندهنده کاهش قدرت خرید مردم است. با توزیع کالابرگ الکترونیکی گوشت مرغ در اختیار دهکهای پایین قرار میگیرد و تولیدکننده نیز آسیب نمیبیند.
آزادی خواه با تاکید بر اینکه به منظور تنظیم بازار گوشت مرغ درحالحاضر شرکتهایی مانند پشتیبانی امور دام ورود کنند و با توزیع گوشت مرغ از محل ذخایر استراتژیک مانع از بروز کمبود در بازار شوند، عنوان کرد: «در مقاطعی از سال که مرغ روی دست مرغداران باقی میماند باید شرکت پشتیبانی امور دام محصول مازاد نیاز بازار را خریداری کند و در چنین شرایطی در اختیار مصرفکنندگان قرار دهد.»
رئیس کمیته دامپروری کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، عنوان کرد:
با لحاظ سه متغیر آنالیز قیمت، حمایت دولت و تنظیم بازار در طول سال با چالش در زمینه تأمین گوشت مرغ مواجه نمیشویم.
وی با بیان اینکه در کمیسین کشاورزی و کمیته دامپروری، نشستهایی در خصوص گوشت مرغ نشستهایی را با حضور مسئولین مربوطه برگزار کردیم، گفت: «وزارت جهاد کشاورزی، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، گمرک و وزارت صنعت، معدن و تجارت در زمینه تامین گوشت مرغ مسئولیت دارند. برخی از تعارض و اختلاف سلیقهها باعث شد تا شاهد مشکلات در بازار گوشت مرغ باشیم.»
این نماینده مردم در مجلس یازدهم با تاکید بر اینکه راهحل عبور از مشکلات حوزه تولید و تأمین گوشت این است که از تولیدکنندگان حمایت کنیم و در کنار آن کالابرگ الکترونیکی نیز توزیع شود، عنوان کرد:
بهانه دولت برای عدم توزیع کالابرگ الکترونیک فراهم نبودن زیرساخت است اما مشخص نیست چه زمانی این زیرساختها آماده میشود.
.
بیشتر بخوانید:
- موافقت مجلس با تخصیص کالابرگ الکترونیکی به اقشار کم درآمد بدون کسر از یارانه
- وزیر اقتصاد: استفاده از کالابرگ الکترونیکی در سراسر کشور اختیاری است
- افزایش مبلغ یارانه برای این افراد تایید شد؛ چه کسانی یارانه بیشتری میگیرند؟
دیدگاه شما در خصوص توزیع کالابرگ الکترونیکی و کنترل بازار گوشت و مرغ بوسیله آن چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.