معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری برنامه ویژهای جهت آموزش هوش مصنوعی به دانشآموزان از طریق آموزش کدنویسی خبر داده است.
«محمدمهدی کاظمی»، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، طی گفتوگویی درباره برنامههای معاونت متوسطه جهت اوقات فراغت دانشآموزان در تابستان عنوان کرد: «برنامههای اوقات فراغت وزارت آموزش و پرورش به صورت مجموعه واحد در هفته گذشته از سوی مقام عالی وزارت به استانها ابلاغ شد.»
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه درباره جزئیات برنامه آموزشی دانشآموزان در تابستان افزود: «استانها برنامهریزی کردند تا با برگزاری برنامههای علمی در راستای تقویت بنیه علمی دانشآموزان گام بردارند. برنامههای علمی برای دوره متوسطه دوم از پایه دهم تا دوازدهم برای آمادگی، ایجاد سابقه تحصیلی و تقویت بنیه علمی دانشآموزان و در دوره متوسطه اول از هفتم تا هشتم با برنامههای مهارت تابستانی و هوش مصنوعی برگزار خواهد شد.»
وی همچنین اضافه کرد: «همه بخشهای وزارت آموزش و پرورش در برنامههای اوقات فراغت دخیل هستند و آنچه از ظرفیتها در مجموعه معاونت آموزش متوسطه وجود دارد مانند پژوهشسراهای دانشآموزی در برنامههای اوقات فراغت استفاده خواهد شد. حدود 700 پژوهشسرای دانشآموزی در سراسر کشور وجود دارد که فرصتی برای پژوهشگری، ایجاد و ارائه خلاقیتها و ابتکارات دانشآموزان است و از همه این ظرفیت استفاده خواهیم کرد. مجموعه هنرستانهای فنی و حرفهای با هدف آموزش مهارت به دانشآموزان فرصت مناسبی است تا این آموزشها در تابستان هم از طریق آنها رخ دهد. همچنین برای دانشآموزانی که نیازمند تقویت بیشتر در حوزههای علمی هستند برنامههای علمی را برگزار خواهیم کرد.»
بیشتر بخوانید: روش فعال کردن نسخه شیطانی ChatGPT ؛ روی ترسناک هوش مصنوعی را ببینید!
برنامه آموزش هوش مصنوعی به دانشآموزان
کاظمی ضمن اشاره به برگزاری برنامه ویژهای جهت آموزش هوش مصنوعی به دانشآموزان اعلام کرد: «آموزش هوش مصنوعی از طریق آموزش کدنویسی به عنوان دروازه ورود به هوش مصنوعی دنبال میشود. بیشتر ارتباط و استفاده دانشآموزان در حوزه فناوری بوده و آموزش هوش مصنوعی فرصتی است تا در زیستبوم جدید که علاقه دانشآموزان نسل جدید است به بهترین نحو، متناسب با علاقه و استعدادهای دانشآموزان استفاده کنیم. این آموزشها با مشارکت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه آموزش صداوسیما انجام خواهد شد.»
وی همچنین ضمن اعلام خبر برگزاری دورههای توانافزایی برای معلمان افزود: «این برنامهها برای آمادگی ورود به سال تحصیلی است تا از ظرفیت موجود بتوانیم بیشترین استفاده را کنیم. طی برنامهریزیای که انجام شده بود امسال همه معلمان درس «کار و فناوری» آموزشهای مبتنی بر هوش مصنوعی تدریس میکردند و این فرصت مغتنمی بود تا از این ظرفیت برای آموزش همه معلمان استفاده کنیم و 25 هزار معلم برای درس «کار و فناوری» آموزش دیدند.»
کاظمی در پایان خاطرنشان کرد: «ما در آموزش رویکرد تلفیقی داریم یعنی تلفیق هنر و برنامهنویسی با سایر محتواها. امیدواریم بتوانیم تابستان امسال این آموزشها را برای سایر معلمان در دروس مختلف انجام دهیم. آموزش تلفیقی بیشتر برای دانشآموزان متوسطه اول در دروس مختلف «فرهنگ و هنر» و «کار و فناوری» دنبال میشود اما در نظر داریم این تلفیق به گونهای انجام گیرد که معلمان مختلف دروس مانند عربی و ادبیات فارسی برای آموزش درس مربوطه از هنر و کد نویسی هم استفاده کنند.»
بیشتر بخوانید:
- پای هوش مصنوعی به کلیسا باز شد؛ ChatGPT در نقش کشیش [+عکس]
- شکایت یک مجری رادیویی از ChatGPT ؛ نقص چتباتهای هوش مصنوعی بالاخره برملا شد!
- همکاری انسان و ChatGPT در ساخت ربات [+عکس]
دیدگاه شما در خصوص آموزش هوش مصنوعی به دانشآموزان چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با تکراتو دنبال کنید.