افت سرعت اینترنت در ایران در گزارش جدید شرکت معتبر SpeedTest به وضوح مشهود است. در این گزارش هر دو اینترنت موبایل و ثابت افت سرعت داشتهاند.
گزارش جدید شرکت معتبر SpeedTest از افت سرعت اینترنت در ایران خبر میدهد. در این گزارش، سرعت اینترنت موبایل ایران با سقوط دو پلهای و اینترنت ثابت با سقوط سه پلهای همراه بوده است. SpeedTest به عنوان برترین و بهترین مرجع سنجش سرعت و کیفیت اینترنت در جهان شناخته شده است. این شرکت آمارهای خود را به صورت ماهانه منتشر میکند.
SpeedTest در گزارش این ماه خود، علاوهبر سرعت اینترنت در ایران در هردو بخش موبایل و ثابت، سرعت اینترنت در کشورهای دیگر را نیز منتشر کرده است. جالب است بدانید که، کشور ماکائو در بخش سرعت اینترنت موبایل رشدی 13 پلهای داشته است. همچنین کشور شیلی هماکنون دارای بالاترین سرعت اینترنت ثابت در جهان است.
بیشتر بخوانید: انتقاد نماینده مجلس از دسترسی بدون محدودیت مسئولین به اینترنت و شبکههای اجتماعی!
افت سرعت اینترنت در ایران در گزارش جدید SpeedTest
جدیدترین گزارش وب سایت SpeedTest نشان می دهد در یازدهمین ماه ۲۰۲۲ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۳۳.۹۷ و اینترنت ثابت جهان ۷۴.۵۴ مگابیت برثانیه بوده است.
این در حالی است که در اکتبر ۲۰۲۲ میلادی میانه سرعت اینترنت موبایل جهان ۳۳.۴۳ مگابیت برثانیه و اینترنت ثابت جهان ۷۲.۴۰ مگابیت برثانیه بوده است.
ایران در ردهبندی اینترنت موبایل و ثابت سقوط کرد
طبق این رده بندی میانه سرعت اینترنت موبایل ایران در نوامبر ۲۰۲۲ میلادی ۴۰.۹۷ مگابیت برثانیه بوده است. در فهرست کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت موبایل در جهان جایگاه ایران ۲ پله سقوط کرده و در رده ۴۸ است.
همچنین میانه سرعت اینترنت ثابت ایران در یازدهمین ماه میلادی ۱۱.۶۲ مگابیت برثانیه بوده و جایگاه آن در رده بندی جهانی با ۳ پله سقوط ۱۴۴ اعلام شده است.
در رده بندی وب سایت SpeedTest براساس میانگین سرعت اینترنت موبایل کشورها جایگاه ایران نسبت به ماه قبل یک پله سقوط کرده و رده ۶۲ اعلام شده است. میانگین سرعت اینترنت موبایل کشور ۵۴.۹۳ مگابیت برثانیه است.
همچنین در رده بندی میانگین اینترنت ثابت کشورها ایران با سرعت ۲۴.۶۱ مگابیت برثانیه در رده ۱۴۳ قرار دارد و جایگاه آن نسبت به ماه قبل یک پله رشد کرده است.
سرعت اینترنت موبایل در کشورهای دیگر
در رده بندی کشورها براساس میانه سرعت اینترنت موبایل در نوامبر ۲۰۲۲ میلادی، رده نخست به قطر (۱۷۶.۱۸ مگابیت برثانیه) قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه اکتبر ۲ پله رشد کرده است.
در رده های دوم و سوم به ترتیب امارات متحده عربی (۱۳۹.۴۱ مگابیت برثانیه) و نروژ (۱۳۱.۵۴ مگابیت برثانیه) قرار دارند که جایگاه هرکدام از آنها نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.
در رده چهارم مانند ماه گذشته کره جنوبی با میانه سرعت اینترنت موبایل ۱۱۸.۷۶ مگابیت بر ثانیه قرار دارد. پس از آن دانمارک با میانه سرعت ۱۱۳.۴۴ و چین با سرعت ۱۰۹.۴۰ مگابیت برثانیه به ترتیب در رده های پنجم و ششم قرار دارند.
جایگاه دانمارک در این فهرست ۲ پله رشد و چین یک پله سقوط کرده است. در رده هفتم نیز هلند با میانه سرعت ۱۰۹.۰۶ مگابین بر ثانیه قرار دارد که جایگاه آن نسبت به ماه گذشته یک پله سقوط کرده است.
ماکائو با ۱۳ پله رشد در رده هشتم قرار دارد و میانه سرعت اینترنت موبایل آن ۱۰۶.۳۸ مگابیت برثانیه ثبت شده است. در رده های نهم و دهم به ترتیب بلغارستان (۱۰۳.۲۹ مگابیت برثانیه) و برونئی (۱۰۲.۰۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه بلغارستان نسبت به ماه قبل یک پله سقوط و برونئی یک پله رشد کرده است.
سرعت اینترنت ثابت در باقی کشورها؛ شیلی در صدر
در رده بندی وب سایت SpeedTest از کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت شیلی (۲۱۶.۴۶ مگابیت برثانیه) و چین (۲۱۴.۵۸ مگابیت برثانیه) به ترتیب در رده های اول و دوم قرار دارند. جایگاه هریک از این شرکت ها در رده بندی نسبت به ماه گذشته یک پله رشد کرده است.
در جایگاه سوم سنگاپور با ۲ پله سقوط قرار دارد. میانه سرعت اینترنت ثابت این کشور ۲۱۴.۲۳ مگابیت برثانیه ثبت شده است.
در رده های چهارم و پنجم به ترتیب تایلند (۲۰۵.۶۳ مگابیت برثانیه) و هنگ کنگ (۱۹۴.۳۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه تایلند در این فهرست نسبت به ماه گذشته یک پله رشد و جایگاه هنگ کنگ یک پله سقوط کرده است.
آمریکا (۱۸۹.۴۸ مگابیت برثانیه)، دانمارک (۱۸۸.۳۵ مگابیت برثانیه) و امارات متحده عربی (۱۸۶.۷۶ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه این کشورها در رده بندی کشورهایی با بیشترین میانه سرعت اینترنت ثابت در نوامبر ۲۰۲۲ نسبت به ماه قبل از آن تغییری نکرده است.
در رده نهم و دهم نیز به ترتیب موناک و(۱۸۱.۲۶ مگابیت برثانیه) و رومانی (۱۷۰.۲۵ مگابیت برثانیه) قرار دارند. جایگاه موناکو در رده بندی ماه نوامبر نسبت به ماه قبل (اکتبر) ۵ پله و رومانی ۲ پله رشد کرده است.
بیشتر بخوانید:
- به اعتقاد عنابستانی بستر اشتغال مردم در پلتفرمهای خارجی میتواند مشکل ساز باشد
- افزایش مخاطبان رسانههای فارسی زبان خارجی در نتیجه فیلترینگ اینستاگرام [گزارش سامانه فکتیار]
- دولت سیزدهم هیچ وقت اینترنت را قطع نکرده است ؛ ادعای جنجالی سخنگوی دولت!
- کوچ مردم به پلتفرم های ایرانی ؛ استفاده از فیلترشکن کمتر شده است؟
نظر شما در خصوص افت سرعت اینترنت در ایران چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.