;
coinex

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ بازی‌ها ؛ شرایط کشور ربطی به بازی‌ها ندارد!

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ بازی‌های کامپیوتری با انتشار یک بیانیه رسمی توسط این نهاد انجام شد.

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ امروز نشر پیدا کرد. این ستاد معتقد است که حوادث اخیر هیچ‌گونه ربطی به فیلترینگ بازی‌های کامپیوتری ندارد و باید تا زمان بررسی تمامی ابعاد اتفاقات اخیر از اتهام‌زنی‌های بی‌جا پرهیز شود.

بیشتر بخوانید: فیلترینگ بازی‌های آنلاین پرطرفدار آغاز شد [+لیست بازی‌های فیلتر شده]

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ

وضعیت آشفته این چند روز و هفته‌های اخیر بر همه مشخص است. بعضی از فرماندهان نظامی و جمعی از روحانیون از تأثیر منفی بازی‌های کامپیوتری در خضونت نوجوانان صحبت کردند و می‌گویند چه جمعیت بسیاری از افراد بارداشت شده، از افرادحدود 15 سال سن هستند.

این ادعا توسط حجت‌الاسلام احمدی دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر مطرح شده است. احمدی ادعا می‌کند که دشمن برای رسیدن به هدف خود از افراد کم سن و سال و نوجوان به خصوص متولدین دهه هشتاد و نود استفاده می‌کند و قصد دارند آنها را در مقابل دین اسلام قرار دهند.

این مقام مذهبی اظهار داشت که: «برخی بازی‌های هیجانی رایانه‌ای برای به میدان آوردن نوجوانان در چنین روزی برنامه‌ریزی شده بودند.»

در وقوع حوادث اخیر برخی بازی‌های پرطرفدار مانند: پابجی، کال آف دیوتی موبایل و کلش آف کلنز هم فیلتر شدند، یعنی بازی‌هایی که در سال 1398 نیز به طور موقت فیلتر شده بودند. این بازی‌ها یک منبع درآمد برای نوجوانان به حساب می‌آمد که در بلواهای اخیر و اعمال فیلترینگ، منبع درآمد این نوجوانان را از بین برده است.

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ

انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ با صدور یک بیانیه اعلام شد. در ادامه می‌توانید متن کامل این بیانیه را بخوانید:

ظرفیت بازی‌ها مانند ابزاری است که سازندگان آن متناسب با اهداف خود می‌توانند از آن بهره برداری کنند؛ بنابراین بازی‌ها می‌توانند تاثیرات مثبت و منفی قابل توجهی داشته باشند و اینکه تولیدکنندگان این ابزار چه کسانی هستند، نقش تعیین کننده در نوع آثار این رسانه دارد؛ بنابراین غفلت از تولید بازی‌های سالم و مفید، می‌تواند آثار منفی جبران ناپذیری داشته باشد.

با توجه به اینکه اغتشاشات یک پدیده اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است و معلول عوامل متفاوتی از جمله تحریکات بیگانه، شبکه‌های تلوزیونی ضد ایرانی، شبکه‌های اجتماعی، طلاق، اعتیاد، تک فرزندی، شکاف نسلی و عدم برنامه ریزی تربیتی مناسب از طرف مسئولین است، گره زدن اغتشاشات به بازی بدون لحاظ میزان تاثیر آن، امری غیر علمی است؛ بنابراین انجام کار‌های تخصصی و اندیشه ورزی آگاهانه نسبت به میزان تاثیر بازی در کنار عوامل دیگر ضروری می‌باشد و تصمیمات و رویکرد‌های صحیح را به دنبال خواهد داشت.

با توجه به اینکه بازی یکی از نیاز‌های مشخص و غیر قابل اجتناب امروز کودکان، نوجوانان و جوانان جامعه ایران است، توجه ویژه مسئولین برای فعالیت ایجابی و راهکار‌های عملیاتی مناسب آن و بسنده نکردن به اقدامات سلبی در مورد بازی‌ها امری اجتناب ناپذیر می‌نماید.

درنهایت متوجه آن هستیم که ادعاهای گوناگونی در زمینه‌های مختلف مطرح می‌شود و برخی از آن‌ها نیز به راحتی فراموش می‌شوند، اما مورد واضح، این است که بازی‌های ویدیویی ربطی به شرایط فعلی ایران ندارند.

بیشتر بخوانید:

نظر شما درباره انتقاد ستاد بازی و سرگرمی حوزه علمیه از فیلترینگ بازی‌ها چیست؟ لطفا نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید و اخبار فناوری را از تکراتو دنبال کنید.

ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر (8 نظر)

    خدا لعنتتون کنه دهنمون سرویس کردین چرا بازی فورزا هورایزن پنج فیلتر کردین مگه ماشین بازی صحنه دارن انگار مثلاً ماشین باهم جفتیگری میکنن فیلتر میکنن فقط می‌خوام برم از این خراب شده ریدم به ایران

    پاسخ

    عده ی کمی از نوجوانان به پشتوانه ی سرویسهای اطلاعاتی اسرائیلی و آمریکایی
    به پشتوانه ی منافقین
    به پشتوانه ی گروه های تجزیه طلب کومله ، پانترکها و پانکردها و پانبلوچ ها و…
    به پشتوانه ی سلطنت طلبهای خارج نشین
    به پشتوانه ی غربگداهای داخلی اعتراض میکنن!
    که قطعاً فریب خورده ی جنگ نرم و امپراطوری دروغ رسانه های بین المللی معاند ایران، به این عمل دست میزنن..
    اراذل و اوباش در کنار نیروی های زبده آموزش دیده در خارج کشور، وحشی گری ها رو لیدری کردن تا این جوانان فریب خورده هم تحت تاثیر این هیجانات، اقدامات ناشایست انجام بدن..

    این نوجوانان کافیه مثل میلیون ها نفر از نوجوانان دیگه ی کشورمون، برن مطالعه کنن تحقیق کنن و حقایق رو بفهمن تا اسیر تبلیغات سوء دشمنهای ایرانِ مقتدر نشن!

    پاسخ

    اتفاقا من وقتی بازیی میکردم تو خونه بودم خخخخ

    پاسخ

    به نظر من اینکه ما داریم حرف میزنیم بخواطر دشمن است

    پاسخ

    اگه بازیها میزان خشونت رو در نوجوون ها افزایش میدن پس چرا تو هیچ کشوری نوجوون هاشون مثل اینجا اعتراضات راه نمیندازن ؟؟؟
    چند صد میلیون حقوق میگیرن که بی عرضگی خودشون تو اداره کردن کشور رو بندازن گردن دشمن خیالی .

    پاسخ

    عاقبت خریدن وسایل از موتوری همینه
    یا علی

    پاسخ

    من موندم چ فکری میکنن اینا الان یه بازی مثل کانتر گلوبال چرا باید فیلتر بشود که اکثرا بچه هایی که سیستم قدرت مند ندارن میتونن بازیش بکنن

    پاسخ

    از جوون تا بزرگ دعا کنید خداازشون نگذره اخه تو بگو به بازی چیکار داری

    پاسخ