احد آزادیخواه؛ نماینده ملایر در خصوص استفاده از فیلترشکن اعلام کرد که استفاده از آن جرم نیست و باید از ظرفیت اینستاگرام استفاده کرد. در تکراتو بخوانید.
مساله فیلترینگ در کشور ما ایران، چیز جدیدی نیست. پلتفرم فیسبوک و توییتر بیش از یک دهه در کشور ما فیلتر است. پیامرسان تلگرام نیز 5 سال پیش فیلتر شد. حالا نیز بیش از 2 ماه است که این موج فیلترینگ به اینستاگرام و واتساپ رسیده است.
در نتیجه این شرایط، استفاده از فیلترشکن نیز در کشور ما سابقه طولانی دارد. در این شرایط که استفاده از اپلیکیشنهای فیلترشکن جرم انگاری محسوب میشود، شاهد فعالیت برخی مسئولان کشور از جمله، نمایندگان مجلس در شبکههای اجتماعی برای پیشبرد اهداف خود هستیم.
بیشتر بخوانید: مهمترین و جدیدترین اخبار فیلترینگ و محدودیت های اینترنتی! / از ضرر قطعی اینترنت تا فیلترینگ اپلیکیشن ها!
استفاده از فیلترشکن مصداق مجرمانه نیست!
نماینده ملایر؛ احد آزادیخواه که علیرغم فیلترینگ همچنان در پلتفرمهای محدود شده فعالیت دارد، اظهار کرد: «فیلتر شبکههای اجتماعی و سپس استفاده از آن، فعلاً مصداق مجرمانه نیست. بنده این را از دوستان حوزه قضایی پرسیدم و آنها گفتند این موضوع به عنوان یک مصداق مجرمانه، هنوز تعریف نشده است، اگرچه ممنوعیت دارد.»
وی ادامه داد:
«وقتی یک پلتفرمی را میبندند و باید برای استفاده آن، از فیلترشکن بهره برد، یعنی ممنوعیت عمومی، ولی این رویکرد، به معنی جرمانگاری نیست.»
احد آزادیخواه که او را به عنوان یک چهره اصولگرا میشناسیم اعلام کرد:
«یک جاهایی به شما میگویند ورود ممنوع، ولی معنیاش این نیست که اگر وارد شدید، پلیس باید شما را بگیرد و به شکل یک مجرم، شما را راهی زندان کند. یکی از حرفهای ما این است که اگر واقعاً، استفاده از این شبکههای اجتماعی فیلترشده ممنوع است، مصداق مجرمانه بشود، ولی هنوز استفاده از شبکههای اجتماعی فیلترشده در کشور ما، مصداق مجرمانه نیست؛ بنابراین خیلی از شهروندان ما از آنها استفاده میکنند که از این خیلیها، برخی هم، مسئولان کشورند.»
وی افزود: «بنده در مدت زمانی که اینستاگرام فیلتر بوده، دو، سه مرحله از آن استفاده کردم و حدود 400 تا 500 بازدید هم از صفحه من شد. افراد بازدیدکننده، مردم هستند. از اینرو، اعتقاد دارم تا زمانی که پلتفرمها به عنوان یک ظرفیت باشند، میشود از آنها استفاده کرد، اما اگر تبدیل به تهدید امنیتی شود باید تدبیر دیگر کرد. الان نمیدانم که این فیلترشدن به خاطر تهدید امنیتی است یا مصلحت نظام.»
آزادیخواه همچنبن گفت: «استفادهکردن از فیلترشکن در کشور ما، مصداق مجرمانه نیست، یعنی جرمانگاری نشده است. اگر مصداق مجرمانه شد و برایش جرمانگاری کردند، بنده به عنوان یکی از مسئولان نظام از فیلترشکن و پلتفرمهای مسدودشده استفاده نخواهم کرد. در حال حاضر، یک عده از مردم از این بستر استفاده میکنند و ما هم میخواهیم مخاطب خودمان را از دست ندهیم و تا جایی که برای ما میسر باشد از آن بهره میبریم.»
بیشتر بخوانید:
- فیلترینگ دائمی اینستاگرام و واتساپ ؛ زمستانی سرد در انتظار کارآفرینان اینترنتی!
- بانوان قربانی فیلترینگ اینستاگرام ؛ بیشترین صاحبان کسب و کارهای اینستاگرامی زنان هستند
- به صفر رسیدن گردش مالی تبلیغات در اینستاگرام ؛ تبعات ادامهدار فیلترینگ برای کسبوکارها!
- واکنش سخنگوی دولت به وعده انتخاباتی رئیسی برای عدم فیلترینگ اینستاگرام
دیدگاه شما در خصوص بیانات نماینده مجلس در خصوص استفاده از فیلترشکن چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.