وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: مناقصه فیلترینگ هوشمند اینستاگرام، تلگرام و سایر شبکههای اجتماعی برگزار شده تا در نهایت این طرح اجرایی شود و بتوان به صورت هوشمند بر محتوای این شبکههای اجتماعی نظارت کرد.
محمود واعظی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) در خوزستان، اظهار کرد: 11 دانشگاه در زمینه فیلترینگ هوشمند شبکههای اجتماعی در حال فعالیت هستند و به نتایج مطلوبی نیز دست یافتهاند تا بتوان این طرح را به خوبی اجرا کرد.
وی افزود: اولین تست این فیلترینگ روی برخی از شبکههای اجتماعی نیز به صورت آزمایشی در حال اجراست و امیدواریم بتوانیم این فیلترینگ را به خوبی عملیاتی کنیم.
واعظی در خصوص ایجاد اشتغال در خوزستان در حوزهICT عنوان کرد: امکاناتی نظیر پهنای باند، نسل سوم و چهارم اینترنت و دولت الکترونیک موجب ایجاد اشتغال گستردهای در خوزستان خواهد شد.
فیلترینگ هوشمند یکی از راهکار های فیلترینگ محتوا و مطالب موجود در اینترنت است که برای حذف محتوای نامناسب در اینترنت پیشنهاد شده است. این راهکار قادر است که به صورت خودکار، بخش های نامناسبی از محتوای رد و بدل شده در اینترنت را تشخیص داده و آن ها را حذف کند.
.
.
منبع: isna