در این مطلب به بررسی ریلمی جی تی 3 میپردازیم و مشخصات نرمافزاری و سختافزاری این گوشی را ارزیابی میکنیم؛ از جمله طراحی، نمایشگر، باتری، پردازنده و قیمت.
امسال برند ریلمی فقط از ریلمی جی تی 3 ساده رونمایی کرده و خبری از مدل پرو نیست. این گوشی در اصل یک گوشی GT خالص نیست؛ چون مشخصات آن کاملاً شبیه به ریلمی جی تی نئو 5 است که فقط در چین در دسترس بود و حالا با برندی جدید برای کاربران سطح جهان ارایه میشود. در عین حال، نگاهی به مشخصات ریلمی جی تی 3 نشان میدهد که میتوان این گوشی را نسخه بعد از جی تی 2 هم در نظر گرفت.
مهمترین تغییرات جی تی 3 نسبت به جی تی 2، مربوط به سرعت شارژ، عملکرد و کیفیت نمایشگر این گوشی هستند اما در مجموع میتوان گفت که مهمترین مشخصه این گوشی، سرعت شارژ 240 واتی آن است. در واقع، این گوشی اولین گوشی تجاری جهان با پشتیبانی از سرعت شارژ 240 وات است که به گفته ریلمی تنها با چند دقیقه شارژ، میتوان یک روز کامل از آن استفاده کرد.
در ادامه مطلب با بررسی ریلمی جی تی 3 از زوایای مختلف از جمله نمایشگر، طراحی، باتری، نرمافزار، دوربین و غیره همراه شما هستیم.
ادامه مطلب در ادامه
بیشتر بخوانید
بررسی ریلمی جی تی 3
- جدول مشخصات
- طراحی و ساختار
- نمایشگر
- باتری و سرعت شارژ
- صدا و کیفیت صدا
- نرمافزار
- عملکرد
- دوربین
- قیمت و محصولات رقیب
- جمعبندی
ریلمی جی تی 3 در جعبهای مشکی که شباهت زیادی به جی تی 5 وارد در اختیار کاربران قرار میگیرد. جعبه این گوشی ریلمی به رنگ مشکی ساخته شده و یک نوار سفید رنگ روی آن قرار دارد. داخل جعبه این گوشی ریلمی یک قاب محافظ خاکستری رنگ با بافت مات قرار دارد. شارژر 240 واتی و کابل USB هم جزء سایر لوازم موجود در این جعبه هستند.
مشخصات ریلمی GT3 را در جدول زیر مشاهده میکنید و در ادامه، نگاهی خواهیم داشت به جنبههای مختلف و امکانات این گوشی.
بررسی ریلمی جی تی 3 | مشخصات فنی ریلمی GT3 |
طراحی و ساختار |
|
نمایشگر |
|
نرمافزار |
|
تراشه |
|
رم و حافظه داخلی |
|
دوربین اصلی |
|
دوربین سلفی |
|
باتری |
|
صدا |
|
شبکه و قابلیتهای اتصال |
|
سنسورها |
|
قیمت ریلمی GT3 | حدود 430 یورو – از 27,900,000 تا 29,300,000 تومان |
بیشتر بخوانید
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر طراحی
بررسی ریلمی جی تی 3 نشان میدهد که در طراحی این گوشی از ساختار گلس ساندویچ و یک قاب پلاستیکی میانی استفاده شده که دو لایه گلس را به هم متصل میکند. این گوشی، لایه محافظ گوریلا گلس را ندارد و در برگه مشخصات Realme GT3 تنها به نام “گلس” اکتفا شده است. همچنین، ریلمی جی تی 3 گواهینامه ضد آب ندارد و طراحی کلی آن با مدلهای قبلی GT بسیار متفاوت است.
در بلاک دوربین این گوشی، یک چراغ الایدی وجود دارد که یک قسمت پنجره مانند کوچک را احاطه کرده و در شرایطی با نور و زاویه مناسب، میتوان لوگوی اسنپدراگون را در آن دید. این گوشی طراحی مدرن و زیبایی دارد، طوری که به احتمال زیاد بسیاری از کاربران آن را میپسندند.
سایر قسمتهای گلس پشت با رویهای نرم و ابریشم مانند پوشانده شده که نگه داشتن آن در دست حس و حال خوبی دارد اما به شدت سر است. خوشبختانه لک انگشت روی گوشی باقی نمیماند و این گوشی ریلمی به ندرت کثیف میشود.
دکمه پاور در سمت راست گوشی قرار دارد و دکمههای تنظیم صدا هم در سمت دیگر قرار گرفتهاند. اگر به این شیوه خاص نصب دکمهها عادت نداشته باشید، احتمال اینکه هنگام قفل کردن صفحه ناخواسته اسکرین شات بگیرید وجود دارد.
پایین و بالای فریم کمیتو رفتگی دارند. بلستر مادون قرمز به همراه یک حفره کوچک برای اسپیکر در قسمت بالا قرار دارد و سینی سیم کارت، توری اسپیکر اصلی و کانکتور USB-C هم در قسمت پایین گوشی نصب شدهاند.
روی پنل نمایشگر گوشی هم یک حفره کوچک برای دوربین سلفی به همراه حاشیههای باریک مشاهده میشود. حسگر زیر نمایشگر بسیار نزدیک به لبه پایینی نصب شده؛ طوری که باز کردن قفل گوشی با یک دست کمی سخت است.
در مجموع، بررسی گوشی ریلمی GT3 نشان داده که این گوشی 6.74 اینچی با ساختار گلس طراحی بسیار خوبی دارد و برجستگی دوربین آن هم زیاد نیست. اما نداشتن گواهینامه ضد آب و سر بودن گوشی جزء ایرادهای طراحی آن هستند.
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر نمایشگر
یکی از مهمترین تغییرات مشخصات فنی ریلمی GT3 نسبت به GT2، نمایشگر این گوشی است که جزئیات آن را در جدول مشخصات فنی Realme GT3 مشاهده میکنید. در رابطه با HDR10+ به نظر میرسد که در این گوشی فقط ویدیوهای یوتیوب با این کیفیت قابل مشاهده هستند؛ اما امکان دانلود نتفلیکس از گوگل پلی وجود ندارد. این گوشی هنوز مجوز نتفلیکس را دریافت نکرده اما امکان ساید لود کردن آن و پخش ویدیوهای فول اچدی در این پلتفرم وجود دارد.
سطح روشنایی این گوشی در حالت Auto در محیطهای باز روشن به 974 نیت میرسد که برای مشاهده محتوا در چنین محیطهایی مناسب است.
برای تنظیم دقت رنگ هم دو گزینه دارید که شامل گزینههای نرمال و سینمایی هستند که از نظر دقت رنگ تقریباً در یک سطح قرار دارند.
تنظیمات نرخ نوسازی گوشی هم شامل حالتهای خودکار، استاندارد و بالا است. در حالت خودکار، بیشتر اپلیکیشنهای سیستمی و شخص ثالث به نرخ 60 یا حداکثر 120 هرتز قفل میشوند.
در حالت High تقریباً همه چیز با نرخ 120 هرتز اجرا میشود. یک منو هم وجود دارد که میتوانید در آن هر اپلیکیشن دلخواهی را روی نرخ 60، 120 یا 144 هرتز قفل کنید. لازم به ذکر است که در حالت پیشفرض، تعداد کمی از اپلیکیشنها با نرخ 144 هرتز کار میکنند.
بیشتر بخوانید
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر باتری و سرعت شارژ
باتری ریلمی جی تی 3 نسبت به سری قبل کوچکتر شده و ظرفیت آن 4600 میلی آمپرساعت است اما ماندگاری شارژ آن به 117 ساعت میرسد. این گوشی در تستهایی با نمایشگر روشن امتیاز کمتری کسب کرده اما برای تماس و در حالت استندبای ماندگاری شارژ بیشتری دارد.
در مجموع ریلمی GT3 از نظر ماندگاری شارژ بین محصولاتی با قیمت مشابه عملکرد بسیار خوبی دارد.
در حال حاضر این گوشی ریلمی سریعترین سرعت شارژ را دارد. ریلمی برای باتری Realme GT3 حدود 60 لایه ایمنی پیادهسازی کرده و به گفته این شرکت، باتری گوشی پس از 1600 سیکل شارژ 80 درصد از ظرفیت خودش را حفظ میکند.
