امروز در یک مراسم ویژه ناو ابومهدی المهندس و 100 شناور دیگر به نیروی دریایی سپاه پاسداران اضافه شدند. این ناو عظیم بدست متخصصان ایرانی ساخته شده است.
امروز شنبه، 16 دی 1402 آئین الخاق ناو ابومهدی المهندس به 100 شناور موشکانداز به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بندر عباس برگزار شد. این مراسم با حضور فرمانده کل سپاه پاسداران و فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران و جمعی از فرماندهین دیگر برگزار شد. ناو ابومهدیالمهندس به دست متخصصان ایرانی در شرکتهای دانشبنیان ساخته شده است.
بیشتر بخوانید: مهمترین ویژگی های ناوشکن دیلمان چیست ؟ قدرتمندتر شدن ناوگان دریایی شمال
ناو ابومهدی المهندس به نیروی دریایی سپاه الحاق شد
سردار حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران هم در این مراسم با بیان اینکه با ورود سامانههای جدید به نیروی دریایی سپاه، رخسار نوینی از مدرنشدن قدرت دریایی سپاه را شاهد خواهیم بود»، اظهار کرد: «اساس کار ما بر تأثیر اصول دکترینی بر توسعه قدرت و تأثیر راهبردها بر گسترش قدرت که محصول تلاقی دکترین دفاع دریایی ما با راهبرد آن است.»
وی تأکید کرد:
جمهوری اسلامی با درک واقعیت اهمیت دریا به عنوان صحنه کلیدی و سرنوشتساز نبرد به تشکیل و توسعه و تکمیل یک قدرت دریایی متفاوت از قدرتهای مرسوم دریایی همت داشته که در ارتش و سپاه انجام شده است. این گسترش و تقویت با این پیشفرض طراحی شده که ما با بزرگترین قدرتهای دریایی عالم درگیر خواهیم بود.
سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، در آئین الخاق این ناو و شناورهای مسلخ گفت: «در دوازدهمین آیین الحاق نیروی دریایی سپاه مفتخریم که ادامه الحاقهای یازدهگانه پیشین است را با تکمیل قدرتی که فرمانده کل قوا تاکید داشتند پیش ببریم.»
ویژگی های ناو ابومهدی المهندس و شناورهای موشک انداز
تنگسیری با اشاره به ویژگیهای ناو ابومهدی المهندس اظهار کرد:
در این الحاق شناور گشتی – رزمی ابومهدی المهندس که شناوری پیشرفته است، سرعت ۳۷ گره دریایی دارد و میتواند موشکهای سطح به سطح با برد ۳۵ کلیومتر تا ۷۵۰ کیلومتر را رونمایی کنیم.
وی افزود: «موشکهای سطح به هوای «کوثر» و رادار سهبعدی که اهداف هوایی را میتواند بگیرد از سازههای نیروی دریایی سپاه است و افتخاری است که ما روی این شناور پوشش هوایی کوثر را داشته باشیم.»
فرمانده نیروی دریایی سپاه تاکید کرد:
این شناور از سه عرشه ساخته شده و در مجموع ۱۲ متر از سطح آب ارتفاع دارد. این شناور قادر است ۲ هزار مایل دریایی دریانوردی داشته باشد و ۱۴ روز به صورت مداوم امکان حضور در دریا دارد. بدنه این شناور رادارگریز است. این شناور با 4 موتور پیشرونده قادر است در امواجی در فورس ۶ حضور داشته باشد و در فورس پنج عملیات انجام دهد.
تنگسیری تاکید کرد: «افتخار میکنیم این شناور در درون کشور توسط شرکت دانشبنیان وطنی طراحی و ساخته شده است. نیروی دریایی سپاه سه شرکت دانشبنیان شناوری را فعال کردهایم که شناورهایی با بدنه آلومینیوم و کربن و طول ۶۸ متر به پایین بسازند که در امواج بالا دوام آورد.»
فرمانده نیروی دریایی سپاه یادآور شد:
پوشش هوایی با موشکهای کوثر روی شناورهای کلاسهای «طارق» و «عاشورا» نصب کردهایم. راکتانداز ۱۰۷ تا الان سلاح طارق بود که به موشک ۱۸۰ کیلومتر برد تبدیل کردیم که در نیروی دریایی سپاه ساخته و نصب شد.
وی گفت: «موشکهای کوثر روی شناور عاشورا با رادار سهبعدی و بردهای مختلف قادر است در فواصل بسیار بالا با شناور بسیار کوچک عاشورا، قادر است هواپیماها، بالگردها و موشکهای کروز دشمن را هدف قرار دهد.»
تنگسیری یادآور شد:
همچنین شناورهای شناسایی هم در این الحاق وارد سازمان و تحویل یگانهای شناسایی و اطلاعات ما میشوند. ۲۸ فروند شناورهای اژدرافکن با سرعت بالا را وارد سازمان میکنیم و تجهیزات دفاع ساحلی و دفاع از جزیره را که شامل راکتاندازهای ۸ لول و ۴۰ لول و خمپارهاندازهای اتوماتیک را وارد سازمان میکنیم که ساخت وزارت دفاع است.
وی تصریح کرد: «برای تولید قدرت زمینها و امکانات خود را هم فروختهایم تا این محصولات تولید شود و در مقابل دشمن دستمان خالی نباشد چراکه مهمترین مولفه ما ارتقا توان رزم است.»
بیشتر بخوانید:
- رونمایی از جدیدترین دستاوردهای نیروی دریایی ارتش ؛ از موشک طلائیه تا ناوشکن جماران
- تجهیز تانک های T-72F ارتش به ویژگی های جدید؛ آنچه از تانک های هوشمند ایرانی دورزن و نقطه زن میدانیم
- مشخصات جنگنده سوخو ۳۵ روسی ؛ خرید جنگنده از روسیه نهایی شد
نظر شمادرخصوص الحاق این تسلیحات نظامی پیشرفته به نیروی دریایی سپاه نیست؟ لطفاً نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید.