شورای عالی فضای مجازی در جدیدترین جلسه خود با بررسی آخرین وضعیت فضای مجازی و میزان پیشرفت شبکه ملی، به نظر به دنبال تداوم فیلترینگ نیز است.
شورایعالی فضای مجازی در آخرین جلسه برگزار شده خود با بررسی آخرین وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی، نسبت به لزوم تقویت زیرساختها و سکوهای داخلی جهت توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی این شبکه تاکید کردند.
این درحالی است با توجه به محدودیتهای اخیر در بسیاری از پلتفرمهای خارجی مانند واتساپ و اینستاگرام، بسیاری منتظر نخستین جلسه شورای عالی فضای مجازی پس از این اتفاقات بودند تا در نهایت درباره سرنوشت این موضوع تصمیمی دائمی گرفته شود، ولی این جلسه با حضور سید ابراهیم رئیسی بدون رای به فیلترینگ دائمی جدیدی برگزار شد.
بیشتر بخوانید: فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ ؛ فیلترینگ واتساپ و اینستا تا کی ادامه دارد؟
تداوم فیلترینگ و تقویت بسترهای بومی
در آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی که عصر روز گذشته یعنی سهشنبه به ریاست حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی برگزار شد. در این جلسه پس از ارائه گزارشی از وضعیت فضای مجازی کشور و میزان پیشرفت شبکه ملی درباره راهکارهای تقویت زیرساختهای شبکه ملی بحث و بررسیهایی صورت گرفت.
دولت با همان رویکرد اعلامی از سوی سخنگویش در جلسه شورای عالی فضای مجازی شرکت کرد. این رویکرد پرهیز از تصمیم گیری عجولانه درباره پلتفرمهای خارجی و شبکههای اجتماعی است که بخشی از مردم کسب و کار خود را بر بستر آنها شکل دادند.
از دیگر سیاستهای اتخاذ شده توسط دولت تداوم محدودیتهای اعمالی امنیتی بر این پلتفرمها، تلاش برای اجبار آنها نسبت به رعایت قوانین ضد گسترش خشونت که در پالیسی اعلامی خود این شرکتها وجود دارد و البته مهمترین سیاست تمرکز بر حمایت از اکوسیستم استارتاپی داخلی برای توسعه امکانات خود خواهند بود.
در این جلسه مجددا بر ضرورت توسعه خدمات داخلی و تقویت اقتصاد دیجیتال بر روی شبکه ملی تاکید شد، دولت ملزم به تقویت زیرساختها و سکوهای داخلی بوده و باید به منظور حضور بیشتر کاربران داخلی تمهیدات و تسهیلات لازم نیز پیشبینی شود.
بیشتر بخوانید:
- فیلترینگ واتساپ و اینستاگرام تا کی ادامه دارد؟ شرایط رفع فیلتر واتساپ و اینستاگرام
- ضرر قطعی اینترنت برابر با 15 هزار میلیارد تومان ؛ چیزی بیش از یک سال درآمد نفتی ایران!
- جزئیات هک شبکه خبر و شبکه یک صدا و سیما ؛ ماجرای هک صداوسیما چه بود؟
- واکنش سیاستمداران به هک صداوسیما ؛ جنگ الکترونیک بود!
نظر شما درباره تصمیم شورای عالی فضای مجازی در مورد تداوم فیلترینگ و تقویت بسترهای بومی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با ما در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با تکراتو دنبال کنید.
عبارت شبکه میلی و سانسورچی انحصارات به واقعیت خیلی نزدیک تر می باشد مخصوصا برای مسئولین و دولتمردان بزدل و ضعیف که قدرت شنیدن نقد و انتقادات رو در فضای مجازی باز ندارند و فقط صورت مسئله رو پاک و خفقان ایجاد می کنند ضمنا واقعا به غیر از کره شمالی و روسیه و چین و ایران کدوم دولتی در دنیا میاد و شبکه های مجازی مثل اینستاگرام رو بخاطر انتقاد از دولت یا حکومت یا حذف تصویر یک فرد بخصوص و افشاگری فساد و نمایش جنایات پلیس و ارتش و…. کلا می زنند فیلتر می کند که بعدش شما مدیریت فضای مجازی در آن دولت ها رو بهونه فیلتر کردن فضای مجازی و اینترنت در داخل کشور می کنید؟؟؟