;
coinex

معرفی پیشرفته ترین شهرهای دنیا از لحاظ تکنولوژی

پیشرفته ترین شهرهای دنیا از لحاظ تکنولوژی کدام ها هستند؟ در ادامه با آنها آشنا خواهیم شد.

شهرها مسیر حرکت به آینده هستند. بنا بر برآورد های سازمان بهداشت جهانی، تا 35 سال آینده، دو سوم جمعیت جهان در مناطق شهری زندگی خواهند کرد. این بدان معناست که 2.5 میلیارد نفر به جمعت شهر ها اضافه خواهد شد. در این میان، پیشرفته ترین شهرهای دنیا از لحاظ تکنولوژی بیشتر از قبل شکوفا خواهند شد. این شهر ها فرصت های بیشتری را برای این افراد به وجود می آورند.

خبرنگاران تک اینسایدر به کمک 2thinknow، شرکت تحقیقاتی در زمینه ی تحلیل شهرهای نوآورانه، توانست پیشرفته ترین شهرهای دنیا از لحاظ تکنولوژی را رده بندی کند. این کمپانی، 9 عامل مرتبط با دستاورد های تکنولوژی را انتخاب کرده است که از میان آنها می توان به شمار پتنت های ثبت شده در آن شهر و مبادرت به سرمایه گذاری در تکنولوژی شهر اشاره کرد؛ شمار آنها در مجموع به 85 شهر رسید. در اینجا به 25 شهر برتر از لحاظ تکنولوژی پرداخته شده است. اگر می خواهید بدانید که آینده به چه شکلی خواهد بود، باید روی این شهر ها متمرکز شوید.

در ادامه با پیشرفته ترین شهر های دنیا از لحاظ تکنولوژی آشنا خواهیم شد؛ با تکرا همراه شوید.

.

25. واشنگتن دی سی؛ آمریکا

.

پایتخت ایالات متحده طی یک دهه ی گذشته به سرعت در پی گسترش محتوا و منظره ی تکنولوژی بوده است. آمار و ارقام نشان می دهند که شغل های مربوط به تکنولوژی در این شهر، به میزان 50 درصد افزایش داشته اند. به بیان دیگر، بیش از 1000 استارتاپ، واشنگتن را خانه ی خود می دانند. مجاورت با محل استقرار دولت فدرال و نزدیک بودن با شرکت های سرمایه گذاری که به احداث شرکت های بزرگ تمایل دارند، یک زاویه ی دید زیبا را در این شهر به وجود آورده است.

.

24. کپنهاگن؛ دانمارک

.

این شهر فاقد فرهنگ استارتاپ و مبادرت به سرمایه گذاریست؛ با اینحال برنامه های نوآورانه ی شهری و شانس قوی برای طراحان صنعتی، فقدان دو عامل دیگر را کم رنگ جلوه می دهد. به اعتقاد 2Thinknow، این دو عامل نیز اولویت های تولید هوشمند در آن شهر را نشان می دهند.

گفته می شود که تا سال 2025، وابستگی این شهر به سوخت های فسیلی کاملا برداشته می شود و بهره برداری از انرژی باد جایگزین آن خواهد شد. فرهنگ استفاده از دوچرخه و تعدد شرکت های معماری، کپنهاگن را به شهری پاک و در عین حال زیبا تبدیل می کند.

.

23. شنزن؛ چین

.

تعداد پتنت هایی که در این شهر ثبت می شود، بسیار بالاست. این شهر که در جنوب چین واقع شده، 11 میلیون نفر جمعیت دارد. شنزن نیز به عنوان بخشی که به تولید گسترده روی آورده، طی چند سال اخیر با رشد چشمگیری در شکل گیری کارخانه ها و رباتیک روبرو بوده است. بسیاری از غول های الکترونیکی و ارتباطی، این شهر را خانه ی خود می دانند.

.

 22. دوبلین؛ ایرلند

.

شاید ایرلند به دلیل جادوی تپه های سبز زمردین شهرت زیادی داشته باشد، اما تکنولوژی در پایتخت آن کاملا زنده است. برای مثال، Enterprise Ireland را می توان به عنوان بزرگترین صندوق سرمایه گذاری در اروپا به حساب آورد. شرکت هایی از قبیل فیس بوک، لینکدین، هاب اسپات و دراپ باکس همگی کار خود را از این شهر آغاز کرده اند. این شهر همچنین از زیرساخت های فوق العاده ای برخوردار است که از میان آنها می توان به دفاتر کار شبیه به پارک با تکنولوژی بالا و فرهنگ طراحی پر رونق اشاره کرد.

.

21. مونترال؛ کانادا

.