بررسی ریلمی جی تی 3 نشان داده که این گوشی حین شارژ داغ نمیشود و ظرف حدود 11 دقیقه و 16 ثانیه، شارژ آن از 2 به 100% میرسد که سرعت چشمگیری است. لازم به ذکر است که سرعت شارژ این گوشی بسته به دمای محیط تغییر میکند و در صورت افزایش دمای گوشی، سرعت شارژ آن کاهش پیدا میکند.
همچنین این گوشی ظرف 3 دقیقه 47 درصد و ظرف 5 دقیقه 65 درصد شارژ میشود.
یکسری قابلیت نرمافزاری هم برای حفظ سلامت باتری ریلمی GT3 پیادهسازی شدهاند. مثلاً وقتی گوشی را شبها شارژ کنید، 20 درصد آخر درست قبل از زمانی که معمولاً شروع به استفاده از گوشی میکنید پر شده و قبل از آن، سطح شارژ گوشی همان 80 درصد باقی میماند. تکنولوژی شارژ هوشمند سریع هم برای مواقعی مناسب است که نیاز دارید گوشی را با حداکثر سرعت ممکن شارژ کنید.
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر صدا و اسپیکرها
نقد و بررسی ریلمی جی تی 3 را با نگاهی به اسپیکرها و کیفیت صدای این گوشی ادامه میدهیم. این گوشی، مجهز به یک سیستم اسپیکر استریو متشکل از یک اسپیکر در قسمت بالا و یکی در قسمت پایین است.
در مجموع، بلندی صدای این گوشی چندان چشمگیر نداشت و در تست بلندی صدا، امتیاز “خوب” را کسب کرده است. اسپیکرهای این گوشی کیفیت مناسبی داشته و فرکانسهای بالا و وکالها در آن واضح و بیس صدا هم خوب است. هنگام بلند کردن صدای گوشی هم اعوجاجی در آن شنیده نمیشود.
بیشتر بخوانید
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر نرمافزار
همانطور که در جدول مشخصات ریلمی جی تی 3 مشاهده میکنید، این گوشی با اندروید 13 و رابط کاربری Realme UI 4.0 در اختیار کاربران قرار میگیرد که نسبت به نسل قبلی تغییر چشمگیری ندارد. مهمترین تغییر این نسخه، تم آکوامورفیک است که ظاهر کلی سیستمعامل را مرتبتر و تمیزتر میکند.
Media Controls، انیمیشنهای بهتر، ویجتهای پویا و تغییرات مرکز کنترل و اعلانها هم جزء ویژگیهای این نسخه هستند.
میتوانید Realme UI 4.0 را به طور کامل شخصیسازی کنید. یک صفحه سبک و والپیپر در بخش تنظیمات وجود دارد و میتوانید پسزمینه، آیکنها، فونت، رنگها و سایر اجزای سیستمعامل را به شکل دلخواه تغییر دهید. تنظیمات مربوط به نمایشگر همیشه روشن هم در این قسمت قرار دارند.
در این منو، کنترلهایی هم برای الایدیهای پشت گوشی وجود دارد که میتوانند نقش نشانگر اعلان، شارژ و فعال بودن حالت مخصوص گیمینگ را بازی کنند. لازم به ذکر است که این الایدیها نور زیادی ندارند.
این لانچر ریلمی، صفحه اصلی ساده، اعلانهای تمیز و مرتب، یک قابلیت مفید برای جابجایی بین کارها و همچنین کشوی اپلیکیشنها را دارد.
پوشههای بزرگ و ویجتهای پویا هم جزء قابلیتهای نرمافزار ریلمی جی تی 3 هستند. برای راحتتر شدن مالتی تسکینگ، قابلیتهای مفیدی در این پوسته اندروید پیادهسازی شدهاند. میتوانید پنجره اپلیکیشنها را minimize کنید، از حالت پنجرههای انعطاف پذیر یا نوار هوشمند کناری استفاده کنید و غیره.
نوار کناری که در نسخههای قبلی هم وجود داشته مجهز به قابلیتی موسوم به Background streaming شده که با استفاده از آن میتوانید بدون خرید اشتراک پریمیوم، ویدیوهای یوتیوب را در پسزمینه پخش کنید.
یکی دیگر از ویژگیهای ریلمی جی تی 3 بزرگ بودن محدوده اسکن اثر انگشت و عملکرد بسیار سریع آن است که با یک لمس مختصر، قفل صفحه را باز میکند.
این گوشی ریلمی هم از قابلیت گسترش حافظه استفاده میکند که با استفاده از آن، میتوانید مقداری از حافظه داخلی گوشی را به رم مجازی اختصاص دهید.
اپلیکیشنهایی مثل فوتوز، موزیک و ویدیوها هم توسط خود ریلمی در این گوشی ارایه شدهاند و در مجموع میتوان گفت که نرمافزار این گوشی کاملاً تمیز و خلوت و استفاده از آن راحت است.
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر عملکرد
بررسی گوشی ریلمی GT3 را با نگاهی به عملکرد این گوشی ادامه میدهیم. همانطور که در جدول مشخصات فنی ریلمی جی تی 3 مشاهده میکنید، این گوشی مجهز به پردازنده پرچمدار سال پیش یعنی اسنپدراگون 8+ نسل 1 است. این نسخه پلاس اسنپدراگون، به غیر از جیپییو و سیپییو از ابعاد دیگر از جمله محاسبات NPU کم مصرف، سیستم صوتی اسنپدراگون و غیره هم ارتقاء یافته است.
بررسی Realme GT3 از نظر تستهای عملکردی نشان داده که این گوشی به خوبی از پتانسیل چیپست اسنپدراگون استفاده میکند و تنها چیپستی که نسبت به آن برتری دارد، اسنپدراگون 8 نسل 2 است.
این گوشی در تستهای جیپییو امتیاز نسبتاً کمتری (با اختلاف جزئی) به دست آورده که احتمالاً ناشی از رزولوشن بیشتر نمایشگر GT3 است.
در تست فشار هم ریلمی GT3 Pro عملکرد بسیار خوبی از خود به نمایش گذاشته و توانسته سرعت کلاک خودش را نزدیک به بالاترین سطح نگه دارد. این ویژگی نقش زیادی در اجرای روان بازیها دارد و در مدت طولانی هم حدود 89 درصد از عملکرد اولیه گوشی حفظ میشود.
همچنین بررسی گوشی ریلمی GT3 در تستهای فشار نشان داده که دمای سطح این گوشی کاملاً پایین نگه داشته شده و گوشی آنقدر که انتظار میرود، داغ نمیشود.
بیشتر بخوانید
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر دوربین
همانطور که در جدول مشخصات ریلمی GT3 مشاهده میکنید، سیستم دوربین این گوشی متشکل از یک حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی، یک اولتراواید 8 مگاپیکسلی، یک لنز میکروسکوپی 2 مگاپیکسلی و یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است.
اپلیکیشن دوربین ریلمی جی تی 3 همان اپلیکیشن آشنای اوپو/ریلمی است؛ اما با منوهای کمتر. در حالت Photo پیشفرض، گزینه ارتقای صحنه با هوش مصنوعی وجود دارد که شبیه به حالت HDR پیشرفته کار میکند و میتواند محدوده پویای تصاویر را ارتقاء دهد.
اپلیکیشن دوربین Realme GT3 در محیطهای تاریک رفتاری شبیه به گوشیهای اوپو و وان پلاس دارد. حتی در صورت غیرفعال کردن حالت Nigthscape (حالت شب) هنگام عکاسی در حالت Photo معمولی، تغییر چشمگیری در تصویر مشاهده نمیشود. این یعنی هر زمان اپلیکیشن دوربین لازم بداند، با حالت Night اختصاصی عکاسی انجام میشود و امکان تغییر آن را ندارید.
کیفیت کلی دوربین ریلمی GT3 نسبت به GT2 بهتر است و تصاویر ثابت آن حتی در مقایسه با بیشتر رقبا، شارپتر و دارای جزئیات بیشتر هستند. محدوده پویای این تصاویر بسیار عالی و رنگهای آن بسیار نزدیک به خنثی است. نورپردازی دوربین این گوشی گاهی اوقات زیاد است و رنگها گرمتر از سری قبل به نظر میرسند.
در محیطهای چالشیتر هم دوربین ریلمی جی تی 3 عملکرد بسیار خوبی داشته و نویز را در پایینترین سطح نگه میدارد. جزئیات در صحنههای پرکنتراست هم چه در سایهها و چه در هایلایتها حفظ میشوند.
بررسی Realme GT3 نشان داده که کیفیت تصاویر زوم 2x این گوشی هم رضایت بخش است و برای پست کردن در شبکههای اجتماعی مناسب هستند. اما وقتی از نزدیک به این تصاویر نگاه کنید، کمی دانه دانه شدن و از دست رفتن جزئیات را مشاهده خواهید کرد.
بر خلاف انتظار، دوربین اولتراواید جی تی 3 رنگهایی زندهتر و کنتراست بهتری دارد. اما جزئیات این تصاویر هم کم بوده، شارپ شدگی و محدوده پویای کافی را ندارند و حتی در محیطهایی با نور خوب هم کمی نویز و مشکل رنگی مشاهده میشود. در عین حال، کیفیت دوربین 8 مگابایتی اولتراواید این گوشی برای یک گوشی 650 یورویی قابل قبول است.
زوم اصلی دوربین میکروسکوپی این گوشی 20 برابر است و در حالت دیجیتال به 40 برابر هم میرسد. در مجموع تصاویر حالت اول بسیار زیباتر هستند و وجود LED هم به نورپردازی هر چه بهتر سوژه کمک میکند.
بیشتر بخوانید
کیفیت تصاویر در نور کم
همانطور که قبلاً اشاره شد، بین حالت Photo معمولی و Night اختصاصی این گوشی تفاوت چشمگیری وجود ندارد. در هر صورت، کیفیت تصاویر دوربین ریلمی GT3 در شب بسیار خوب است. هیچ نویزی در این تصاویر مشاهده نمیشود، سطح جزئیات تصویر زیاد و محدوده پویا و شارپ شدگی بسیار خوب هستند. حتی در تاریکترین سایهها هم جزئیات ریز قابل مشاهده است و منابع نور هم بیش از حد نورپردازی نمیشوند. در این حالت هم رنگهای تصویر گرمتر به نظر میرسند.
همانطور که انتظار میرفت، هنگام عکاسی در حالت زوم 2x کیفیت تصویر به میزان چشمگیری کاهش پیدا میکند. شارپ شدگی و جزئیات ریز تصویر در این حالت کاهش پیدا میکند اما باز هم برای انتشار در شبکههای اجتماعی خوب هستند. حالت Night گوشی به کاهش نویز و حفظ وضوح تصویر کمک میکند.
بررسی ریلمی جی تی 3 نشان میدهد که رنگهای گرم و کنتراست بالا در هر دو حالت زوم 2x و معمولی گوشی وجود دارند.
با وجود اینکه رنگهای دوربین اولتراواید گوشی به واقعیت نزدیکتر هستند و این دوربین دمای رنگی مناسبی دارد، جزئیات تصویر این دوربین در محیطهایی با نور کم کافی نیست. در عین حال، نویز تصویر کم و محدوده پویای آن خوب است.
پرترههای GT3، رنگهای خوب، جزئیات زیاد، محدوده پویای وسیع و شارپ شدگی مناسبی دارند. اما گاهی اوقات نورپردازی تصویر بیش از حد است و باعث رنگ پریده به نظر رسیدن پوست میشود. عملکرد این دوربین، از نظر تشخیص لبهها حتی در صورت قرار داشتن سوژه در پیش زمینه خوب است.
بر خلاف سایر دوربینها، دوربین سلفی GT3 عملکرد مطلوبی ندارد. تصاویر این دوربین بیش از حد صاف شده، فاقد جزئیات ریز هستند و در محیطهایی با نور کم، نویز دارند. این دوربین از نظر کنتراست، رنگها و محدوده پویا عملکرد خوبی دارد.
کیفیت ویدیوها
بررسی ریلمی جی تی 3 نشان داده که کیفیت ویدیوهای 4K این گوشی بسیار خوب و دارای جزئیات زیاد، محدوده پویای وسیع و رنگهایی نزدیک به واقعیت هستند.
کیفیت ضبط ویدیوی دوربین اولتراواید گوشی چندان مطلوب نیست و ویدیوهای این دوربین حتی در نور روز هم بسیار صاف و تار هستند.
در شرایطی با نور کم، دوربین اصلی گوشی ویدیوهایی با کنتراست، رنگ و شارپ شدگی خوب ثبت میکند اما در این ویدیوها هم نویز مشاهده میشود.
برای فیلمبرداری در محیطهای تاریک میتوان حالت هوش مصنوعی را انتخاب کرد که نویز را کاهش داده، سایهها را روشن کرده و محدوده پویا و جزئیات تصویر را افزایش میدهد.
بیشتر بخوانید
بهترین گوشی های اینفینیکس 2024
بررسی ریلمی جی تی 3 از نظر قیمت و محصولات رقیب
قیمت ریلمی جی تی 3 هم به همراه امکانات آن نسبت به نسل قبل افزایش یافته است. قیمت این گوشی حدود 600 یورو است و میتوانید با پرداخت این هزینه، گوشیهای خوبی با امکانات مشابه پیدا کنید.
یکی از این گوشیها Realme GT2 Pro است که سرعت شارژ آن نسبت به جی تی 3 کمی کمتر است اما با همان چیپست، نمایشگر بهتر و دوربین اولتراواید باکیفیتتر ساخته شده و در حال حاضر 520 یورو قیمت دارد.
گزینه بعدی، شیائومی 12T Pro با قیمت کمتر از 600 یورو است. نمایشگر این گوشی با GT3 قابل مقایسه است و سرعت شارژ آن تنها 10 دقیقه کمتر است. این گوشی، اسپیکرهای بهتری داشته و برای آن از گوریلا گلس 5 استفاده شده است.
گزینه بعدی، پیکسل 7 با قیمت حدود 530 یورو است که علیرغم نداشتن دوربین تله فوتوی خوب، دوربین اولتراواید و اصلی بهتری دارد.
موتورولا اج 30 پرو و وان پلاس 10 پرو هم جزء سایر محصولات رقیب با قیمتی شبیه به قیمت ریلمی GT3 هستند.
جمع بندی
در انتهای بررسی ریلمی جی تی 3 میتوان گفت که این گوشی مجهز به امکاناتی زیاد و پیشرفتهایی خوب نسبت به سری قبل است. چیپست قدرتمند، ماندگاری شارژ طولانی، نمایشگر باکیفیت، سرعت شارژ بالا و دوربین خوب جزء مزایای این گوشی هستند. در عین حال این گوشی هم ایرادهایی مثل قدیمی بودن دوربین اولتراواید و کیفیت نامطلوب سلفیها دارد. اگر قیمت این گوشی به قیمت رونمایی GT2 نزدیک نشود، برای رقابت با گوشیهای پیشرفته سال پیش چالش زیادی خواهد داشت.
سوالات پرتکرار
قیمت Realme GT3 چقدر است؟
قیمت این گوشی ریلمی حدود 600 یورو است. این گوشی در بازار ایران و در زمان نگارش این مقاله از 27,900,000 تا 29,300,000 تومان به فروش میرسد.
دوربین ریلمی جی تی 3 چند مگاپیکسلی است؟
این گوشی دارای یک حسگر اصلی 50 مگاپیکسلی، یک اولتراواید 8 مگاپیکسلی، یک لنز میکروسکوپی 2 مگاپیکسلی و یک دوربین سلفی 16 مگاپیکسلی است.
اندروید ریلمی GT3 چند است؟
این گوشی با اندروید 13 و رابط کاربری Realme UI 4.0 در اختیار کاربران قرار میگیرد.
بیشتر بخوانید
- بهترین گوشی ها از نظر باتری
- بهترین گوشی های سامسونگ از نظر باتری
- بهترین گوشی ها از نظر سرعت شارژ
- بهترین گوشی های شیائومی از نظر دوربین
- بهترین گوشی های سامسونگ از نظر دوربین
- بهترین گوشی ها برای فیلمبرداری
- بهترین دوربین گوشی 2024
- بهترین گوشی شیائومی از نظر دوربین سلفی
- بهترین گوشی های چهار دوربینه بازار
نظر شما درباره بررسی ریلمی جی تی 3 چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنتها با تکراتو به اشتراک بگذارید و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.
خرید گوشی با بدنه پلاستیکی به قیمت حدود ۳۰ ملیون یعنی حماقت.
این پیامی که گذاشتی بعد این همه توضیحات یعنی حماقت….!!!