نسخه جدید مرورگر بریو با تجهیز به هوش مصنوعی در دسترس کاربران قرار گرفت. این مرورگر برپایه کرومیوم توسعه داده شده و میزبان کلی ویژگیهای کاربردی شده است.
نسخه جدید مرورگر بریو با تجهیز به هوش مصنوعی منتشر شد. مرورگر Brave یک مرورگر برپایه کرومیوم است که با انتشار نسخه جدید به هوش مصنوعی و مدلهای زبانی مجهز شده است.
مرورگر بریو نامی کمتر شناخته شده است که از یک موتور جستوجوی اختصاصی نیز بهره میبرد. این شرکت با استفاده از هوش مصنوعی جدید خود میتواند متنهای جستوجو را برای نتیجه بهتر، کوتاهتر و سادهتر کند. بسیاری از کاربران معتقدند که موتور جستوجوی بریو با این ویژگی جدید بهعنوان اصلیترین رقیب بینگ جدید مایکروسافت شناخته خواهد شد.
بیشتر بخوانید: حذف اینترنت اکسپلورر از ویندوز 10 ؛ آخرین میخ بر تابوت مرورگر شکستخورده!
نسخه جدید مرورگر بریو با تجهیز به هوش مصنوعی منتشر شد
مایکروسافت و گوگل به ترتیب از طریق موتور جستوجوی بینگ و چتبات بارد در حال استفاده از جدیدترین دستاوردهای هوش مصنوعی هستند. این دو سرویس از مدلهای زبانی بزرگ استفاده میکنند و به حجم عظیمی از دادهها دسترسی دارند.
بریو (Brave)، یکی از بازیگران کمترشناختهشدهی بازار مرورگر، قابلیت جدیدی به مرورگر خود اضافه کرده است که خلاصهسازی نتایج جستوجو را امکانپذیر میکند. سرویس جدید بریو که با موتور جستوجوی این شرکت ترکیب شده، مبتنیبر مدل زبانی است و به نوعی رقیب بینگ جدید محسوب میشود.
قابلیت جدید بریو که Summarizer نام دارد، پاسخهای خلاصهشده را برای برخی از سؤالاتی که میپرسید ارائه میدهد. در پایین متنهای خلاصهشده، منبع ذکر میشود. قابلیت جدید بریو از این حیث به چتبات موتور جستوجوی بینگ شباهت دارد. نسخهی جدید بریو همچنین با دقت بیشتری، متنهای مدنظر کاربر را از سایتها استخراج میکند و در صفحهی نتایج نمایش میدهد.
بر اساس گزارش سینت، گوگل سالهاست که تلاش میکند تعداد پاسخهای مستقیم به سؤالات را در صفحهی نتایج افزایش دهد. پیشرفتهای هوش مصنوعی باعث شده است این سیستم وارد سطح کاملا جدیدی شود. بهلطف این پیشرفتها، اکنون بینگ میتواند مستقیما به هر سؤالی که میپرسید پاسخ دهد، بدون اینکه مجبور باشید وارد لینکهای منبع شوید.
مدلهای زبانی نظیر آنچه در چتبات خبرساز ChatGPT استفاده شده است، با حجم عظیمی از دادهها تعلیم داده میشوند تا الگوهای موجود در متنها را شناسایی کنند. مدلهای زبانی میتوانند افزونبر نوشتن متنهای عادی، حتی شعر و کد نیز بنویسند، اما فراموش نکنید که این سرویسها توانایی فهم جملهها را ندارند. گاهیاوقات لحن جملات این مدلهای زبانی باعث میشود که کاربر بهراحتی هرآنچه را که میخواند، باور کند.
بریو که مدل زبانی اختصاصی برای قابلیت Summarizer توسعه داده است، میگوید که همیشه نمیتوان به هوش مصنوعی برای دسترسی به دقیقترین اطلاعات بسنده کرد:
«یادآوری این موضوع به کاربران مهم است: نباید هرآنچه را که سیستمهای هوش مصنوعی خلق میکنند باور کنید. به همان شیوهای که نباید هرآنچه را که روی وب منتشر میشود، بپذیرید.»
در بازاری که تحت سلطهی گوگل قرار دارد، بریو توانسته است کاربران نسبتا زیادی برای خود دستوپا کند. فاصلهی این سرویس با سرویسهای وب گوگل بسیار زیاد است، اما بهروز بودن بریو باعث شده است مرورگر و موتور جستوجوی این شرکت هیجانانگیز باشد.
مرورگر بریو مبتنیبر موتور کرومیوم است، همان موتوری که از آن برای توسعهی گوگل کروم و مایکروسافت اج استفاده میشود. در حال حاضر ماهانه ۵۷ میلیون کاربر از بریو استفاده میکنند.
ابزار Summarizer هماکنون در نسخهی دسکتاپ و موبایل بریو قابلدسترس است.
بیشتر بخوانید:
- هوش مصنوعی مایکروسافت به نسخه موبایلی بینگ، اج و اسکایپ افزوده شد
- طرحی برای نابودی کوالکام: ادغام هوش مصنوعی انویدیا با پردازندههای موبایلی مدیاتک!
- توافق 60 کشور جهان برای استفاده مسئولانه از هوش مصنوعی
دیدگاه شما درباره نسخه جدید مرورگر بریو با تجهیز به هوش مصنوعی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.