لیست بهترین کشورها برای راه اندازی استارتاپ مشخص شد. این کشورها امکاناتی دارند که بسیاری از افراد تمایل به مهاجرت و راه اندازی کسب و کار خود در آنجا را دارند.
از اصلی ترین نگرانی های جوانان ایرانی میتوان به راه اندازی یک کسب و کار خصوصی و ترجیحا آنلاین اشاره کرد. شاید مشکلات راه اندازی این کسب و کارها باشد که باعث شده تا بسیاری از افراد تمایل به مهاجرت به غرب و راه اندازی استارتاپ خود در کشورهای پیشرفته را داشته باشند.
بیشتر بخوانید: استارتاپ ها اشتغال زایی بلند مدت را امکان پذیر می کنند!
ممکن است شما هم از جمله افرادی باشید که تمایل به مهاجرت به کشورهای پیشرفته را دارند تا بتوانند کسب و کار خود را در آنجا رونق دهند. برای این منظور لازم است در ابتدا اطلاعات لازم را کسب کنید و با بهترین کشورها برای راه اندازی استارتاپ آشنا شوید. باید گفت که در واقع کشوری می تواند جزء بهترین کشورها برای راه اندازی استارتاپ باشد که ویژگی های زیر را داشته باشد:
- اول : کشوری باشد با صنعتی پایدار و مردمانی مهارت دیده
- دوم : قابلیت ارائه تسهیلات مالی خوب به متقاضیان را داشته باشد
- سوم : مجموعه قوانین لازم برای حمایت از راه اندازی استارتاپ را داشته باشد
- چهارم : شهری جذاب برای زندگی ایده آل باشد
- پنجم : نوآوری ها را با آغوش باز بپذیرد
- ششم : مردم آنجا با تکنولوژی آشنا باشند و به اینترنت و موبایل دسترسی داشته باشند
فهرست بهترین کشورها برای راه اندازی استارتاپ
در ادامه فهرستی مشاهده می شود که در آن اسامی 82 کشور وجود دارد. از مجموع این 82 کشور بررسی شده، استرالیا، سنگاپور و سوئد بهترین کشورهای دنیا برای سرمایه گذاری در پنج سال آینده هستند. البته در صورتی که آمادگی تکنولوژیکی اصلی ترین معیار برای انتخاب افراد باشد.
در تصویر بالا رتبه بندی تکنولوژیکی کشورها برای راه اندازی استارتاپ مشاهده میشود. در بازه زمانی سال ۲۰۱۸ تا سال ۲۰۲۲ کشورهای استرالیا، سنگاپور و سوئد جایگاه های اول تا سوم را در اختیار دارند و بهترینند.
بیشتر بخوانید: مراحل قانونی راه اندازی یک کسب و کار ؛ استارتاپ خود را ثبت کنید!
در ادامه نیز کشورهای آمریکا، ژاپن، فنلاند و تعدادی دیگر از کشورهای اروپایی قرار دارند که از بین آنها میتوان به فرانسه، آلمان و هلند اشاره کرد. در بین کشورهای در حال توسعه هم می توان مالزی و چین از آسیا، بلغارستان و اکراین از اروپای شرقی و کاستاریکا در آمریکای لاتین را نام برد که سایر جایگاه ها را از آن خود نموده اند.
در این بعضی از کشورها نیز به خاطر نقاط قوت خاص خود در حوزه های مشخص برجسته شده اند. به عنوان مثال می توان به هلند، به دلیل داشتن بهترین محیط برای تجارت الکترونیک، به انگلستان به دلیل ارائه خدمات ارزنده ای در بخش دولت الکترونیک، به تایوان به دلیل داشتن قدرت در زمینه امنیت سایبری اشاره کرد.
البته در کشورهای دیگر هم فاکتورهایی غیر از این موارد چشمگیر وجود دارد. مثلا هنگ کنگ بالاترین تعداد مشترکان موبایل را دارد و به همین خاطر یکی از بهترین بازارهای جهان برای موبایل را در اختیار خود گرفته است.
بیشتر بخوانید: معرفی ۵ عادتی که تغییر در آنها باعث افزایش بهره وری میشود
نحوه رتبه بندی تکنولوژیکی کشورها
در رتبه بندی تکنولوژیکی کشورها، هشت شاخص در سه گروه مختلف در نظر گفته شده است که در ادامه به بررسی آنها خواهیم پرداخت.
گروه اول : در ابتدا میزان دسترسی کشورها به اینترنت مهم است که بررسی های لازم براساس دیتای مصرف اینترنت و مشترکان اینترنت موبایل در این کشورها به دست آمده است.
گروه دوم : در گروه دوم زیرساخت های اقتصادی دیجیتالی این کشورها مورد نظر بوده است. برای رتبه بندی آن کیفیت تجارت الکترونیک، دولت الکترونیک و امنیت سایبری کشورها مورد بررسی قرار گرفته است.
گروه سوم : در گروه سوم به میزان پذیرش نوآوری اشاره شده است که برای تعیین آن تعداد پتنت های ثبت شده، بودجه های صرف شده در توسعه و تحقیق و زیرساخت های تحقیقی مورد ارزیابی قرار گرفته اند.
اختصاص بالاترین بودجه به بخش تحقیق و توسعه
بررسی از نظر میزان آمادگی در امنیت سایبری که همانطور که گفته شد تایوان جایگاه نخست را دارد
- خط قرمز : نشان دهندهی پتنت های چین در قلمرو بین الملل
- خط زرد : نشان دهندهی پتنت های چین در بخش داخلی
- خط آبی : نشان دهندهی پتنت های آمریکا در قلمرو بین الملل
- خط سبز : نشان دهندهی پتنت های آمریکا در بخش داخلی
بررسی ارائه خدمات دولت الکترونیک در کشورهای مختلف جهان. در کشورهایی که این خدمات به صورت پررنگ تر ارائه می شود، شفاف سازی ها بیشتر است و در نتیجه فساد هم کمتر.
- رنگ آبی : ۱۰ کشور برتر جهان
- رنگ قرمز : ۱۰ کشور انتهای جدول
.
منبع: venturebeat
سلام دنبال راهی ام تا بفهمم کدام کشور برای تاسیس شرکت در زمینه الکترونیک خودرو مناسبتره اما نمیدونم دقیقا چطور سرچ کنم