اگر می خواهید یک طراح صنعتی و یا برنامه نویس باشید، پس حتما نقل مکان به مونترال را در نظر داشته باشید. اگر می خواهید در زمینه ی تکنولوژی های پوشیدنی و یا واقعیت مجازی فعالیت کنید، شرایط از قبل هم بهتر خواهد بود. مونترال خانه ی Vrvana (تولید کننده ی هدست واقعیت مجازی)، Hexoskin  و  OMSignal است. این دو شرکت نیز در زمینه ی تولید لباس هایی که سیگنال های بیومتریک را اندازه گیری می کنند، فعالیت دارند. فرهنگ استارتاپ در این شهر فوق العاده است.

.

20. شانگهای؛ چین

.

شبیه ترین چیزی که شانگهای به سیلیکون ولی دارد، پارک Zhangjiang Hi-Tech است. بیش از 100000 نفر در این پارک و برای هزاران شرکت تکنولوژی کار می کنند. شانگهای نیز همانند دیگر شهر های تکنولوژیک چین، از تعدد بالای پتنت ثبت شده و مبادرت به سرمایه گذاری برخوردار است. شاید به این دلیل که تولید و ساخت و ساز به یکی از اولویت های چین تبدیل شده و شرکت ها به شدت قصد دارند از مالکیت فکری خود حفاظت کنند.

.

19. استکهلم؛ سوئد

.

استکهلم تا پنج سال آینده بدون نفت و بدون وجود پول کاغذی اداره خواهد شد، بدین ترتیب تحول محیطی و دیجیتالی را به نمایش خواهد گذاشت. این شهر همچنین بیشترین استارتاپ های میلیارد دلاری را در سراسر اروپا و بیشترین رشد بازار سرمایه گذاری های ریسک پذیر در سطح جهان را در اختیار دارد. بنابراین هیچ جای تعجب نیست که برنامه نویسان از همه جا به پایتخت سوئد مهاجرت می کنند.

.

18. اشتوتگارت؛ آلمان

.

اشتوتگارت ششمین شهر بزرگ آلمان است. مرکز اصلی و یا نمایندگی جهانی شرکت هایی همچون پورشه، دیملر، IBM، بوش و Hewlett-Packard در شهر اشتوتگرارت قرار دارد. علاوه بر این، اعضای تیم تحقیقاتی 2Thinknow دریافتند که 5 پتنت بزرگ تکنولوژی در این شهر ثبت شده است. اشتوتگارت در زمینه ی IT و چشم انداز مهندسی بسیار پر رونق است.

.

17. هنگ کنگ؛ چین

.

علاوه بر پیشرفت در عرصه ی تکنولوژی، این شهر در اکثر عرصه ها دستاورد های چشمگیری داشته است. این شهر حجم زیادی از پول را برای تحقیقات، توسعه و نوآوری های شهری هزینه می کند و از بالاترین سرعت اینترنت در چین برخوردار است. شرکت های تکنولوژی این شهر، 243 میلیارد دلار یعنی معادل 51 درصد از سهم صادرات را به عهده دارند.

.

16. موسکو؛ روسیه

.

سرمایه گذاری حرف اول را در پایتخت روسیه می زند. دولت روسیه در سال 2015، بیشترین حجم سرمایه گذاری را در عرضه ی هوافضا داشته؛ یک برنامه ی 60 میلیون دلاری برای سرعت بخشیدن به استارتاپ های هوافضا و تکنولوژی طراحی شده است. به اعتقاد 2Thinknow، امتیازات این شهر در زمینه ی برنامه ریزی های نوآورانه ی شهری نیز بسیار بالاست. طی 5 سال گذشته، پیاده راه های این شهر و تمایل به دوچرخه سواری نسبت به ماشین افزایش یافته است.

.

15. ونکوور؛ کانادا

.

خبرگزاری CBC در سال 2014، ونکوور را به دلیل فرهنگ استارتاپی بالا، سیلیکون ولی شمال نامید. بیش از 600 کمپانی رسانه دیجیتال در این شهر وجود دارند که سود بیش از 2 میلیارد دلاری را جمع آوری می کنند. دانشگاه های مخصوص تکنولوژی و نرخ مالیات های صنفی اندک، این شهر را برای مهندسان فعلی و آینده و مدیران اجرایی، دلپذیر و جذاب کرده است.

.

14. مونیخ؛ آلمان

.

اصلا تصادفی نیست که یکی از بزرگترین شرکت های ارتباطی دنیا یعنی زیمنس، مونیخ را به خانه ی خود تبدیل کرده است. این شهر طی چند سال گذشته، به منبع شرکت های IT آمریکایی تبدیل شده است؛ شرکت های تکنولوژی زیستی و محیطی نیز در این دسته قرار دارند. این شهر طی 20 سال گذشته، بالاترین میزان ثبت پتنت را در اختیار داشته است.

