راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

کوالکام از تراشه اسنپدراگون 636 با واحد پردازش گرافیکی آدرینو 509 رونمایی کرد

کوالکام از تراشه اسنپدراگون 636 با واحد پردازش گرافیکی آدرینو 509 رونمایی کرد

کوالکام (Qualcomm) در رویداد مطبوعاتی 4G/5G در هنگ کنگ از پردازشگر اسنپدراگون 636 به عنوان جانشین مدل 630 که اوایل امسال وارد بازار شد، رونمایی کرد.

راهنمای خرید تکراتو

این پردازشگر همان طور که از نامش مشخص است، مدل ارتقاع یافته اسنپدراگون 630 و جدیدترین و بهترین تراشه میان رده سازنده آمریکایی محسوب می‌شود. طبق اطلاعات موجود کوالکام در ساخت این سخت افزار از واحد پردازنده مرکزی کریو 260 (Kryo 260) استفاده کرده است تا بتواند کارایی این پردازشگر را نسبت به مدل 630 به میزان 40 درصد افزایش دهد. اسنپدراگون 636 ویژگی‌های برجسته زیادی دارد اما منحصر بفردترین قابلیت آن توانایی پشتیبانی نسبت تصویر 18 به 9 و رزولوشن تصویر فول اچ دی پلاس به شمار می‌آید.

از دیگر مشخصه‌های خاص این محصول می‌توان به فناوری‌های تروپالت (TruPalette) و اکوپیکس (EcoPix) اشاره کرد که با زیردستگاه پردازش تصویری این تراشه یکپارچه شده‌اند تا یک کیفیت تصویر بسیار بهتر را به کاربر نشان دهند. کوالکام در ساخت اسنپدراگون 636 از واحد پردازش گرافیکی آدرینو 509 نیز استفاده کرده و گفته است که این تراشه می‌تواند در مقایسه با واحد پردازش گرافیکی به کار رفته در تراشه اسنپدراگون 630 بازی‌های مختلف را با 10 درصد راندمان بهتر و همچنین ویژگی‌های گرافیکی سه بعدی واضح‌تر اجرا کند.

اسنپدراگون 636 با به کارگیری فرآیند 14 نانومتری فین فت ساخته شده است. این تراشه در مقایسه با مدل 835 اندازه بزرگ‌تری دارد اما مانند سایر پردازشگرهای سری 600 سازنده آمریکایی از یک نوع فرآیند بهره می‌برد. تراشه میان رده جدید کوالکام هم اکنون می‌تواند قابلیت‌های مدل‌های 660 و 630 را ارائه کند از این رو سازندگان می‌توانند با اعمال تغییرات بسیار کوچکی در محصولات خود از این تراشه به جای مدل‌های قبلی آن استفاده کنند. این تراشه به مودم اسنپدراگون ایکس 12 ال تی ای هم مجهز شده است تا بتواند سرعت دانلودی معادل 600Mbps را در اختیار کاربر قرار دهد.

آی اس پی 14 بیتی کوالکام اسپکترا 160 (Qualcomm Spectra 160) با توانایی پشتیبانی لنزهای 24 مگاپیکسلی دوربین و عدم ایجاد تاخیر در سرعت شاتر دوربین یکی دیگر از نقاط قوت پردازشگر اسنپدراگون 636 است. این فناوری توانایی ارائه یک بزرگ نمایی واضح، فوکوس خودکار سریع و رنگ‌هایی طبیعی را نیز دارد. اسنپدراگون 636 به کدک (Codec) صوتی کوالکام آکستیک (Qualcomm Aqstic) نیز مجهز شده است. این کدک قادر است که فناوری صوتی های فای (Hi – Fi) را پشتیبانی کند و از این طریق فایل‌های صوتی 192kHz/24bit را نیز پخش نماید.

انتظار می‌رود که کوالکام در ماه نوامبر (10 آبان تا 10 آذر) پردازشگر میان رده جدیدش را وارد بازار کند. سازندگان می‌توانند از ماه آینده این تراشه را خریداری و گوشی‌های جدید خود را در اوایل سال 2018 میلادی با آن عرضه کنند.  با توجه به میزان محبوبیت تراشه اسنپدراگون 625 در سال‌های 2016 و 2017 می‌توان احتمال داد که اسنپدراگون 636 سال آینده با استقبال گرمی از طرف سازندگان و کاربران روبرو شود.

.

منبع: androidheadlines

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر