دسته بندی رهبران جهان براساس سن و نسلی که به آن تعلق دارند در یک مطلب معتبر منتشر شد. این لیست با سن متوسط جمعیت هر کشور مقایسه شده است.
دسته بندی رهبران جهان بر اساس سن و نسلی که به آن تعلق دارند در یک اینفوگرافی کامل و بی عیب و نقص منتشر شد. این اینفوگرافی اسامی رهبران کشورهای جهان تا تاریخ ۲۲ مارس ۲۰۲۳ را نشان میدهد که با سن متوسط جمعیت هر کشور نیز مقایسه شده است. نکته جالب در مورد این دستهبندی آفریقاست که هم مسنترین و هم جوانترین رهبران دنیا را داشته است.
بیشتر بخوانید: سلفیهای جذاب از چهرههای تاریخی که با هوش مصنوعی خلق شدهاند
دسته بندی رهبران جهان در یک اینفوگرافی منتشر شد
چه تعداد از رهبران جهان در هر نسل خاصی هستند؟ این اینفوگرافیک سن رهبران هر کشور تا تاریخ ۲۲ مارس ۲۰۲۳ را به تصویر کشیده و در ادامه با سن متوسط جمعیت هر کشور مقایسه کرده است. در حالی که سن رهبران جهان از کشوری به کشور دیگر و منطقهای به منطقه دیگر متفاوت است اما آفریقا هم مسنترین و هم جوانترین رهبران کنونی جهان را به خود اختصاص داده است.
ماه گذشته، پل بی یا رییسجمهور کامرون تولد ۹۰ سالگی خود را جشن گرفت که او را به مسنترین رهبر یک کشور در جهان تبدیل کرد در حالی که میانگین سن در این کشور تنها ۱۸.۵ سال است. قاره آفریقا خانه حدود یک سوم جمعیت ساکت از رهبران جهان است، نسلی که در دهه ۱۹۳۰ به دنیا آمدهاند، یعنی بیش از ۸۰ سال از سن آنها میگذرد. در طرف مقابل، ابراهیم ترائوره ۳۵ ساله به عنوان جوانترین رهبر جهان دست یافت وقتی که در سپتامبر ۲۰۲۲ و با یک کودتا در بورکینا فاسو به قدرت رسید. ترائوره تنها رهبر نسل هزاره جهان نیست و تنها به گروهی مشابه شامل گابریل بوریک رییسجمهور شیلی و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی پیوسته است.
نسل پر نوزاد یا بیبی بومر در اکثریت است
نسل موسوم به بیبی بومر (baby boomer) که بین سالهای ۱۹۴۶ تا ۱۹۶۴ به دنیا آمدهاند، بیشترین سهم را در میان رهبران کنونی جهان به خود اختصاص دادهاند. بیش از ۵۸ درصد از رهبران جهان در این نسل هستند، از جمله شاه چارلز سوم بریتانیا که رهبری ۱۵ کشور را در اختیار دارد. این نسل همچنین بیشترین سهم را در میان رهبران زن در جهان دارد. در حالی که تنها حدود ۱۰ درصد از ملتهای جهان دارای رهبرانی زن هستند، ۶۵ درصد از این زنان رهبر از نسل بیبی بومر هستند. دینا بولوارته رییسجمهور پرو، شیومارا کاسترو رییسجمهور هندوراس و دروپادی مورمو رییسجمهور هند از این جملهاند.
جایی که نسل ایکس پیشگام می شود
بر اساس ترندهای تاریخی، باید شاهد حضور رییسجمهوری از نسل ایکس (متولد ۱۹۶۵ تا ۱۹۷۰) در کاخ سفید میبودیم اما این موضوع به چندین دلیل محقق نشده است. اما نسل ایکس در دیگر نقاط جهان و به طور ویژه اروپا توانستهاند بر عرصه سیاست تاثیرگذار باشند. ولودیمیر زلنسکی رییسجمهور اوکراین، امانوئل مکرون رییسجمهور فرانسه و کاتالین نووآک رییسجمهور مجارستان همگی از نسل ایکس و جوانترین رهبران اروپا هستند.
بیشتر بخوانید:
- سلفیهای جذاب شخصیتهای بزرگ تاریخی که با هوش مصنوعی ساخته شدهاند؛ از گاندی تا چنگیز خان مغول!
- اعلام ساعت به زبان شعر ؛ جادوی جذاب ChatGPT ادامه دارد!
دیدگاه شما در خصوص دسته بندی رهبران جهان بر اساس سن و نسلی که به آن تعلق دارند چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.