.

13. برلین؛ آلمان

.

پایتخت آلمان از فرهنگ استارتاپی بالایی برخوردار است و یکی از شهر هایی است که بیشترین مبادرت به سرمایه گذاری ریسک پذیر در آن انجام می شود. شهر برلین همچنین محل صنعت خودروسازی در اروپا به شمار می رود. برلین تنها شهر جهان است که تمام برند های بزرگ خودروسازی در آن نمایندگی دارند.

.

12. شیکاگو؛ ایلینوی؛ آمریکا

.

شاید تصور نکنید که جاذبه ی استارتاپ در میدوست بسیار بالا باشد، اما شیکاگو به سرعت این فرضیه را رد می کند. گزارشات اخیر نشان داده اند که نام ایلینوی در لیست 5 شغل تکنولوژیک در آمریکا دیده شده است. موسسه ی Brookings شیکاگو را به عنوان بستر مناسب برای برنامه ریزی های نوآورانه ی شهری به شمار می آورد. این برنامه ها تا حد زیادی به CityWorks وابسته است؛ پروژه ای که برای حل مشکلات مروط به انتقال انرژی و حمل و نقل به وجود آمده است.

.

11. توکیو؛ ژاپن

.

بزرگترین شهر جهان بدون داشتن سطوح پیشرفته ای از زیرساخت ها، به ویژه زیرساخت های حمل و نقل در لیست پیشرفته ترین شهرهای دنیا قرار نمی گیرد. برای مثال سیستم مترو توکیو، سالانه توسط 2.3 میلیارد شهروند مورد استفاده قرار می گیرد. شهر توکیو از نقطه نظر جذب سرمایه گذاری های ریسک پذیر پیشرفته است و خانه ی بسیاری از غول ای تکنولوژی به شمار می رود. بسیاری از آنها خود را برای بازی های المپیک 2020 آماده می کنند.

.

10. آمستردام؛ هلند

.

شهر آمستردام ترکیبی از تکنولوژی مالی، بهره وری انرژی و فرهنگ استارتاپ است و علیرغم کوچک بودن آن نسبت به سایر شهر های اروپایی، به خانه ی قدرت این قاره تبدیل شده است. (برای مثال، آمستردام یک سوم جمعیت برلین را در خود جای داده است) حقوقدانان این شهر در آوریل گذشته اعلام کردند که قصد دارند تا سال 2025، استفاده از ماشین های بنزینی و گازوئیلی را ممنوع کرده و ماشین های الکتریکی را جایگزین آن کنند.

.

9. سنگاپور

.

این شهر تعداد زیادی از برنامه نویسان و سرمایه گذاران را در خود جای داده است. مقامات شهری سنگاپور دائما در حال معرفی زیرساخت های جدید هستند که از میان آنها می توان به ساخت جنگل ها در دهلیزهای داخلی اشاره کرد. این شهر برای ساخت سیستم حمل و نقل هوشمند تر با MIT همکاری می کند؛ در این برنامه ریزی، ماشین های شخصی کمتر و قطارهای حمل و نقل عمومی بیشتری وجود دارند.

.

8. تورنتو؛ کانادا

.

این شهر مملو از استارتاپ و زیرساخت های نوآورانه است. تورنتو بیش از 30 درصد شرکت های IT کانادا را در خود جای داده است؛ بیشتر این شرکتها، برای بیش از 50 نفر شغل ایجاده کرده اند. این بدان معناست که شرکت های جوان زیادی تشکیل شده اند تا دهه ی آینده را به شکل موثری تغییر دهند. این شرکت ها در مجموع، بیش از 52 میلیارد دلار سودآروی دارند.

.

7. تایپه؛ تایوان

.

به گزارش تحلیلگران 2Thinknow، تایپه یکی از شهرهای پیشرو در عرصه ی طراحان صنعتی است. این مساله سالهاست که ادامه یافته است. این شهر به توسعه ی سخت افزاری تمایل بیشتری دارد. برخی از بزرگترین شرکت های سازنده ی کامپیوترهای شخصی همچون ایسوس، MSI، گیگابایت و ایسر این شهر را خانه ی خود می دانند. امتیازات این شهر در زمینه ی سرمایه گذاری نیز بسیار بالاست.

.

6. بوستون، ماساچوست؛ آمریکا

.

تعداد زیادی از تکنولوژی های جالب طی چند سال گذشته از شهر بوستون و دانشگاه هایی همچون MIT، هاروارد، تافت و نورث وسترن خارج شده اند؛ بسیاری از آنها در زمینه ی تکنولوژی زیستی و رباتیک بوده است. شرکت های سرمایه گذاری زیادی از جمله Battery Venture، Atlas Venture، Bessemer Venture partners و Matrix Venture Partners در این شهر قرار دارند و پول های زیادی را در نوآوری های آزمایشگاهی و استارتاپهای دانشگاهی سرمایه گذاری می کنند. شرکت های پر آوازه ای همچون فیس بوک و آمازون نیز با احداث شرکت R&D در بوستون قصد دارند این استعداد های جوان را در اختیار بگیرند.

.

5. لوس آنجلس، کالیفرنیا؛ آمریکا

.

فیلم سازی تنها صنعت شهر لوس آنجلس نیست. گزارشی که در سال 2014 توسط شرکت توسعه اقتصادی لوس آنجلس منتشر شد اعلام کرد که لوس آنجلس در مقایسه با سایر شهر های ایالات متحده، بیشترین شغل تکنولوژی را دارد. این گزارش همچنین از سودآوری 58 میلیارد دلاری این شهر خبر داد. این خبر به تایید 2Thinknow نیز رسیده است؛ استارتاپ ها و سرمایه گذاری ها نقش بزرگی را در بخش تکنولوژی این شهر بازی می کنند.

.

4. سئول؛ کره ی جنوبی

.

سئول به “شهر آینده” شهرت دارد. نوآوری ها عملا در طراحی این شهر به وجود می آیند و سیستم مترو فوق العاده ای دارد. به گزارش 2Thinknow، شهر سئول در مقایسه با سایر شهر های جهان، بیشتری تعداد پتنت را به ثبت می رساند. این شهر میزبان توسعه ی تکنولوژی هایی بوده که امروزه در همه جا شاهد آن هستیم که برای مثال می توان به اتصال LTE در گوشی های هوشمند اشاره کرد. تکنولوژی های جالب دیگری نیز در راه هستند؛ برای مثال، فروشگاه های مجازی که در آن می توان تصویر آیتم های مورد نظر را اسکن کرد و آنها را سفارش داد.

.

3. نیویورک؛ آمریکا

.

نیویورک نوع ویژه ای از شهرهای تکنولوژی به شمار می رود. این شهر در زیرساخت ها بسیار دقیق بوده و در عین حال، به شکل باورنکردنی رو به پیشرفت است. به گفته ی دفتر حسابرسی این ایالت، در سه ماهه ی سوم 2013، بیش از 7000 شرکت تکنولوژی در نیویورک بیش از 100000 شغل ایجاد کرده اند. علاوه بر این شرکت های جدید، نیویورک تکنولوژی های یکپارچه و گسترده ای را راه اندازی کرده است؛ برای مثال LinkNYC، یک سرویس خدمات وای فای رایگان است که بیش از 500 کیوسک را در سطح منهتن برای دسترسی عمومی قرار داده است. بسیاری از متخحصصان معتقدند که این تنها آغاز کار این شهر است.

.

2. لندن؛ انگلستان

.

شهر لندن طی یک سال گذشته، با معرفی پروژه ی Crossrail به یک رویای حمل و نقل تبدیل شده است. گفته می شود که تا سال 2018، 10 خط قطار جدید، 30 ایستگاه فعلی را از طریق تونل های جدید به هم متصل می کند. این پروژه با قیمت 20 میلیارد دلار، بزرگترین پروژه ی ساخت و ساز در اروپا به شمار می رود. به اعتقاد 2Thinknow، استارتاپ ها و برنامه نویسان در این شهر با سرنوشت خوبی روبرو می شوند. بنابر برخی برآوردها، شغل های IT در این شهر از کالیفرنیا نیز بیشتر است.

.

1. سان فرانسیسکو، کالیفرنیا؛ آمریکا

.

اگر هر شهری ادعا کند که سیلیکون ولی کشور خود را در اختیار دارد، پس می توان به طور قطع گفت که سیلیکون ولی در کالیفرنیا، استاندارد طلایی تکنولوژی را تعیین می کند. 2Thinknow این ناحیه را به عنوان بزرگترین شهر محلی توصیف می کند که سان فرانسیسکو در نقطه ی بالایی آن قرار دارد. این منطقه بدون شک، مرکز تمام چیزهای تکنولوژی است، از فرهنگ بالای استارتاپی آن گرفته تا سرمایه گذاری و جمعیت بالای طراحان و برنامه نویسان. سیلیکون ولی تقریبا در تمامی دسته بندی ها برنده است؛ چرا که زنجیره ی تامین منابع اولیه، آنجا را به خانه ی خود تبدیل کرده است.

.

با عضویت در کانال رسمی تکرا در تلگرام از آخرین اخبار روز تکنولوژی مطلع باشید.

.

منبع: techinsider


عصر تکنولوژی، تکرا

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر