بنابر اعلام وزیر صمت، واردات خودروهای برقی در اولویت این وزارتخانه است. براین اساس با همکاری بانک مرکزی ایران، نخست تاکسیهای برقی وارد کشور میشوند.
عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت در گفتگویی با صداوسیما عنوان کرد که با همکاری بانک مرکزی درصدد واردات خودروهای برقی هستند که البته نخست تاکسیهای الکتریکی وارد کشور خواهند شد. باوجود اوضاع نامناسب برنامه واردات خودروهای نو و کارکرده و وعده و وعیدهای متوالی، دیگر کسی امیدی به این برنامه ندارد و حتی اگر خودروهای الکتریکی نیز وارد کشور شوند، یا در تعداد کم خواهند بود و یا در ایران بلااستفادهاند.
بیشتر بخوانید: قیمت نامعلوم 4 محصول سایپا و بلاتکلیفی خریداران بعد از دو ماه!
آییننامه واردات خودروهای برقی تا 10 روز دیگر ابلاغ میشود
عباس علی آبادی با بیان این که آییننامه واردات خودروهای نو و کارکرده برقی تا ده روز آینده تدوین میشود گفت:
نوآوریهایی را در تدوین این آییننامه مد نظر قرار خواهیم داد، زیرا اولویت ما واردات خودروهای برقی است.
وی اضافه کرد: «بنا داریم تحولی در وضع خودرو به وجود آوریم یعنی علاوه بر اینکه خودروهای موجود در یک وضع مناسبتری عرضه شوند خودروهای برقی نیز در اولویت وارد شوند که در تدارک زیرساختهای لازم برای خودروهای برقی هستیم.»
علی آبادی گفت:
نوآوری در حوزه خودروهای برقی بحث بسیار مهمی است که قرار است در کشور اتفاق بیفتد و منافع سرشاری را نصیب کشور کند از این حیث ما در موضوع محیطزیست هم وضعیت بهتری پیدا خواهیم کرد ضمن اینکه درآمدی که ناشی از عدم مصرف سوختهای فسیلی نصیب کشور میشود.
وزیر صمت در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه آیا ممکن است واردات خودروهای نو و کارکرده به خودروهای برقی محدود شود؟ افزود: «اولویت ما واردات خودروهای برقی است.»
علی آبادی در باره زمان عملیاتی شدن این طرح گفت:
در هماهنگی با رئیس کل بانک مرکزی قرار شدکه شرایط مناسب و سادهتری را برای واردات خودروهای برقی فراهم کنیم.
در درجه اول اولویت با واردات تاکسی برقی خواهد بود، زیرا مصارف و منفعت بیشتری را نصیب کشور میکند ضمن اینکه تاثیر بیشتری در محیط زیست خواهد داشت. البته اولویتهای بعدی هم خودروهای اشتراکی و خودروهای شخصی خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
- پرفروشترین شاسیبلندهای بازار ایران در سال 1401 ؛ بازهم کرمان موتور در صدر!
- طرح فروش دایون Y5 مرداد 1402 [+شرایط و قیمت]
دیدگاه شما در خصوص برنامه وزارت صمت برای واردات خودروهای برقی چیست؟ آیا اولویت بازار داخلی در شرایط فعلی خودروهای برقی است؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.
.
منبع: آخرین خودرو
با توجه به اینکه جناب آقای دکتر علی آبادی اشراف کاملی از بهینه بودن خودرو برقی برای کشور دارند و با توجه به علاقه مندی تولید کننده گان داخلی جهت تولید باطری های لیتیوم و وجود زیرساخت ایستگاههای شارژ خودرو در مجموعه شرکت مپنا امید است با واردات خودرو برقی به کشور گامی بزرگ درجهت عدم قاچاق سوخت در مراکز مرزی و نیز ذخیره منابع سوخت و عدم آلودگی محیط زیست و هوای کشور گردد، ان شاء الله،