کوالکوم از اسنپ دراگون ٨۲۱ رونمایی کرد، سرعت این پردازنده ی موبایل، ۱۰ درصد از پردازنده ی فعلی این کمپانی یعنی اسنپ دراگون ٨۲۰ بیشتر است.
لازم به ذکر است که این پردازنده، جایگزین نسخه ی قبلی نخواهد شد. در حال حاضر پرچمدارانی همچون سامسونگ گلکسی اس ۷ اج، اچ تی سی ۱۰ و سونی اکسپریا ایکس پرفورمنس از این تراشه استفاده می کنند. به گفته ی کوالکوم: ” تراشه ی اسنپ دراگون ٨۲۱ به منظور تکامل و گسترش قدرت رقابتی طراحی شده است.”
به بیان دیگر، این تراشه به عنوان یک فاصله ی موقتی برای چند گوشی رده بالا عمل خواهد کرد، این فاصله تا زمانی خواهد بود که نسل بعدی پردازنده های کوالکوم، معرفی شود.
کوالکوم می گوید که به منظور دست یافتن به سرعت بیشتر، نرخ زمان تراشه ی ۱۴ نانومتری را از ۲.۱ به ۲.۴ گیگاهرتز افزایش داده است، در غیر اینصورت تفاوتی با تکنولوژی اسنپ دراگون ٨۲۰ نداشت. یک مودم 600Mbps X12 LTE، تکنولوژی صدای اولترا اچ دی و تکنولوژی +Upload به منظور دانلود سریع تر نیز در این تراشه تعبیه شده است. اسنپ دراگون ٨۲۱ می تواند سرعت بالاتر، باتری مفیدتر و اجرای بهتر اپلیکیشن ها را ارائه دهد.
سوال اینجاست که تراشه ی اسنپ دراگون ٨۲۱ در چه دستگاه هایی قرار خواهد گرفت؟ کوالکوم به این سوال پاسخی نداده اما این احتمال وجود دارد که دستگاه هایی همچون گوشی نکسوس بعدی اچ تی سی و ایسوس زنفون ۳ به این تراشه مجهز شوند. گفته می شود که علاوه بر گوشی های هوشمند و تبلت ها، باید انتظار این تراشه را در نمایشگر گوشی های مجهز به واقعیت مجازی و سایر دستگاه های جدید داشته باشیم.
این بدان معناست که به زودی شاهد هدست های واقعیت مجازی موبایل خواهیم بود، عملکرد این هدست ها با هدست واقعیت مجازی گییر VR متفاوت است که در آن دستگاه به گوشی هوشمند سامسونگ وابسته است، با توجه به توضیحات داده شده، این دستگاه به هدستی که گوگل در ماه می و در کنفرانس I/O معرفی کرد، شباهت دارد.
زمان زیادی را منتظر نخواهیم بود، همانطور که کوالکوم اشاره کرد، باید منتظر دستگاه های مصرفی مجهز به اسنپ دراگون ٨۲۱ در نیمه ی دوم ۲۰۱۶ باشیم.
.
با عضویت در کانال رسمی تکرا در تلگرام از آخرین اخبار روز تکنولوژی مطلع باشید.
.
منبع: engadget