راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5

مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5
مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5 می‌تواند مقایسه هیجان انگیزی باشد. سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم پرچمداری از کشور ژاپن است که در مقایسه امروز در برابر گوشی پرچمدار چینی وان پلاس 5 قرار می‌گیرد.

هر دو گوشی دارای مشخصات بالا رده‌ای بوده که در نگاه بسیاری از کاربران دارای نقاط قوت متعددی برای خرید هستند. به همین دلیل در این مقایسه آنها را در کنار یکدیگر قرار داده‌ایم تا ببینیم که بسته به مشخصاتی که دارند، کدام گوشی از ارزش خرید بالاتری برخوردار خواهد بود، پس در ادامه با تکراتو همراه باشید.

راهنمای خرید تکراتو

هر دو گوشی سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم و وان پلاس 5 بهترین نمایندگان کمپانی‌های سازنده خود در بازار گوشی‌های هوشمند جهان هستند. طراحی هر دو گوشی بسیار عالی بوده و از مشخصات سخت افزاری قدرتمند و نسبتا مشابهی برخوردارند. هر دو تقریبا یک نسخه از سیستم عامل اندروید را اجرا می کنند و تا حدودی با قیمت‌های مشابه قابل خریداری هستند، اما برای آنکه بتوانیم برنده این مقایسه را به درستی انتخاب کنیم، باید به صورت جداگانه مشخصات هر گوشی را بررسی کرده و سپس با کنار هم گذاشتن شاخصه‌های اصلی آنها، گوشی برتر را انتخاب کنیم.

مشخصات سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم

مشخصات سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم

گوشی سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم (Sony Xperia XZ Premium) نه تنها یکی از بهترین گوشی های هوشمند 2017 است، بلکه برخی از مشخصات آن، باعث شده تا دستگاه منحصر به فردی به نظر برسد. یک صفحه نمایش ال سی دی Triluminos IPS با اندازه 5.46 اینچی که از رزولوشن 2160 در 3840 پیکسل (کیفیت تصویری 4K) پشتیبانی می‌کند، زینت بخش پنل جلویی آن بوده و توسط پوششی از کورنینگ گوریلا گلس 5 محافظت می‌شود.

قدرت پردازشی این دستگاه از آخرین محصول کوالکام، تراشه اسنپدراگون 835 تامین می‌شود. تراشه‌ای که با پردازنده مرکزی 8 هسته‌ای با هسته‌های Kryo 280 قدرتنمایی کرده و پردازنده گرافیکی آدرنو 540، مدیریت کارهای گرافیکی آن را بر عهده دارد. 4 هسته از هسته‌های این پردازنده دارای فرکانس کاری 2.45 گیگاهرتز بوده و 4 هسته دیگر حداکثر با سرعت پردازشی 2.19 گیگاهرتز داده‌ها را مورد پردازش قرار می‌دهند.

فضای ذخیره سازی این دستگاه از 4 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی تشکیل شده است. این مقدار از فضای ذخیره سازی توسط یک کارت میکرو اس دی تا 256 گیگابایت قابل ارتقا خواهد بود.

در پنل پشتی گوشی سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم یک دوربین اصلی 19 مگاپیکسلی با تثبیت کننده تصویری الکتریکی 5 محوره قرار گرفته است. این دوربین از فوکوس خودکار تشخیص فاز و فوکوس خودکار لیزری نیز برخوردار است. این دوربین دارای فاصله کانونی 25 میلی‌متری بوده و دهانه دیافراگم آن f/2.0 است. یکی از قابلیت‌های فوق العاده این دوربین ضبط ویدیویی 4K با سرعت 30 فریم بر ثانیه و یا ضبط ویدیویی اچ دی با سرعت حیرت انگیز 960 فریم بر ثانیه است.

دوربین سلفی این گوشی نیز دارای یک سنسور 13 مگاپیکسلی است که می‌تواند ویدیوهای فول اچ دی را با سرعت 30 فریم بر ثانیه ضبط کند. فاصله کانونی این دوربین 22 میلی‌متر، دهانه دیافراگم آن f/2.0 و اندازه پیکسل‌های آن 1.12 میکرومتر است.

اسمارت فون اکسپریا ایکس زد پریمیوم انرژی مورد نیاز روزانه خود را از یک باتری 3230 میلی‌آمپر ساعتی لیتیوم یونی تامین کرده و از قابلیت شارژ سریع Quick Charge 3.0 کوالکام برخوردار است. این موبایل از شبکه‌های ارتباطی استاندارد 2G، 3G و 4G LTE پشتیبانی می‌کند. از لحاظ نرم افزاری با پیش نصب سیستم عامل اندروید 7.1 نوقا عرضه شده و این احتمال وجود دارد که در آینده‌ای نه چندان دور به سیستم عامل اندروید O ارتقا یابد.

در حالی که سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم یک گوشی هوشمند مناسب و بسیار قدرتمند است، اما این دستگاه در ایالات متحده درست به مانند نسل قبلی خود، بدون سنسور اثر انگشت ارائه می‌شود. این دستگاه حتی فاقد سنسور بیومتریک است که این روزها در گوشی‌های 100 دلاری نیز یافت می‌شود؛ اما از سوی دیگر اکسپریا XZ پریمیوم نقاط مثبتی نیز دارد.

این دستگاه با دارا بودن کد حفاظتی IP68 یک گوشی کاملا ضد آب است. وجود این گواهینامه تضمین می‌کند که این دستگاه به مدت 30 دقیقه در عمق 1.5 متری آب، بدون هیچ مشکلی دوام خواهد آورد. علاوه بر این، جک هدفون 3.5 میلی‌متری نیز در آن دیده می‌شود و همچنین پورت یو اس بی نوع C برای شارژ و انتقال داده‌ها نیز وجود دارد.

اکنون برای آنکه بتوانیم برنده مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5 را تعیین کنیم، باید به سراغ مشخصات وان پلاس 5 برویم.

مشخصات وان پلاس 5

مشخصات وان پلاس 5

گوشی وان پلاس 5 آخرین پرچمدار کمپانی چینی OnePlus است. این دستگاه دارای یک نمایشگر 5.5 اینچی آمولد با کیفیت فول اچ دی (رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل) است که توسط کورنینگ گوریلا گلس 5 محافظت می‌شود. قدرت این دستگاه از پردازنده اسنپدراگون 835 کوالکام تامین می شود که مشخصات پردازنده مرکزی آن درست مشابه با گوشی اکسپریا ایکس زد پریمیوم سونی است. یعنی 8 هسته کریو که 4 هسته با سرعت کلاک 2.4 گیگاهرتز و 4 هسته با سرعت 1.9 گیگاهرتز کار می‌کنند.

در کنار این پردازنده مرکزی، آدرنو 540 قرار گرفته که نقش پردازنده گرافیکی این دستگاه را ایفا می‌کند. وان پلاس 5 در دو نسخه عرضه می‌شود. نسخه‌ای از آن دارای 6 گیگابایت حافظه رم و 64 گیگابایت حافظه داخلی است و نسخه پریمیوم آن که با حافظه رم عظیم 8 گیگابایتی و 128 گیگابایت حافظه داخلی عرضه می‌شود.

در پنل پشتی این دستگاه یک ماژول دوربین دوگانه قرار گرفته است. دوربینی که از یک سنسور 16 مگاپیکسلی سونی با دهانه دیافراگم f/1.7 و یک سنسور 20 مگاپیکسلی با دهانه دیافراگم f/2.6 تشکیل شده است. در حالی که دوربین سلفی این دستگاه قادر به ضبط ویدیوهای فول اچ دی با سرعت 30 فریم بر ثانیه است، دوربین دوگانه پشتی می‌تواند ویدیوهای 4K را با سرعت 30 فریم بر ثانیه و ویدیوهای باکیفیت فول اچ دی را با حداکثر سرعت 120 فریم بر ثانیه ضبط کند.

مدیریت نرم افزاری وان پلاس 5 بر عهده سیستم عامل اندروید 7.1.1 نوقا بوده و سیستم عامل اکسیژن، نقش رابط کاربری را بازی می‌کند. از مهمترین ویژگی‌های ارتباطی وان پلاس 5 می‌توان به وای فای 802.11 و بلوتوث 5.0 اشاره کرد. این دستگاه از 34 باند فرکانسی مختلف پشتیبانی می‌کند.

پشتیبانی از GPS، سنسور اثر انگشت، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت و شتاب سنج از دیگر ویژگی‌های این گوشی پرچمدار است. این دستگاه دارای پورت یو اس بی نوع C برای انتقال داده‌ها و همچنین شارژ این دستگاه بوده و برای آنکه بتواند با هدفون‌ها و سیستم‌های صوتی قدیمی‌تر نیز سازگاری داشته باشد، به جک هدفون 3.5 میلی‌متری هم مجهز شده است.

وان پلاس 5 یک باتری 3300 میلی‌آمپر ساعتی غیرقابل تعویض را در درون خود حمل کرده و با 152.3 میلی‌متر درازا، 74.1 میلی‌متر پهنا و 7.3 میلی‌متر ضخامت، حدود 153 گرم وزن دارد.

پس از بررسی مشخصات وان پلاس 5 اکنون نوبت به تعیین برنده مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5 است، اما پیش از آن اجازه دهید تا با نگاهی به جدول زیر، مشخصات هر دو گوشی را به صورت خلاصه و در یکجا مرور کنیم.

مشخصات سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم وان پلاس 5
صفحه نمایش 5.46 اینچ، رزولوشن 2160 در 3840 پیکسل، کورنینگ گوریلا گلس 5 5.5 اینچ، رزولوشن 1080 در 1920 پیکسل، کورنینگ گوریلا گلس 5
پردازنده اسنپدراگون 835 کوالکام اسنپدراگون 835 کوالکام
حافظه رم 4 گیگابایت 6 گیگابایت / 8 گیگابایت
حافظه داخلی 64 گیگابایت قابل ارتقا 64 گیگابایت / 128 گیگابایت بدون ارتقا
دوربین اصلی 19 مگاپیکسل 16 مگاپیکسل + 20 مگاپیکسل
دوربین سلفی 13 مگاپیکسل 16 مگاپیکسل
ظرفیت باتری 3230 میلی‌آمپر ساعت 3300 میلی‌آمپر ساعت
اندازه 7.9 در 77 در 156 میلی‌متر            وزن 195 گرم 7.3 در 74.1 در 154.2 میلی‌متر      وزن 153 گرم
سنسورها اثر انگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، مغناطیس سنج، فشار سنج اثر انگشت، شتاب سنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، مغناطیس سنج
سیستم عامل اندروید 7.1 نوقا اندروید 7.1.1 نوقا

 

مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5 رو به اتمام بوده و اکنون نوبت به انتخاب برنده این مقایسه رسیده است.

برنده مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5

برنده مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5

اگر در خارج از مرزهای ایالات متحده زندگی می‌کنید، گوشی سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم یک گوشی هوشمند عالی برای خرید است. این دستگاه به سخت افزار بسیار قدرتمندی مجهز بوده، طراحی خیره کننده‌ای دارد و با آخرین نسخه از سیستم عامل اندروید گوگل همراه است.

سونی توجه زیادی به انتخاب اسامی گوشی خود ندارد (هر چند که اینم موضوع چندان جدی نیست)، اما قیمت این دستگاه نیز نسبت به چیزی که ارائه می‌دهد، تقریبا بالاست. فقیمت گلکسی اس 8 سامسونگ چیزی در همین حدود است، اگرچه ممکن است که قیمت این دستگاه نیز بسیار بالا باشد، اما با توجه به ویژگی‌های آن تا حدودی قابل توجیه است. ویژگی‌هایی چون نمایشگر بی کران، سامسونگ دکس و اسکنر عنبیه چشم برخی ویژگی‌های بارز گلکسی اس 8 و جالب اینجاست که سونی هنوز در فکر بازگرداندن سنسور اثر انگشت به نسخه‌های آمریکایی است (این موضوع بیشتر برای کاربران آمریکایی ناراحت کننده خواهد بود).

با این که گوشی وان پلاس 5 نیز دارای نقایصی است، اما می‌تواند در این مقایسه به عنوان برنده نهایی انتخاب شود. در پایان و مطابق با تمام مقایسه گوشی‌هایی که در تکراتو انجام داده‌ایم، ذکر یک نکته کاملا ضروری است.

شخصا معتقدم که یک دستگاه (چه یک گوشی هوشمند و یا هر گجت دیگری) با کارایی‌هایی که صاحبش از آن انتظار دارد، تعریف می‌شود. در انتخاب یک گوشی هوشمند نه تنها مشخصات و ویژگی‌های آن، بلکه قیمت و همچنین سلیقه کاربر نیز دخیل خواهد بود. راحت بودن شما در هنگام استفاده از یک گجت تعیین می‌کند که آیا آن وسیله برای شما مناسب است یا خیر!

پس در این مقایسه نیز شما برنده را تعیین کنید. به نظر شما در مقایسه سونی اکسپریا ایکس زد پریمیوم با وان پلاس 5 برنده واقعی کدام دستگاه خواهد بود؟ بخش نظرات زیر به شما تعلق دارد. برایمان از نظراتتان بگویید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید.

منبع: androidheadlines

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر