راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

بررسی و مشخصات فنی تویوتا کمری 2018 ؛ آخرین محصول شرکت تویوتا

کمری (Toyota Camry) نمونه ای است در کلاس بدنه خودروهای سدان سایز متوسط که از اواخر دهه 1970 میلادی در خط تولید شرکت خودروسازی ژاپنی تویوتا قرار دارد. در این نوشته ضمن معرفی و بررسی تیپ ها و امکانات، به مرور قیمت و مشخصات فنی تویوتا کمری 2018 خواهیم پرداخت.


تویوتا کمری یکی از محبوب ترین و بهترین محصولات شرکت تویوتا است که تا به حال 10 نسل از این خودرو به تولید انبوه رسیده و در کنار تویوتا کورولا (Toyota Corolla) یکی از موفقترین نمونه‌های تولیدی این شرکت بزرگ ژاپنی به حساب می‌آید. این خودرو از سال 1979 میلادی تا کنون در دو گونه استاندارد و بدنه عرض ساخته و روانه بازارهای جهانی شده است.

راهنمای خرید تکراتو

نسل های مختلف تویوتا کمری

نسل اول

این خودرو که با نام تویوتا سلیکا کمری (Toyota Celica Camry) شناخته می شد در بین سال‌های 1979 تا 1982 میلادی در خط تولید شرکت تویوتا قرار داشت. این خودرو با کد A40 و A50 به فروش می رسید. تویوتا کمری نسل اول در گونه بدنه استاندارد ساخته شد.

نسل دوم

دومین نسل تویوتا کمری که با کد V10 تولید گردید، از سال 1982 تا 1986 میلادی در خط تولید شرکت تویوتا قرار داشت. این خودرو در بازارهای جهانی با نام تویوتا ویستا (Toyota Vista) نیز شناخته می شد. این نسل از تویوتا کمری نیز در گونه بدنه استاندارد ساخته شد.

نسل سوم

تویوتا کمری نسل سوم با کد V20 در سال 1986 میلادی به بازارهای جهانی عرضه شد. این خودرو که شباهت زیادی با نمونه کورولا و کرسیدا این شرکت داشت، از طراحی به روز و جذابی سود برده و تا سال 1990 میلادی در خط تولید شرکت قرار داشت. تویوتا کمری نسل سوم در گونه بدنه استاندارد تولید گردید.

نسل چهارم

مابین سال‌های 1990 و 1994 میلادی نسل چهارم تویوتا کمری با کد V30 به بازارهای جهانی ارائه گردید. این خودرو نیز با نام‌های دیگری مانند تویوتا ویستا در بازارهای مختلف به فروش رسید و در گونه بدنه استاندارد ساخته شد.

نسل پنجم

نسل پنچم این خودرو با بدنه عریض برای اولین بار در سال 1992 میلادی به بازارهای جهانی ارائه گردید. این خودرو که با کد XV10 شناخته می‌شد تا سال 1996 در خط تولید قرار داشت.

نسل ششم

نسل ششم تویوتا کمری در سال 1994 میلادی وارد بازارهای جهانی گردید. این خودرو که با کد V40 شناخته می‌شد، تا سال 1998 میلادی در خط تولید قرار داشت و در گونه بدنه استاندارد به فروش رسید. این خودرو آخرین نسل از تویوتا کمری بود که با بدنه استاندارد تولید شد.

نسل هفتم

ساخت این نسل از تویوتا کمری مابین سال‌های 1997 میلادی تا 2001 میلادی در دستور کار شرکت تویوتا قرار داشت. این خودرو با کد XV20 ساخته شد.

نسل هشتم

نسل هشتم تویوتا کمری در سال 2002 میلادی به بازار عرضه شد. این خودرو که با کد XV30 شناخته می‌شد تا سال 2006 در خط تولید شرکت قرار داشت. این اولین نسل از تویوتا کمری بود که به صورت رسمی وارد بازار خودروی ایران نیز شده و مورد استقبال مشتریان قرار گرفت.

نسل نهم

این نسل از تویوتا کمری در سال 2007 میلادی راهی بازارهای جهانی خودرو گردید. این خودرو که با کد XV40 شناخته می‌شد، تا سال 2011 در خط تولید تویوتا قرار داشت. این نسل از تویوتا کمری نیز توانست به بازارهای ایران راه پیدا نموده و مانند نسل هشتم و با توجه به ظاهر زیبا، توانایی‌های فنی مناسب و امکانات و تجهیزات متنوع و به روز مورد توجه خریداران قرار گیرد.

