coinex
otetmarket
خرید بلیط هواپیما

چرا نرم افزارها را کرک می کنند؟ معرفی 3 دلیل Crack کردن نرم افزار

شاید برای شما هم این سئوال پیش آمده باشد که چرا نرم افزار ها کرک می شوند و یا به اصطلاح خودمان قفلشان شکسته می شود و پس از آن به صورت کاملا رایگان در اختیار عموم قرار می گیرند ، در این مورد از بنده بسیار سئوال شده است که مگر کسی عاشق چشم و ابروی شماست که وقت خود را صرف قفل شکستن برنامه ها کرده و آن را در اختیار ما قرار می دهد !! و جالب اینکه کاملا رایگان !!!

چرا نرم افزارها را کرک می کنند؟ معرفی 3 دلیل Crack کردن نرم افزار

برای ورود به بهترین دوره آموزش لینوکس دنیا از مهندس نصیری وارد این لینک شوید

بنده همیشه یک پاسخ قانع کننده برای این مبحث داشته ام و آن را برای شما اثبات خواهم کرد . پاسخ در یک جمله است ” هیچ چیز در دنیای ما رایگان نیست” بله هیچ چیز در دنیای فناوری اطلاعات و هر جای دیگر رایگان نیست و قطعا منفعت و سود سازنده و یا توزیع کننده در آن در نظر گرفته شده است چه بصورت آشکار و چه بسیار بصورت پنهان ، در این مورد شکی نیست. در این مقاله ، من ، محمد نصیری ، بنیانگذار انجمن تخصصی فناوری اطلاعات و توسینسو ، کارشناس هک و جرایم رایانه ای به ساده ترین شکل ممکن دلایل کرک کردن نرم افزارها را توضیح می دهم.

با چند مثال شروع می کنیم :

از ویندوز سون و XP و سرور که با قیمت اصلی حداقل چند صد دلاری عرضه می شوند ، استفاده می کنیم و آن هم در ابعاد سازمانی و فکر می کنیم که مایکروسافت با آن همه نیروی فنی متوجه استفاده ما از نسخه کرک شده نمی شود!!!!   از آنتی ویروس Symantec و McAfee و ESET و Avast و غیره با آن همه امکانات امنیتی و حفاظتی و سیستم های تشخصیص نفوذ حرفه ای استفاده می کنیم و گمان می کنیم که کسانی که قدرت تحلیل امنیتی انواع ویروس ها را دارند نمی توانند متوجه کرک شدن نرم افزارشان شده و جلوی استفاده و بروز رسانی آنها را بگیرند !!!!

اما براستی حقیقت چیست و چرا بعضی از افراد وقت خود را صرف شکستن قفل نرم افزار ها و ارائه رایگان آن می کنند !!! و چرا برخی از شرکت های تولید کننده نرم افزار با وجود اطلاع از اصلی نبودن محصول مورد استفاده توسط شما باز هم آن را بوز رسانی می کنند ؟ به چند مورد از این دلایل اشاره می کنم :

1- اثبات قدرت و دانش فنی

بعضی از کرکر ها ( Cracker) که همان افرادی هستند که به اصطلاح قفل شکن هستند ، برای این نرم افزارها را کرک می کنند که قدرت فنی و دانش خود را به رخ دیگران بکشند ، اینگونه افراد نرم افزارهای حرفه ای را پس از اینکه کرک کردند در اختیار عموم قرار می دهند و همیشه برای اینکه بگویند شکستن قفل کار آنها بوده اثراتی از خود بر روی فایل کرک قرار میدهند که مشخص شود که کار برای آنها بوده است.

چرا نرم افزارها را کرک می کنند؟ معرفی 3 دلیل Crack کردن نرم افزار

برای ورود به بهترین دوره آموزش نتورک پلاس فارسی زبان از مهندس نصیری ، وارد این لینک شوید

شاید برخی اوقات وقتی قایل کرک نر م افزاری را اجرا می کنید به اینگونه اسامی برخورده باشید. اینگونه افراد برنامه نویس های حرفه ای هستند که ضمن آشنایی کامل با برنامه نویسی ، به زبان سیستم و اسمبلی نیز تسلط دارند .معمولا اینگونه افراد کمتر در اینترنت وجود دارند زیرا به نوعی کرکر مهربان هستند و قصد آلوده کردن سیستم شما را ندارند و فقط میخواهند بگویین که من میتوانم . شعار اینگونه افراد در خصوص امنیت نرم افزارها این است که ” نرم افزاری که نوشته نشده است ، کرک نمی شود !!!!

2- سوء استفاده ، جاسوسی و هک

بسیاری از کرکر ها افرادی هستند که پس از اینکه نرم افزار مورد نظر را کرک کردند ، فایلی با عنوان کرک در آن قرار می دهند و در آن فایل نرم افزارهای جاسوسی خود و همچنین نرم افزارهای مخرب و ترجانهای خود را قرار می دهند تا بعد ها بتوانند از طریق نرم افزار نصب شده از طریق شما از آن سوئ استفاده کنند .

شما وقتی فایل کرک یک نرم افزار کاربردی مانند Power ISO یا WInrar را باز می کنید با اینکه آنتی ویروس نصب شده بر روی سیستم خود را می کشد و به شما اخطار می دهد که این فایل حاوی اطلاعات مخرب هست ، باز هم آنرا به همراه نرم افزار مخرب نصب می کنید .به نظر شما چه کارهایی میتوان از طریق این نرم افزارهای جاسوسی و مخرب انجام داد ؟

تصور کنید که سایت یک سازمان هک شده است و شما را به جرم هک آن سایت دستگیر می کنند و شما حتی روحتان هم از این جریان خبر ندارد زیرا توسط کس دیگری که نرم افزار کرک شده را به شما داده است به کامپیوتر شما نفوذ شده و در اختیار وی قرار گرفته است و از طریق کامپیوتر شما به هدف حمله شده است .

3- بازاریابی و تبلیغات

چند سال پیش در سازمان تامین اجتماعی کشور به عنوان کارشناس امنیت اطلاعات مشغول بکار بودم . یک شرکت به عنوان نمایندگی رسمی یک آنتی ویروس معروف برای نمایش امکانات و سایر موارد مرتبط با آن نرم افزار به سازمان آمد ، در میان حرف هایش به این نکته اشاره کرد که آنتی ویروس اصلی هر 2 ساعت یکبار بروز رسانی می شود و آنتی ویروس های غیر اصلی و کرک شده هر 2 روز یکبار بروز رسانی می شوند ، با تعجب پرسیدم که مگر شرکت تولید کننده آنتی ویروس از کرک شدن آن اطلاع دارد ؟

با این جواب مواجه شدم که بله خبر دارد و به همین دلیل هم هر 2 روز یکبار بروز رسانی می شوند و اظهار داشت که تمامی شرکت های تولید کننده محصولات امنیتی کاملا از وجود نسخه کرک شده نرم افزار خود خبر دارند ولی با اجازه دادن به استفاده از این نرم افزارها باعث می شوند بازار کاریشان رونق پیدا کند.

چرا نرم افزارها را کرک می کنند؟ معرفی 3 دلیل Crack کردن نرم افزار

برای ورود به بهترین دوره لینوکس فارسی می توانید وارد این لینک شوید

بدین شکل که وقتی کسی از نسخه کرک شده استفاده می کند بعد ها در صورتیکه مجبور به استفاده از نسخه اصلی شود به سراغ آنتی ویروسی خواهد رفت که همیشه از آن استفاده کرده است . جالب اینجاست بدانید که بسیاری از نرم افزارهای مجازی سازی حرفه ای در طی سالهای اخیر بصورت رایگان عرضه می شوند مانند VMware و Citrix و به جای دریافت هزینه فروش ، از کاربران هزینه نگهداری و پشتیبانی دریافت می کنند !!!!!

اینها دلایلی است که در طی سالهای اخیر با آنها مواجه بوده ام و خوشحال می شوم که نظر خود را در این زمینه در انتهای همین مقاله قرار دهید ، این مقاله صرفا جنبه اطلاع رسانی و آگاه سازی دارد و نظرات فوق ، نظر شخصی بنده است و هیچ نظر شخصی بدون اشکال نیست ، خوشحال می شوم از نقطه نظرات شما دوستان استفاده کنم.

منبع : توسینسو ( مرجع آموزش شبکه ، آموزش لینوکس و آموزش برنامه نویسی فارسی )

.

پایان رپورتاژ آگهی

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر