وزیر ارتباطات عنوان کرد که دولت در فیلترینگ نقشی ندارد و کارگروه بررسی کندی اینترنت باید برای رفع محدودیت اینترنت اقداماتی انجام دهد.
عیسی زارعپور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خبری ضمن اشاره به ورود کارگروه بررسی کندی اینترنت برای رفع این محدودیتها اعلام کرد که دولت هیچ نقشی در فیلترینگ ندارد. باوجود اینکه امروزه وجود اینترنت به یکی از ارکان اصلی ارائه خدمات تبدیل شده است، باید سریعاً تصمیماتی برای مرتفعسازی این مشکل گرفته شود و یقیناً دولت و وزارت ارتباطات دو رکن اصلی تصمیمگیرنده در این رابطه خواهند بود.
بیشتر بخوانید: اعتراف صادقانه وزیر ارشاد: با فیلترینگ مردم بیش از همیشه فیلم و سریالهای بدون سانسور میبینند!
به گفته زارعپور، دولت در فیلترینگ نقشی ندارد
«عیسی زارعپور»، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، در حاشیه نشست امروز هیئت دولت با تأکید بر اینکه فیلترینگ خارج از چهارچوب تصمیمگیری دولت است، گفت:
«کمیتهای (تعیین مصادیق محتوای مجرمانه) که در این زمینه وجود دارد، دولت سهم عمده را در آن ندارد. بازنگری در سیاستها و مصادیق فیلترینگ یکی از خواستههای رئیسجمهور از دبیر جدید شورایعالی فضای مجازی بوده که در حکم انتصاب ایشان آمده است.»
زارعپور باور دارد بخشی از گلایههای مردم درباره کندی اینترنت، به سرویسها و سایتهایی بازمیگردد که به اعتقاد او، بلاوجه بسته شدهاند: «بارها به عنوان مثال گوگلپلی را عرض کردم. همچنین بازیها یا سرویسهای پرکاربردی مسدود شدهاند که باید در این کارگروه بررسی شود؛ چرا که بخشی از نارضایتی مردم به این امر بازمیگردد.»
وی تأکید کرد در رابطه با شبکههای اجتماعی و پیامرسانهای مسدودشده، وزارت ارتباطات همچنان تابع مراجع بالادستی است:
«پذیرش قوانین جمهوری اسلامی و رعایت آنها همچنان برای این پلتفرمها مطرح است؛ اما به اعتقاد ما، در یکسری سرویسها و خدمات میشود تجدیدنظر کرد که از عهده وزارت ارتباطات و دولت خارج است.»
وزیر ارتباطات ابراز امیدواری کرد که مرکز ملی فضای مجازی در راستای کارگروه بررسی کندی اینترنت، در حوزه رفع فیلتر هم نقشآفرینی داشته باشد: «که ما اثراتش را برای کاهش نارضایتی مردم و افزایش سرعت کیفیت و اینترنت داشته باشیم.»
زارعپور در ادامه سخنان خود بخش دیگری از نارضایتیها از کندی اینترنت را متوجه برخی شرکتها همچون مخابرات دانست که مأموریت خود را بهدرستی انجام ندادهاند:
«شرکت مخابرات در لایه تجمیع و شبکه داخل شهرها و استانها، طی سالهای گذشته وظیفه خود را بهدرستی انجام نداده و در برخی ساعات مشکلاتی را در استانها ایجاد کرده است.»
بیشتر بخوانید:
- وزیر ارتباطات: با اختلال و فیلترینگ مخالفیم اما مسئول محدودیتهای اینترنتی نیستیم!
- نماینده مجلس: سیاست فیلترینگ ابراز عجز و ناتوانی در برابر شرایط جدید است!
نظر شما درباره عدم دخالت دولت در فیلترینگ چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.