راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

فشار آمریکا بر هواوی همچنان ادامه دارد؛ یک شرکت مرتبط دیگر هم به لیست تحریمی‌ها اضافه شد

مقامات آمریکایی در حال برنامه‌ریزی برای تحریم یک شرکت چینی دیگر هستند و این‌بار، پای جنگ تراشه بین هواوی و TSMC در میان است.

به نظر می‌رسد که دولت آمریکا پس از چند روز تحقیق و بررسی، مقصر اصلی را که به پیشرفت چین در زمینه نیمه‌رساناهای هوش مصنوعی کمک کرده، شناسایی کرده است.

راهنمای خرید تکراتو

Huaweicentral به نقل از رویترز گزارش کرده که این مقصر، شرکت چینی Sophgo است. این شرکت یک ارائه‌دهنده خدمات قدرت پردازشی در چین است که تراشه‌های هوش مصنوعی از جمله پردازنده‌های RISC-V را برای شرکت‌های داخلی تولید می‌کند.

دولت بایدن اکنون برنامه دارد در راستای نبرد تراشه‌های هواوی و TSMC ، شرکت Sophgo را به فهرست تحریم‌های آمریکا اضافه کند. مقامات آمریکایی بر این باورند که این شرکت قطعات تولید شده توسط TSMC را سفارش داده و سپس آنها را به هواوی برای استفاده در پردازنده‌های هوش مصنوعی خود تحویل داده است.

فشار آمریکا بر هواوی همچنان ادامه دارد

در سال‌های اخیر، آمریکا بسیاری از شرکت‌ها را به دلیل نقض قوانین صادرات تجاری و سیاست‌های مرتبط دیگر به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است. در حال حاضر، Sophgo به دلیل ارتباط احتمالی با هواوی، در آستانه اضافه شدن به این فهرست قرار دارد.

این شرکت امسال حجم قابل توجهی از تراشه‌ها را از TSMC سفارش داده است. اما زمانی که گروه TechInsights یک قطعه تراشه تولید شده توسط TSMC را در پردازنده هوش مصنوعی Huawei Ascend 910B کشف کرد، اوضاع تغییر کرد. TSMC بلافاصله ارسال تراشه به Sophgo را متوقف کرد زیرا مظنون بود که این شرکت یکی از تامین‌کنندگان اصلی هواوی است.

Sophgo هر گونه ارتباط تجاری با هواوی را تکذیب کرده و اعلام کرده است که همواره قوانین مربوطه را رعایت کرده و هیچ تخلفی انجام نداده است.

جنگ تراشه بین هواوی و TSMC

TSMC علاوه بر توقف ارسال تراشه‌ها، این موضوع را به اطلاع مقامات آمریکایی رسانده است. در حال حاضر، مقامات خارجی برنامه دارند Sophgo را به دلیل کمک احتمالی به هواوی مجازات کنند. همچنین، آمریکا به TSMC دستور داده است ارسال تراشه‌ به چین را که ممکن است در محصولات هوش مصنوعی استفاده شوند، متوقف کند.

آمریکا به دلایل مرتبط با «امنیت ملی»، شرکت‌های چینی بسیاری را به فهرست تحریم‌ها اضافه کرده است. مقامات آمریکایی معتقدند این شرکت‌ها می‌توانند از فناوری‌های پیشرفته برای جاسوسی از اطلاعات محرمانه آمریکا و استفاده از آنها علیه این کشور بهره ببرند.

هواوی بارها این اتهامات را رد کرده است؛ اما آمریکا همچنان با قوانین جدید به این شرکت چینی فشار می‌آورد. بازگشت ترامپ شاید برای شرکت‌های چینی امیدبخش باشد، اما باید دید این مسئله تا چه حد به نفع آنها خواهد بود.

بیشتر بخوانید:

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر