موشک 130 تنی چین توانست بیشترین میزان تست موفق را داشته باشد و از این حیث یک رکورد جدید به ثبت برساند. این موشک در مقایسه با دیگر موشکها دارای فناوریهای پیشرفتهتری است.
شرکت علوم و فناوری هوافضای چین توانست با انجام 15 تست مکرر و 300 تست احتراق بر روی موتور یک موشک 130 تنی، رکورد جدیدی را به ثبت برساند. ظاهراً موشک 130 تنی چین آنگونه که افراد حاضر در این پروژه میگویند، موشکهای چندبار مصرف استفاده شده در این تست نسبت به موشکهای سنتی از 4 دسته فناوری کلیدی و حساس بهره میبرند. جزئیات خبر را در ادامه مطلب مطالعه کنید.
بیشتر بخوانید: مشخصات موشک ها و پهپادهای ایرانی که به سمت اسرائیل شلیک شد
موشک 130 تنی چین رکورد تست را شکست
به نقل از اینترستینگ انجینرینگ، شرکت علوم و فناوری هوافضای چین (CASC) که پیمانکار فضایی اصلی این کشور به حساب میآید، تستهای کلیدی موتور یک موشک چند بارمصرف را تکمیل کرده است.
این موتور چند بار مصرف ۱۳۰ تنی که با سوخت اکسیژن مایع کروسین(نفت سفید) کار میکند در موشکهای چندبار مصرف CASC مانند لانگ مارچ ۱۰ استفاده میشود. مهندسان CASC دو تست احتراق زمینی را در ۱۳ آوریل(شنبه هفته جاری) انجام دادهاند.
طبق گزارشها CASC تاکنون ۱۵ تست مکرر و ۳۰ فرایند آغاز احتراق روی موتور موشک جدید اجرا کرده و به این ترتیب کل مدت زمان آمایشهای آن از ۳۹۰۰ ثانیه فراتر میرود.
براساس بیانیه منتشر شده ۱۵ تست مکرر موتور موشک رکورد پیشین آزمایش موتور اصلی موشکی با سوخت مایع در چین را شکسته است. تیم تحقیقاتی که تستهای اخیر را انجام دادهاند، مدعی هستند این موتور چندبار مصرف ۱۳۰ تنی با سوخت اکسیژن مایع کروسین بسیار قابل اعتماد است و قابلیت انبساط قدرتمندی دارد. آنها برای اینکه موتور برای چندبارمصر کارآمد باشد، آنها تصمیم دارند در احتراقهای متعدد و همچنین تنظیم پیشرانس و دیگر فناوریها ماهر شوند.
همچنین محققان مدعی هستند فناوریهای نگهداری و ارزیابی موشک را سادهتر کردهاند تاطول عمر موتور پس از چندبار مصرف را افزایش دهد.
یکی از افراد آگاه به این پروژه می گوید:
موشکهای چند بار مصرف در مقایسه با نمونههای سنتی دارای ۴ دسته فناوری کلیدی هستند. نخست آنکه باید فرود دقیق موتور تضمین شود، در درجه دوم باید فرود با ثبات و بازیافت طی فرایند فرود انجام شود. علاوه بر آنها باید بقای موشک جهت الزامات استفاده دوباره تضمین شود. درآخر نیز باید موتور سریع تعمیر شود.
بیشتر بخوانید:
- مشخصات و ویژگی های موشک هایپرسونیک فتاح ؛ عملکرد راکت فتاح در حمله به اسرائیل
- ویژگی و مشخصات موشک هایپرسونیک فتاح 2 ؛ موشکی که قلب اسرائیل را نشانه رفت [+ویدیو]
- حمله ایران به اسرائیل آغاز شد؛ موشکها به اسرائیل رسیدند [بهروزرسانی خواهد شد]
نظر شما درخصوص فناوری موشکی چین و موفقیتهای پی در پی این کشور چیست؟ لطفاً نظرات خود را برای ما ارسال کنید.