راهنمای خرید تکراتو
تبلیغات در تکراتو
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

اولین گوشی تاشوی سامسونگ با تراشه اگزینوس در راه است

گزارش‌ها می‌گویند Galaxy Z Flip 7 توسط سامسونگ با تراشه Exynos 2500 تولید می‌شود و از خرداد وارد فاز تولید انبوه خواهد شد.

realme

به گزارش تکراتو و به نقل از sammobile، در حالی که گوشی‌های تاشوی سامسونگ همیشه به تراشه‌های Qualcomm Snapdragon مجهز بوده‌اند، حالا به نظر می‌رسد که این روند قرار است تغییر کند.

گزارش جدیدی از کره جنوبی حاکی از آن است که سامسونگ تصمیم گرفته برای مدل Galaxy Z Flip 7 از تراشه Exynos 2500 استفاده کند. همچنین گفته شده که تولید انبوه این گوشی از ماه مه آغاز می‌شود.

این اقدام، اولین بار خواهد بود که سامسونگ از یک تراشه Exynos در یکی از گوشی‌های تاشوی خود استفاده می‌کند.

پیش‌تر انتظار می‌رفت این گوشی مانند مدل‌های قبلی به تراشه Snapdragon 8 Elite for Galaxy مجهز شود، اما از اواخر سال گذشته شایعاتی مطرح شد که Exynos 2500 هم در گزینه‌های احتمالی قرار دارد.

سامسونگ در ابتدا قصد داشت این تراشه را در سری Galaxy S25 استفاده کند، اما به دلیل مشکلات بازدهی در کارخانه Samsung Foundry مجبور شد سراغ تراشه Snapdragon برود.

برخی نمونه‌های اولیه Galaxy Z Flip 7 هم با تراشه Snapdragon دیده شده بودند، که این مسئله احتمال تکرار روند معمول را تقویت می‌کرد. اما حالا رسانه‌های کره‌ای می‌گویند سامسونگ تصمیم نهایی را گرفته و Exynos 2500 را برای این مدل در نظر گرفته است.

هرچند بازدهی این تراشه فعلاً بین ۲۰ تا ۴۰ درصد گزارش شده و هنوز به سطح استاندارد ۶۰ درصد برای تولید انبوه نرسیده، اما از آنجا که میزان تولید گوشی‌های تاشو در مقایسه با سری Galaxy S پایین‌تر است، همین بازدهی برای مدل Galaxy Z Flip 7 کافی خواهد بود.

برخی تحلیل‌گران معتقدند این تصمیم می‌تواند قدرت چانه‌زنی سامسونگ را در مذاکرات قیمتی آینده با Qualcomm افزایش دهد، چرا که این شرکت آمریکایی هر سال قیمت تراشه‌هایش را به شکل چشم‌گیری بالا می‌برد.

از طرفی، تولید انبوه تراشه Exynos 2500 با فناوری ۳ نانومتری، به سامسونگ تجربه و دانش بیشتری می‌دهد تا در آینده بتواند فناوری ۲ نانومتری خود را بهبود ببخشد؛ عاملی که برای رقابت بلندمدت اهمیت زیادی دارد.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |




ارسال نظر