نسل دهم

دهمین نسل از تویوتا کمری نیز در سال 2012 و پس از خروج نسل نهم با کد XV50 وارد بازارهای جهانی گردید. این خودرو که تا سال 2017 در خط تولید شرکت تویوتا قرار داشت، به بازار ایران نیز راه پیدا نمود.

نسل یازدهم

آخرین نسل تویوتا کمری با کد X70 در سال 2017 به نمایش عمومی در آمد. این خودرو نسبت به نسل گذشته از طراحی جذاب‌تر، امکانات بیشتر و توانایی‌های دینامیکی بالاتری برخوردار شده است. تویوتا کمری 2018 متعلق به این نسل بوده که در ادامه ضمن بررسی و معرفی، به مرور مشخصات فنی و قیمت آن خواهیم پرداخت.

بررسی و مشخصات فنی تویوتا کمری مدل سال 2018

تویوتا کمری مدل سال 2018 میلادی خودرویی است به روز و مدرن که در تمامی بخش‌ها از جمله طراحی ظاهری و بدنه، طراحی داخلی و کابین، موتور و پیشرانه و همچنین امکانات کمکی رانندگی و رفاهی نسبت به نسل قبلی خود دچار تغییر شده است. این خودرو با تکیه بر این ویژگی‌ها توانسته خود را به عنوان یکی از برترین خودروهای کلاس بدنه سدان سایز متوسط معرفی نموده و گوی سبقت را از سایر رقبا قدر حاضر در این کلاس بدنه شلوغ برباید.

از نقاط قوت این خودرو برای سال 2018 می توان به مواردی مانند قابلیت‌های دینامیکی بالا و خیره کننده، قدرت بالا و مصرف پایین پیشرانه، کابین لوکس و مجلل و مجهز، واسط کاربری جذاب و ساده و تجهیزات ایمنی بالا حتی در مدل پایه و استاندارد اشاره کرد. تنها نقطه ضعف این خودرو نیز مربوط به توان نسبتا کم پیشرانه 4 سیلندر نسبت به سایر موتورهای موجود برای این خودرو است. تویوتا کمری مدل 2018 با قیمتی مابین 24.500 دلار (معادل 92 میلیون تومان با احتساب دلار 3.750 تومانی در زمان نگارش/405 میلیون تومان با دلار 16500 تومانی اردیبهشت 98) در مدل پایه تا 35.000 دلار (معادل 131 میلیون تومان/580 میلیون تومان) در بالاترین تیپ به فروش می‌رسد.

موتور و پیشرانه

برای تویوتا کمری 2018 سه پیشرانه مختلف در نظر گرفته شده است. این پیشرانه‌ها عبارتند از :

  • موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری بنزینی
  • موتور 6 سیلندر 3.5 لیتری بنزینی
  • موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری هیبریدی

موتور 2.5 لیتری بنزینی

این موتور نمونه مورد استفاده در تیپ پایه و استاندارد تویوتا کمری 2018 است. این موتور 4 سیلندر خطی توانایی تولید نیرویی معادل 206 اسب بخار در دور موتور 6.600 RPM و حداکثر گشتاور تولیدی 186 پاوند بر فوت (معادل 252 نیوتون متر) را دارد. این نیرو توسط یک جعبه دنده 8 سرعته اتوماتیک به چرخ‌های جلویی (FWD) منتقل می‌گردد.

این پیشرانه تویوتا کمری 2018 را در زمانی در حدود 7 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت رسانده و حداکثر سرعت آن نیز بر اساس اعلام شرکت سازنده 130 مایل در ساعت (معادل 210 کیلومتردر ساعت) است. مصرف سوخت تویوتا کمری با استفاده از این پیشرانه نیز در حدود 33 مایل با هر گالن سوخت (معادل 7.1 لیتر در هر 100 کیلومتر) سیکل ترکیبی (شهری – بزرگراهی) است.

موتور 3.5 لیتری بنزینی

این پیشرانه از یک موتور 6 سیلندر خورجینی 3.5 لیتری سود می‌برد. این موتور توانایی تولید نیرویی معادل 300 اسب بخار در دور موتور 6.600 RPM را داشته و حداکثر گشتناور تولیدی آن نیز برابر با 267 پاوند بر فوت (معادل 362 نیوتون متر) بوده که از دور موتور 4.700 RPM در اختیار راننده قرار می‌گیرد. تویوتا کمری 2018 با استفاده از این موتور مصرفی معادل 22 مایل با هر گالن سوخت (معادل 10.7 لیتر در هر 100 کیلومتر) مسیر شهری، 33 مایل با هر گالن سوخت (معادل 7.1 لیتر در هر 100 کیلومتر) مسیر بزرگراهی داشته و مصرف کلی آن در سیکل ترکیبی برابر با 26 مایل با هر گالن سوخت (معادل 9 لیتر در هر 100 کیلومتر) است.

این پیشرانه تویوتا کمری 2018 را در زمانی معادل 6 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر در ساعت رسانده و حداکثر سرعت آن نیز بنا بر اعلام کارخانه سازنده در حدود 130 مایل در ساعت (معادل 210 کیلومتر در ساعت) است.

موتور 2.5 لیتری هیبریدی

تویوتا کمری برای سال 2018 میلادی از یک موتور 4 سیلندر خطی 2.5 لیتری نیز سود می برد. این موتور توانایی تولید نیرویی معادل 208 اسب بخار و حداکثر گشتاور تولیدی 406 نیوتون متر را دارد. مصرف سوخت این مدل هیبریدی نیز بسیار مناسب بوده و تویوتا کمری با استفاده از این پیشرانه قادر به طی مسافتی 54 مایل با هر گالن سوخت (معادل 4.3 لیتر در هر 100 کیلومتر) سیکل ترکیبی را دارد.

تیپ‌های مختلف و تجهیزات استاندارد و سفارشی

تویوتا کمری 2018 در حال حاضر در 5 تیپ مختلف به بازار عرضه می‌گردد. این تیپ‌ها عبارتند از:

  • تیپ L
  • تیپ LE
  • تیپ XLE
  • تیپ SE
  • تیپ XSE

تیپ L

این تیپ مدل پایه و استاندارد تویوتا کمری 2018 است. تویوتا کمری تیپ L از موتور 4 سیلندر 2.5 لیتری سود برده و با قیمت پایه 24.500 دلار (معادل 92 میلیون تومان) به مشتریان ارائه می‌گردد. از امکانات این تیپ از تویوتا کمری مدل سال 2018 میلادی می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • رینگ‌های 16 اینچی فولادی
  • چراع‌های جلویی دوگانه اتوماتیک با استفاده از لامپ‌ های LED
  • دوربین کمکی
  • سیستم کنترل سرعت تطبیقی (Adaptive Cruise Control)
  • سیستم هشدار برخورد ار جلو با ترمز اتوماتیک (Forward Collision Warning with Automatic Brake)
  • سیستم هشدار خروج خودرو از خطوط جاده (Lane Departure Warning)
  • صفحه نمایش 7 اینچی لمسی رنگی
  • قابلیت اتصال به گوشی‌های هوشمند همراه از طریق سیستم بدون سیم بلوتوث
  • سیستم صوتی با کیفیت بالا مجهز به 6 بلندگوی مجزا
  • ورودی USB و AUX

تیپ LE

تویوتا کمری 2018 در تیپ LE با قیمت پایه‌ای معادل 25.000 دلار (معادل 93.7 میلیون تومان) به فروش رسیده و علاوه بر تجهیزات موجود در تیپ L به امکانات فهرست زیر نیز مجهز شده است:

  • رینگ‌های آلیاژی 17 اینچ
  • صندلی‌های جلویی با قابلیت تنظیم به صورت دستی در 8 جهت مختلف
  • صندلی‌های ردیف دوم با قابلیت جمع شدن به نسبت 60/40
  • سیستم آژیر دزدگیر

تیپ SE

این تیپ از تویوتا کمری با قیمت پایه 26.100 دلار (معادل 98 میلیون تومان) به فروش می‌رسد. این تیپ از تویوتا کمری از لحاظ ظاهر اندکی متفاوت با دو تیپ دیگر بوده و بخش‌هایی از آن مانند سیستم تعلیق و سیستم فرمان آن مورد بهینه سازی قرار گرفته است. از امکانات موجود در این تیپ می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • رینگ‌های 18 اینچی آلیاژی
  • صندلی‌های اسپرت در بخش جلویی با روکش چرم
  • سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک (Climate Control)

هر دو تیپ LE و SE قابلیت تجهیز به امکانات سفارشی مانند سیستم نمایش نقاط کور خودرو (Blind Spot Monitoring System)، سیستم هشدار وجود ترافیک در بخش عقبی خودرو (Rear Cross Traffic Alert) و بسته‌های سفارشی مانند بسته رفاهی را داشته که امکاناتی ورود و استارت خودرو بدون نیاز به کلید (Keyless) و آیینه وسط با قابلیت تنظیم شدت نور را به خودرو اضافه خواهد کرد. بسته سیستم صوتی نیز این خودرو را به یک صفحه نمایش 8 اینچی لمسی رنگی، امکان شارژ گوشی‌های هوشمند همراه به صورت بی سیم و پشتیبانی از رادیوهای HD و ماهواره‌ای را به خودرو اضافه می‌نماید.

تیپ XSE و XLE

این تیپ در واقع همان تیپ‌های SE و LE بوده که با قیمتی برابر با 30.000 دلار (معادل 112 میلیون تومان) و 29.500 دلار (معادل 110 میلیون تومان) به فروش رفته و امکاناتی مانند نمونه‌های فهرست زیر را به مجموعه ویژگی‌های تیپ SE اضافه می‌نماید:

  • سیستم کنترل سرعت تطبیقی
  • تنظیم وضعیت عملکرد خودرو در سه حالت ECO ، Normal و Sport
  • ترمز دستی الکتریکی
  • آیینه‌های حانبی مجهز به گرم‌کن
  • صندلی‌های جلویی مجهز به گرمکن با قابلیت تنظیم در 8 جهت مختلف به صورت الکتریکی
  • پوشش چرمی ابزار و ادوات داخل کابین
  • رینگ‌های 18 اینچی آلیاژی برای تیپ XLE
  • رینگ‌های 19 اینچی آلیاژی برای تیپ XSE

این تیپ‌ها قابلیت تجهیز به موتور سیلندر خورجینی 3.5 لیتری را داشته و در صورت تجهیز به این پیشرانه امکاناتی مانند نمونه‌های زیر ار به لیست تجهیزات خود اضافه می‌کند:

  • سیستم صوتی با کیفیت بالای ساخت شرکت JBL با 9 بلندگوی مجزا
  • سقف شیشه‌ای پانوراما
  • سیستم نمایش اطلاعات در بخش جلویی شیشه راننده (Head Up Display یا HUD)
  • سیستم تهویه مطبوع اتوماتیک دوگانه (Dual Zone Climate Control)

رقبای تویوتا کمری 2018 در بازارهای جهانی

تویوتا کمری 2018 در کلاس بدنه خودروهای سدان سایز متوسط قرار داشته و رقبای قدری را پیش رو دارد. از نمونه این رقبا می‌توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • مزدا 6 با قیمت پایه 23.000 دلار (معادل 86 میلیون تومان)
  • شورولت مالیبو با قیمت پایه 23.000 دلار (معادل 86میلیون تومان)
  • فولکس واگن پاسات با قیمت پایه 23.000 دلار (معادل 86 میلیون تومان)
  • فورد فیوگن (Ford Fusion) با قیمت پایه 23.500 دلار (معادل 88 میلیون تومان)
  • نیسان آلتیما (Nissan Altima) با قیمت پایه 23.500 دلار (معادل 88 میلیون تومان)
  • کرایسلر (Chrysler) مدل 200 با قیمت پایه 23.500 دلار (معادل 88 میلیون تومان)
  • رنو تلیسمان با قیمت پایه 30.000 دلار (معادل م میلیون تومان)

درباره شرکت تویوتا

شرکت خودروسازی ژاپنی تویوتا که یکی از زیرمجموعه‌های شرکت نساجی تویودا (Toyoda) بود، در اواسط دهه ۱۹۳۰ میلادی و توسط کیچیرو تویودا (Kiichiro Toyoda) تاسیس شد. اولین خودروی این شرکت نیز که تویودا AA – Toyoda AA نام داشت، در سال ۱۹۳۶ میلادی ساخته شد. این خودرو از آن زمان تا کنون به طراحی و ساخت خودروهای متعددی در کلاس‌های بدنه متنوع مشغول بوده و از نمونه‌های بسیار محبوب آن می‌توان به تویوتا کرولا (Toyota Corolla) اشاره کرد که از سال ۱۹۶۶ در خط تولید این شرکت قرار داشته و با فروشی بیش از ۴۵ میلیون دستگاه خودرو، پرفروشترین خودرو جهان به شمار می‌آید.

از اواخر دهه ۱۹۸۰ زیر مجموعه لکسوس (Lexus) را به لیست محصولات خود اضافه نمود که تنها به تولید خودروهای لوکس و پرقدرت اشتغال دارد. لکسوس ابتدا برای تصاحب بازار خودروهای تولیدی شرکت‌ها ب ام و (BMW) و مرسدس بنز (Mercedes Benz) در آمریکای شمالی تاسیس شده بود اما با توجه به موفقیت چشمگیر این خودرو، به عنوان یک بخش جداگانه به تولید انواع خودروهای لوکس و با کیفیت برای بازارهای جهانی با فعالیت ادامه داد.

تویوتا در ایران

خودروهای ساخت تویوتا از سالیان قبل حضوری موفق در بازار ایران داشتن. به عنوان نمونه می‌توان به مدل‌های محبوب سلیکا (Celica)، کارینا (Carina) و کورونا (Corona) اشاره کرد که در اواخر دهه 1970 میلادی وارد بازار ایران شدند. با پایان جنگ ایران و عراق و در اوایل دهه 1370 شمسی نیز با آزاد شدن ورود خودروهای خارجی به ایران، تعداد بسیار زیادی از خودروهای معتبر و محبوب و به روز این شرکت از طریق مرزهای کشور عراق وارد بازار داخلی شدند. از مدل‌های محبوب این دهه می‌توان به نسل جدید تویوتا کرولا، تویوتا کرسیدا (Cressida) ،که توانست به عنوان خودروی پلیس نیز در ایران به انجام وظیف بپردازد) و تویوتا کراون (Crown) اشاره کرد.

شرکت ایرتویا در سال ۱۳۵۲ توسط شادروان اصغر حداد زاده با تفکر ورود فناوری و تکنولوژی روز دنیا به ایران،با اخذ نمایندگی مجاز وانحصاری تویوتا در ایران،در خیابان عباس آباد تهران تاسیس گردید.پس از ورود ۴ دستگاه خودروی تویوتا سیلیکا در سال ۱۳۵۳ به عنوان نمونه،عملا واردات خودروی تویوتا به ایران آغاز گردید و سپس در سال ۱۳۵۶ انبار مرکزی شرکت به منظور استقرار خودروهای وارداتی تویوتا در جاده دماوند شروع به کار کرد. با صدور مجوز صنفی برای امکان واردات مجدد خودرو در سال ۱۳۸۳،بار دیگر شرایط برای واردات صنعتی خودروی تویوتا توسط شرکت ایر تویا به کشور فراهم گردید که با استقبال وافر مصرف کنندگان و مشتریان وفادار و همیشگی تویوتا همراه شد که همچنان نیز ادامه دارد.

 تویوتا کمری در حال حاضر با مدل سال 2017 میلادی در بازار ایران حضور داشته و با قیمت 235 میلیون تومان (معادل 62.500 دلار) به فروش می‌رسد. از رقبای این خودرو می‌توان به نمونه‌های زیر اشاره نمود:

  • هیوندای سوناتا (Hyundai Sonata) با قیمت 190 میلیون تومان
  • رنو تلیسمان با قیمت 180 میلیون تومان
  • کیا اپتیما با قیمت 200 میلیون تومان
  • هوندا آکورد با قیمت 230 میلیون تومان

مشخصات فنی تویوتا کمری 2018 در یک نگاه

2.5 3.5 2.5 Hybrid
حجم موتور(لیتر) 2.5 3.5 2.5
تعداد سیلندر 4 6 4
قدرت(اسب ‌بخار) 206 300 208
گشتاور(نیوتون‌ متر) 252 362 406
مصرف سوخت(ترکیبی) 7.1 7 4.3
0 تا 100(ثانیه) 7 6 7
حداکثر سرعت 210 210 210
قیمت در بازارهای جهانی (میلیون تومان) 92 110 95

منبع : تکرا

تصاویر : Netcarshow

 

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (1 نظر)

    قیمت های درج شده ماشینا آدمو یاد ماکسی میلیان اصحاب کهف می اندازه!! تویوتای 93 میلیونی و…

    پاسخ