پرتاب اولین موشک جهان با سوخت متان با موفقیت انجام شد. چین با پرتاب این موشک همه حریفان آمریکایی ازجمله اسپیسایکس را شکست داد.
پرتاب اولین موشک جهان با سوخت متان توسط چین با موفقیت انجام شد تا چشمبادامیها یکبار دیگر توانایی خود در زمینه هوافضا را به رخ رقیبان آمریکایی همچون اسپیسایکس بکشانند. گفته شده که این پرتاب توسط یک شرکت خصوصی چینی از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان انجام گرفته و میتواند به نسل بعدی وسایل پرتاب به فضا تبدیل شود.
بیشتر بخوانید: اسپیس ایکس 150 میلیارد دلار ارزشگذاری شد
پرتاب اولین موشک جهان با سوخت متان با موفقیت انجام شد
یک شرکت خصوصی چینی امروز چهارشنبه اولین موشک اکسیژن مایع – متان جهان را در مدار زمین پرتاب کرد و رقبای آمریکایی را در ارسال چیزی که میتواند به نسل بعدی وسایل پرتاب به فضا تبدیل شود، شکست داد.
رسانههای دولتی گزارش دادند:
موشک حامل ژوک-2 در ساعت 9 صبح به وقت محلی از مرکز پرتاب ماهواره جیوکوان در شمال غربی چین پرتاب شد و پرواز خود را طبق برنامه انجام داد.
پرتاب روز چهارشنبه، چین را از رقبای آمریکایی، از جمله «اسپیسایکس» متعلق به «ایلان ماسک» و «بلو اوریجین» متعلق به «جف بزوس» ، جلوتر انداخت. رقابت این غولهای فناوری بر سر پرتاب وسایل نقلیه حامل سوخت متان، که آلایندگی کمتر دارند و در عین حال ایمنتر، ارزانتر و پیشران مناسب در موشکهای قابل استفاده مجدد هستند، بوده است.
پرتاب این موشک به دست شرکت خصوصی لنداسپیس صورت گرفته که دومین پرتاب چینیها از این نوع است. در ماه آوریل، شرکت دیگر چینی با موفقیت یک موشک نفت سفید-اکسیژن را پرتاب کرد و گامی دیگر به سمت توسعه موشکهایی برد که میتوانند سوختگیری مجدد و استفاده مجدد داشته باشند.
شرکتهای فضایی تجاری چینی از سال 2014، زمانی که دولت اجازه سرمایهگذاری خصوصی در این صنعت را داد، به این بخش هجوم آوردهاند.
گفته میشود موشک ZQ-۲ با موتورهای ژنراتور گاز میتواند محمولهای به وزن ۶۰۰۰ کیلوگرم را به مدار زمین در ارتفاع ۲۰۰ کیلومتری ببرد یا ۴۰۰۰ کیلوگرم محموله را به مدار ۵۰۰ کیلومتری زمین برساند. این موشک از متان انرژی میگیرد.
بیشتر بخوانید:
- استخدام یک نابغه 14 ساله در اسپیس ایکس به عنوان مهندس نرمافزار استارلینک
- نخستین ایستگاه فضایی تجاری جهان با همکاری اسپیس ایکس راهاندازی میشود
- نخستین زن فضانورد عربستان سعودی به واسطه اسپیس ایکس به فضا رفت
نظر شما درباره پرتاب اولین موشک جهان با سوخت متان چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.