با از رده خارج شدن پژو پارس محبوب، ایران خودرو جانشین برحق این سدان محبوب را معرفی کرد. در ادامه با معرفی مشخصات سورن پلاس با موتور XU7P همراه ما باشید.
حتماً میدانید که پژو پارس به عنوان آخرین بازمانده پلتفرم 405 شناخته شده که البته قرار است تا آخر سال بازنشسته شده و جای خود را به سورن پلاس جدید دهد. اولین تبلیغات تلویزیونی پژو پارس در سال 1379 پخش شد که خبر ورود نسخه بهروزتر و پرآپشنتر پژو 405 را میداد.
این خودرو تاکنون درمدلهای مختلف و موتورهای متفاوت با آپشنهای گوناگون توسط ایران خودرو تولید شده و قطعاً محبوبترین سدان ایران خودرو لقب دارد. حال که خبر از رده خارج شدن پژو پارس تا آخر سال منتشر شده، نگاهی میاندازیم به مشخصات سورن پلاس با موتور XU7P که قرار است جایگزین پژو پارس باشد. امکانات رفاهی و ایمنی سورن پلاس جدبد نیز با انتشار عکس رسمی توسط ایران خودرو منتشر شده است.
بیشتر بخوانید: معرفی پژو لندترک : ون قدرتمند و همه کاره با دسترسی جهانی
مشخصات سورن پلاس با موتور XU7P
گروه صنعتی ایران خودرو قصد دارد پژو پارس را تا آخر سال از رده خارج کند. حال قرار بر این شده که این خودروساز سمند سورن پلاس با موتور XU7P یا همان موتور پژو پارس ELX جدید را به جای این سدان محبوب به خط تولید اضافه کند. نام سورن پلاس جدید، سورن پلاس بهینه است که از لحاظ قیمت با نمونه معمولی این خودرو تفاوت دارد. این خودرو از لحاظ مشخصات فنی از سورن پلاس فعلی ضعیفتر و در عین حال از لحاظ اقتصادی بهصرفهتر است.
مشخصات فنی سورن پلاس جدید با موتور XU7P
تفاوت سورن پلاس بهینه با پژو پارس فقط در شکل ظاهری آنان است و در بخش فنی تفاوتی با هم ندارند. پیشرانه سورن پلاس بهینه از نوع 1.8 لیتری XU7P با 8 سوپاپ است که توانایی تولید 98 اسببخار قدرت و 146 نیوتنمتر گشتاور را داراست. این خودرو از یک جعبه دنده دستی 5 سرعته مانند پژو پارس برای رساندن قدرت موتور به چرخها بهره میبرد. همچنین سورن پلاس بهینه در هر 100 کیلومتر مسافت فقط 7 لیتر بنزین میسوزاند.
امکانات رفاهی سورن پلاس XU7P
اما میرسیم به بخش امکانات رفاهی و ایمنی سورن پلاس بهینه که از نمونه فعلی ضعیفتر است. امکانات سورن جدید شامل موارد زیر میشود:
- تریم داخلی پارچه ای
- کیسه هوا راننده و سرنشین جلو
- نمایشگر لمسی
- رینگهای فولادی
- پشتی برقی صندلیهای جلو
- آینه های تاشو برقی
- فرمان هیدرولیک
- سنسور و دوربین پارک عقب
- ترمز دیسکی جلو و ترمز کاسه ای عقب
- تهویه اتوماتیک
- سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی
- سامانه کنترل پایداری الکتریکی
- سنسور پایش باد لاستیکها
- نشانگر تعویض دنده GSI
- پوزیشن لامپ
- کنترل سیستم صوتی از روی فرمان
- چراغ روشنایی روز (دیلایت)
- و غیره
لازم به ذکر است که سورن پلاس بهینه فاقد رینگهای آلومینیومی و کروز کنترل است. همچنین دکمههای کنترلی موجود بر روی نسخه معمولی سورن پلاس نیز از روی نسخه جدید برداشته شده است.
لازم به ذکر است که بزرگترین تفاوت و مزیت سورن پلاس XU7P نسبت به پژو پارس، افزایش تجهیزات ایمنی خودرو است.
بیشتر بخوانید:
- ثبت نام ایران خودرو و سایپا از هفته آینده آغاز میشود؛ جزئیات جدید از طرح فروش ایران خودرو و سایپا
- لیست قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا امروز 9 آذر 1402
- نامزدهای خودروی سال 2024 اروپا معرفی شدند؛ دو خودرو چینی به فینال راه پیدا کردند!
نظر شما درخصوص مشخصات فنی سورن پلاس با موتور XU7P چیست؟ آیا سورن پلاس بهینه میتواند جانشینی مناسب برای پژو پارس محبوب باشد؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو درمیان بگذارید.
من ۱۰ روزی هست تحویل گرفتم و نسبتا خوبه ، صدای موتورش یه ذره بیشتر نسبت به رانا که قبلا داشتم بیشتر هست ولی کشش خوبی داره و توی ترافیک آمپر آب به نیمه نمی رسه سریع برمی گرده ، در مجموع ماشین ایرانی دیگه . خوبه ، جاداره و خانوادگی هست ، حالا چاره دیگه ای هم هست ؟ خوبه