coinex
otetmarket
propification.com

کاهش زمان سفرهای فضایی با فناوری همجوشی هسته‌ای

با فناوری همجوشی هسته‌ای، کاهش زمان سفرهای فضایی ممکن خواهد شد. با این فناوری زمان سفر تا مریخ تا 50 درصد کاهش خواهد یافت.

اخیراً خبر رسیده است که شرکت حوزه پیشرانش فضایی Pulsar Fusion درحال ساخت یک محفظه فضایی با استفاده از فناوری همجوشی هسته‌ای است که می‌تواند منجر به کاهش زمان سفرهای فضایی شود. بهتر بگوییم که با استفاده از این فناوری پیشرفته می‌توان زمان سفر به سیاره سرخ را تا 50 درصد کاهش داد و سفر 10 ساله به زحل را نیز به دو سال رساند.

بیشتر بخوانید: فضاپیمای بدون سرنشین هند برای فرود روی سطح ماه پرتاب شد [+فیلم]

کاهش زمان سفرهای فضایی با فناوری همجوشی هسته‌ای ممکن شد

شرکت مستقر در آکسفوردشر انگلستان، بیشتر تاریخ 11 ساله خود را صرف تحقیقات متمرکز بر همجوشی کرده است. اخیراً نیز Pulsar Fusion شروع به توسعه محصولاتی مانند پیشران برقی اثر هال برای فضاپیماها و موتور موشک هیبریدی مرحله دوم کرده که می‌تواند برایش درآمد به‌همراه داشته باشد.

همچنین این شرکت سال 2022 قراردادی را برای آژانس فضایی بریتانیا به‌دست آورد که به موجب آن، یک سیستم پیشرانه مبتنی‌بر شکافت هسته‌ای توسعه خواهد داد.

کاهش زمان سفرهای فضایی با فناوری همجوشی هسته‌ای ممکن شد

اما به عقیده Pulsar، آینده سفرهای عمیق فضایی به نیروی پیشرانه همجوشی بستگی دارد. آن‌ها استدلال می‌کنند که فضا به‌دلیل هوای بسیار سرد و خلأ تقریباً کامل خود شرایط بسیار مساعدی برای واکنش‌های همجوشی دارد.

«جیمز لمبرت»، مدیر مالی Pulsar Fusion، در مصاحبه‌ای به TechCrunch درباره چالش‌های این راه گفت:

مشکل اصلی این است که یاد بگیرم چگونه پلاسمای فوق‌العاده داغ را در یک میدان الکترومغناطیسی نگه‌داری و محدود کنیم. پلاسما مانند یک سیستم آب‌و‌هوایی رفتار می‌کند که پیش‌بینی آن با استفاده از تکنیک‌های معمولی بسیار دشوار است.

Pulsar Fusion هم‌اکنون ساخت‌و‌ساز محفظه خود را در شهر بلچلی انگلستان آغاز کرده. شرکت حوزه سیستم‌های انرژی و هوافضا Princeton Satellite Systems نیز با سیستم‌های ماهواره‌ای خود، شبیه‌سازی‌های ابررایانه‌ای را برای درک بهتر نحوه رفتار پلاسما در اختیار Pulsar قرار می‌دهد.

مرحله بعدی شرکت انجام یک پرتاب آزمایشی در مدار خواهد بود؛ جایی که Pulsar Fusion برای اولین‌بار تلاش خواهد کرد تا سیستم پیشرانه همجوشی هسته‌ای خود را به فضا شلیک کند. مشخص نیست که این شرکت قصد دارد چه زمانی پرتاب آزمایشی خود را انجام دهد.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره‌ کاهش زمان سفرهای فضایی با فناوری همجوشی هسته‌ای چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (1 نظر)

    مکانیزم حرکت در وسیله فضایی همجوشی هسته‌ای چگونه است؟ایا با قانون دوم نیوتن یا همان عمل-عکس العمل حرکت میکنه یا چگونه،گرما یا انرژی تولید شده چطور به حرکت تبدیل میشه،

    پاسخ