;
coinex

دلیل فیلتر ای نتورک تبلیغ یک کالای آرایشی است

دلیل فیلتر ای نتورک مطابق آنچه مدیر عامل این سرویس اعلام کرده ، تبلیغ یک کالای آرایشی بوده است. این سرویس تبلیغات آنلاین ایرانی کمتر از یک هفته پیش فیلتر شد.

حدودا یک هفته پیش بود که از طریق شبکه‌های اجتماعی باخبر شدیم آژانس تبلیغات آنلاین ایرانی ای‌نتورک (ANetwork) فیلتر شده است. آنطور که هفت روز پیش حساب کاربری این سرویس در تویئتر اعلام کرده، فیلتر ای‌نتورک بدون اطلاع قبلی بوده است. در توئیتر نوشت :

متاسفانه فیلتر شدیم…. نهایت اعتراض خودمون رو‌ به این فیلتر شدن ، بدون اخطار قبلی، با توجه به فعالیت رسمی شرکت به عنوان یک شرکت ایرانی و دانش‌بنیان با با توجه به عضویت در‌ اتحادیه و انجمن صنفی اعلام میکنیم.

دلیل فیلتر ای‌نتورک
اعتبار : توئیتر

فیلترینگ سرویس ای‌نتورک همانا و ایجاد مشکلات برای وب‌سایت‌هایی که از آن استفاده می‌کردند هم همانا. پس از فیلترینگ ای‌نتورک کاربران با ورود به سایت های نمایش دهنده تبلیغات صفحه سایت ساماندهی را مشاهده می‌کنند.

فیلترینگ سرویس تبلیغات ای‌نتورک ؛ دلیل فیلتر ای‌نتورک چیست؟

پس از فیلترینگ ای‌نتورک چند سایت تبلیغاتی دیگر نظیر ادنگاه و تبلیغ دات‌کام هم دچار فیلترینگ شدند. نکته‌ای که جلب توجه می کند این است که حتی با استفاده از فیلترشکن نیز امکان دسترسی به ای‌نتورک مهیا نیست. گزارش‌ها حاکی از آن است که بدلیل وجود برخی از سرورهای این شرکت درون ایران این اتفاق رخ داده است. اما آیا دلیل فیلتر ای‌نتورک را باید درون وزارت ارشاد جستجو کرد یا دست وزارت ارتباطات و آقای جهرمی در میان است؟


بیشتر بخوانید : آیا وزارت ارشاد در فیلترینگ ای نتورک دست دارد؟


شایان شلیله، مدیر ای‌نتورک در مصاحبه با تکراتو در خصوص دلیل فیلتر ای‌نتورک اعلام که وزارت ارشاد تنها تبلیغات آفلاین را به رسمیت می‌شناسد چرا که آنها مجوز دارند. او می‌گوید که برای دریافت مجوز تبلیغات آنلاین نیز اقدام کرده‌اند ولی با شرایط بسیار سختی مواجه شده‌اند و هیچ سازی و کاری برای دریافت آن وجود ندراد. آنطور که شلیله می‌گوید وزارت فرهنگ و ارشاد اعلام کرده که باید سایت‌های تبلیغاتی آنلاین مجوز دریافت کنند ولی مجوز هم نمی‌دهد و به ترتیب در حال فیلتر کردن سایت‌های تبلیغات آنلاین است.

مدیرعامل ای‌نتورک: دلیل فیلتر ای نتورک تبلیغ یک کالای آرایشی است

در رابطه با آخرین وضعیت فیلترینگ ای‌نتورک و سه سایت تبلیغات آنلاین دیگر، شایان شلیله می‌گوید که گویا لیستی از شرکت‌های فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ برای فیلترینگ آنها تهیه شده است. او دلیل فیلتر ای‌نتورک را خواست وزارت ارشاد می‌داند. او می‌گوید :

طبق جلسه‌ای که روز گذشته (شنبه) با وزارت ارشاد داشتیم، ظاهرا درخواست این فیلترینگ از طرف وزارت ارشاد بوده ولی دوستان در این سازمان تایید نکرده و گفتند فقط از آنها استعلام شده است.

یک لیست از ۲۵ شرکت فعال در حوزه دیجیتال مارکتینگ برای اعمال فیلترینگ تهیه شده بود که فقط ۴ شرکت از آنها یعنی ما و ادنگاه و دو شرکت دیگر، فیلتر شده‌اند و بعد از ورود وزیر ارتباطات و وزیر ارشاد، روند فیلترینگ متوقف شد و بقیه سایت‌های موجود در لیست فیلتر نشدند.

فیلترینگ ای‌نتورک
وب‌سایت ای‌نتورک هم‌اکنون تنها با استفاده از فیلترشکن لود می شود. (اعتبار : اسکرین‌شات)

مدیرعامل استارتاپ ای‌نتورک در ادامه از توافق با وزارت ارشاد برای تسهیل فرآیند کسب مجوز خبر می‌دهد. شلیله می‌گوید :

در جلسه‌ای که برگزار شد، توافقی صورت گرفت بر این مبنا که با توجه به اینکه فرایند گرفتن مجوز کانون تبلیغاتی، برای استارتاپ‌ها خیلی پیچیده و سخت است؛ اگر این استارتاپ‌ها جواز اتحادیه داشته باشند، اداره تبلیغات وزارت ارشاد روند گرفتن مجوز را برای آنها تسهیل کند.

به این صورت استارتاپ‌ها ملزم به گرفتن بخشی از استعلام‌ها نخواهند بود و بخشی از موارد این فرایند هم از سمت اتحادیه انجام می‌شود. در نهایت اداره تبلیغات تنها یک نتیجه تخصصی و خیلی سریع را اعلام می‌کند که طبق آن، استارتاپ بتواند مجوز وزارت ارشاد برای ادامه فعالیتش را کسب کند.


بیشتر بخوانید : از فیلترینگ تلگرام تا مسدودسازی فیلترشکن ها ؛ تیشه به ریشه کسب و کارهای آنلاین


این خبر را در صفحه توئیتر خود اینگونه بازتاب داد :

پیرو جلسه امروز وزارت ارشاد با نماینده اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی و یکی از مدیران سایتهای فیلتر شده در حوزه تبلیغات آنلاین،مقرر شد شرکتهای فعال در این زمینه به جای مجوز از کانون تبلیغاتی،صرفا با دریافت مجوز از اتحادیه کسب‌وکارهای مجازی، مورد تایید وزارت ارشاد قرار بگیرند.

ماهنامه پیوست
اعتبار : توئیتر

شلیه در مورد رفع فیلتر ای‌نتورک نیز می‌گوید که هم از سوی شرکت ای‌نتورک و هم از سوی اتحادیه نامه‌نگاری انجام شده است :

به منظور برداشته شدن فیلترها درخواست از سمت اتحادیه ارسال شده است؛ ما از سمت شرکت خودمان هم نامه‌ای زدیم و برایشان ارسال کردیم. توافق بر این شد که این ۴ سایت را به صورت فوری و سریع از فیلتر خارج کنند.

توافق شد که سایت دیگری از آن لیست ۲۵تایی مسدود نشود و تمام آنها این روند دریافت مجوز را طی کنند. به این صورت که اتحادیه فراخوانی منتشر می‌کند تا بقیه سایت‌ها هم برای دریافت مجوز اقدام کنند.

شایان شلیله
شایان شلیله، مدیر عامل سرویس تبلیغات ایرانی ای‌نتورک (اعتبار : وبنا)

در توئیتر خود نوشت :

مدیران کسب و کارها تبلیغاتی و نیازمندی سال ها به دنبال گرفتن مجوز از وزارت ارشاد بودن اما به دلیل فرایند هایی سخت و پیچیده و سنتی این امر امکان پذیر نبوده اما با توافق امروز فرایند صدور تاییده برای کسب وکارهای انلاین حل شد.

فیلتر ای‌نتورک
اعتبار : توئیتر

در خصوص اقداماتی آذری‌جهرمی برای متوقف‌ کردن فیلترینگ استارتاپ‌ها، شلیله می‌گوید که کمک‌های زیادی از جانب وزیر ICT انجام گرفته است. هرچند وی قبلا نیز اعلام کرده بود این دست فیلترینگ‌ها از سوی دولت تکرار نمی‌شوند “ولی این دفعه هم انجام شد!” شلیله با ابراز امیدواری برای جلوگیری از فیلترینگ کسب و کارهای ایرانی گفت :

با ورود ایشان روند فیلترینگ استارتاپ‌های این حوزه متوقف شد و کمک زیادی کردند که بقیه استارتاپ‌های این حوزه فیلتر نشوند و امیدواریم که بعد از این اتفاق بقیه سازمان‌های دولتی هم همکاری و همراهی داشته باشند تا اصلا چنین اتفاقی نیفتد.

وضعیت ای‌نتورک پس از فیلترینگ چگونه است؟

آنطور که مدیر ای‌نتورک می‌گوید پس از فیلترینگ آنها اقدام به خارج کردن سرورها از کشور‌ کرده‌اند تا بدین‌وسیله بتوانند به وب‌سایت‌شان دسترسی داشته باشند. او می‌گوید که این خروج از کشور همیشگی خواهد بود. شلیله با اشاره به عدم اعتماد به زیرساخت‌های ملی و وزارت ارتباطات می‌گوید :

یکی از مشکلات بزرگ هم همین است که وقتی چنین اتفاقاتی می‌افتد، اعتماد کسب‌وکارها به زیرساخت ملی و شبکه ملی اطلاعات از بین می‌رود؛ یکی از دلایل تشکیل شبکه ملی اطلاعات این بود که وقتی هاست یک سرویس در ایران است، مشکل فیلترینگ برای آن سایت پیش نیاید چون می‌توان آن را پیدا کرد و به هاستش اخطار داد.

بحث فیلتر ای‌نتورک اعتماد ما را به شدت از بین برد. دلیل حساسیت ما هم همین بود که اگر خارج از کشور بودیم، کاربران ما می‌توانستند با وی‌پی‌ان وارد شوند و از سرویس‌ها استفاده کنند ولی زمانی‌که در ایران بودیم از خارج از کشور هم سایت به صورت کامل مسدود بود.

بیشتر بخوانید :

منبع : techrato , webna

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر