پرداخت وام به کسبوکارهای آسیبدیده از فیلترینگ در اولویت معاونت علمی قرار دارد. وامهای ارائه شده برای این کسب و کارها، کم بهره و بلند مدت خواهد بود.
معاون علمی رئیس جمهور بیان کرد که معاونت علمی، از شرکت های دانش بنیان و استارتاپهایی که در طی حوادث اخیر دچار ضرر مالی شدهاند، حمایت میکند. به منظور حمایت از آنها، وامهای بلند مدت و کمبهره ارائه میشود.
بیشتر بخوانید: اینترنت فیلتر نیست ، ادعای جدید سخنگوی دولت بحث برانگیز است
پرداخت وام به کسبوکارهای آسیبدیده از فیلترینگ
روح الله دهقانی فیروزآبادی در خصوص قطع اینترنت و آسیبهایی که شرکتهای دانش بنیان وارد شده است، گفت: «معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به موضوع قطع اینترنت و آسیبهای وارده به شرکتهای دانش بنیان و استارتاپها توجه ویژه دارد و در وزارت ارتباطات نیز تصمیمگیری شده که یک بسته حمایتی برای این مجموعهها پیش بینی شود.»
دهقانی فیروزآبادی ادامه داد:
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با اختصاص دادن وامهای بلند مدت و کمبهره از شرکتهای دانش بنیان و استارتاپهایی که در حوادث ضرر دیدهاند، حمایت میکند.
به گفته ایشان، این دوران نیز میگذرد و جوانان با قدرت بیشتری به کسب و کار خود ادامه خواهند داد. قابل توجه است که بسیاری از آسیبهایی که به کسب و کارهای اینترنتی وارد شده، کسب و کارهای اینستاگرامی هستند که در واقع به عنوان استارتاپ عمل نمیکنند و صرفا محصولات خود را در ویترین اینستاگرام به فروش میگذارند. کسب و کارهای اینستاگرامی بیشتر مربوط به زنان است و علاوه بر این که دچار ضرر و زیان شدهاند، بلکه در جهت تدوین راهکار نیز مورد توجه قرار نگرفتهاند!
با توجه به آسیبهای موجود به کسب و کارهای اینستاگرامی ، دهقانی فیروزآبادی بیشتر بر روی استارتاپها تمرکز دارد و در این مورد اعلام کرده است که حمایت از شرکتهایی که به دلیل اختلال و قطع اینترنت متضرر شدهاند، در اولویت کاری قرار خواهد گرفت.
دهقانی فیروزآبادی، برای بررسی و شناسایی شرکتهایی که آسیب دیدهاند و همچنین برآورد میزان خسارت آنها، گروهی را راهاندازی کرد و گفت:
قانون جهش تولید دانش بنیان ظرفیتهای بسیار بزرگی دارد. این قانون، قانون مترقی بوده که در سطح دنیا نیز از قوانین مترقی در حوزه حمایت از علم و فناوری به شمار میآید.
سرپرست معاونت علمی و فناوری، در شرایطی از مترقی بودن قانون حمایت از علم و فناوری، پشتیبانی میکند که اتحادیه پوشاک تا گردشگری کشور، به دلیل قطع اینترنت و اختلال دسترسی به اینستاگرام، آسیب دیدهاند.
از طرف دیگر دهقانی فیروزآبادی، اظهار امیدواری کرد که هماکنون معاونت علمی و فناوری در حال تدوین برنامههایی برای اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان هستند و در خصوص همین موضوع، جلسه دوم با حضور رئیس جمهور تشکیل میشود.
به گفته دهقانی فیروزآبادی، فعلا یک جلسه با رئیس جمهور و ۵ جلسه دیگر برای تدوین برنامهها برای اجرای این قانون تشکیل و در حدود ۹۰ درصد برنامههای اجرایی این قانون، تدوین شده است.
طبق گفته سرپرست معاونت علمی و فناوری، قانون مذکور، یک قانون مترقی به شمار میآید، ولی این تدوین قانون نگرانیِ کسب و کارهای اینترنتی از عدم دسترسی به اینترنت را کاهش نداده است. استارتاپهای تازهکار و کسب و کارهای مستقل نیز در بیش از چهل روز گذشته اعلام کردهاند که به دلیل عدم دسترسی به اینترنت دچار آسیب شدهاند.
بیشتر بخوانید:
- مهمترین و جدیدترین اخبار فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!
- گلایه شاتل از تبعیض در اعمال فیلترینگ اینترنت ؛ «این عملکرد شکبرانگیز است!»
- مخالفت کافه بازار با فیلترینگ گوگل پلی ؛ این تصمیم غیرمنطقی و غیرتخصصی است!
نظر شما در مورد پرداخت وام به کسبوکارهای آسیبدیده از فیلترینگ چیست؟ لطفا نظرات خود را در قسمت کامنت با تکراتو در میان بگذارید.