نمایشگاه تلکام 1403 با شعار آشنای «هوش مصنوعی» از امروز 3 دی 1403 آغاز میشود. در این نمایشگاه، شرکتهای هوش مصنوعی و شرکتهای مرتبط با اقتصاد دیجیتال فعالیت خواهند کرد.
امروز دوشنبه، 3 دی 1403 نمایشگاه تلکام 1403 با حضور معاول اول رئیس جمهور و وریز ارتباطات رسماً آغاز به کار میکند. شعار این نمایشگاه همانطور که انتظارش را داشتیم «هوش مصنوعی» است و ایران قصد دارد به طور جدیتری به عرصه هوش مصتنوعی قدم بگذارد.
25مین دوره نمایشگاه تلکام یا همان نمایشگاه بینالمللی صنایع مخابرات، ارتباطات و فناوری اطلاعرسانی امسال نیز در محل دائمی نمایشگاه بینالمللی تهران افتتاح و قرار است شرکتهای حوزه اقتصاد دیجیتال و حوزه هوش مصنوعی جدیدترین دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند. در ادامه با ما باشید تا به ویژگیهای بارز این نمایشگاه نگاهی بیندازیم.
نمایشگاه تلکام 1403 رسماً کار خود را آغاز کرد
بیست و پنجمین نمایشگاه تلگرام با شعار مخابرات پایدار در عصر هوش مصنوعی از امروز دوشنبه، 3 دی الی پنجشنبه، 6 دی 1403 به مدت 3 روز در محل دائمی نمایشگاههای بینالمللی تهران و با میزبانی جمعی از فعالان، علاقهمندان و متخصصین فناوری اطلاعات و ارتباطات آغاز شد.
از جمله چهرههایی که آغازکننده این نمایشگاه هستند میتوان به محمدرضا عارف، معاون اول ریاست جمهوری، ستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و محمد جعفرچور، مدیرکل مخابرات ایران، اعضای هیئت مدیراه و سایر مسئولین نام برد.
هدف از برگزاری این نمایشگاه همانطور که انتظار میرود، در عرصه مخابرات است. تأکید بر صادرات و جذب شرکتهای حوزه صادرات، شرکتهای بزرگ فعال در اقتصاد دیجیتال و شرکتهای هوش مصنوعی نیز از اهداف این نمایشگاه است.
اصلیترین شرکت فعال در نمایشگاه تلکام 1403 شرکت مخابرات است که با دستاوردهایی مبتنی بر تکنولوژیهای روز و ارائه سرویسهای جدید به نمایشگاه آمده است.
در نمایشگاه امسال تلکام، چند ویژگی و برنامه جدید هم ارائه شده که توجه بسیاری را به خود جلب کرده است. یکی از این برنامهها، سرویس «ابرما کلود گیمینگ» است که به طور ویژه برای رفع نیازهای گیمرهای ایرانی که مدتهاست درگیر مسائل ریز و درشت هستند، طراحی شده و تجربهای متفاوت از بازیهای آنلاین را فراهم میکند.
همچنین کارگاههای آموزشی با عنوان «کارساز» برگزار میشود که هدف آن توسعه دانش فنی، ارائه مهارتهای نوین و ایجاد فرصتهای شبکهسازی حرفهای در حوزه مخابرات است. این برنامهها برای علاقهمندان به تکنولوژیهای مخابراتی طراحی شده و امکان یادگیری تخصصی را در کنار تبادل تجربیات فراهم میکنند.
از سمت دیگر، حضور شرکتها و هیئتهای تجاری از کشورهایی مانندترکیه، چین، روسیه، قزاقستان و عراق نشاندهنده تلاش برای گسترش همکاریهای بینالمللی است. این حضور میتواند منجربه به انعقاد تفاهمنامههای جدید و فرصتهای سرمایهگذاری مشترک شود.
در جدیدترین نمایشگاه تلکام ایران، جدیدترین فناوریهای ارتباطات ماهوارهای، راهحلهای نوآورانه در زمینه مخابرات و ارتباطات سوئیچینگ، تکنولوژیهای پیشرفته مخابراتی و سیستمهای وایرلس به نمایش گذاشته میشود. این نوآوریها، راههای جدیدی را برای پیشرفت در صنعت مخابرات فراهم میکنند.
شرکتهای فعال در حوزه فناوری نیز با حضور در این رویداد بینالمللی، فرصتی بینظیر برای معرفی دستاوردهای علمی و تقویت برند خود دارند و میتوانند به طور مستقیم با بازدیدکنندگان و دیگر فعالان این صنعت ارتباط برقرار کنند.
بیشتر بخوانید:
- لیلا محمدی به عنوان رئیس پژوهشگاه فناوری اطلاعات و ارتباطات انتخاب شد
- تیک تاک به علت قتل یک نوجوان حداقل 1 سال مسدود شد!
- دعوای حقوقی کوالکام و آرم ظاهرا به نفع شرکت آمریکایی تمام شد
برگزاری این نمایشگاهها میتواند ایران را در عرصههای مختلف فناوری رشد دهد. نظر شما چیست؟ آیا تعامل با کشورهای دیگر و استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا در صنعت مخابرات میتواند به رشد اقتصاد دیجیتال کشور کمک کند؟ لطفاً نقطه نظرات خود را برای ما ارسال کنید.