آمازون میخواهد ماهوارههای پروژه اینترنت ماهوارهای کویپر را در سال 2024 به فضا پرتاب کند. اینترنت ماهوارهای آمازون جدیترین رقیب استارلینک به نظر میرسد.
پرتاب ماهوارههای پروژه اینترنت ماهوارهای کویپر توسط شرکت آمازون در اوایل سال 2024 آغاز میشود. روز گذشته خبری منتشر کردیم که آمازون دیشهای اینترنت ماهوارهای کویپر را برای رقابت مستقیم با استارلینک معرفی کرده است.
بیشتر بخوانید: پایان عصر فیلترینگ با ماهوارههای نسل دو استارلینک ؛ آیا امکان قطع اینترنت ماهواره ای وجود دارد؟
ماهوارههای پروژه اینترنت ماهوارهای کویپر راهی فضا میشوند
آمازون قصد دارد نخستین ماهوارههای اینترنتی خود را در نیمه اول سال ۲۰۲۴ به فضا پرتاب کند و اندکی پس از آن آزمایشهای تجاری اولیه را عرضه کند. پروژه کویپر که واحد اینترنت ماهوارهای آمازون است، تولید انبوه این ماهوارهها را اواخر سال میلادی جاری آغاز خواهد کرد. این ماهوارهها نخستین ماهوارهها از بیش از ۳ هزار ماهوارهای خواهند بود که این غول فناوری قصد دارد ظرف چند سال آینده به مدار پایین زمین پرتاب کند.
دیو لیمپ، نایب رئیس دستگاههای آمازون در کنفرانسی در واشنگتن اظهار کرد: «ما قطعا در سال ۲۰۲۴ با مشتریان تجاری خود آزمایش بتا خواهیم داشت.»
اعلام هدف پرتاب نخستین ماهوارهها در سال ۲۰۲۴، آمازون را در مسیر عمل به دستور رگولاتوری برای پرتاب نیمی از کل شبکه کویپر شامل ۳۲۳۶ دستگاه ماهواره تا سال ۲۰۲۶ قرار میدهد. لیمپ که بر دستگاههای مصرفی آمازون نظارت دارد، اظهار کرد:
این شرکت است قصد دارد از این تعداد، روزانه سه تا پنج ماهواره بسازد تا به هدف مذکور دست پیدا کند.
آمازون که قصد دارد بیش از ۱۰ میلیارد دلار به شبکه کویپر تزریق کند، تجربه خود در تولید میلیونها دستگاه از محصولات الکترونیکی مصرفکننده را به عنوان یک مزیت نسبت به شرکت اسپیس ایکس، رقیب خود، میبیند که شبکه استارلینک آن در حال حاضر حدود چهار هزار ماهواره در فضا دارد.
آمازون قصد دارد یک جفت از نمونه اولیه این ماهوارهها را سال میلادی جاری با استفاده از موشک جدید شرکت یونایتد لانچ الاینس که سرمایهگذاری مشترک بوئینگ و لاکهید است، به فضا پرتاب کند. این غول اینترنتی همچنین روز سهشنبه سه ترمینال یا آنتن مختلف را معرفی کرد که مصرفکنندگان را به ماهوارههای کویپر در مدار زمین متصل خواهند کرد.
آمازون در بیانیهای اعلام کرد مدل ترمینال استاندارد مشتری که یک آنتن ۱۱ اینچ مربعی بوده و تولید آن برای این شرکت کمتر از ۴۰۰ دلار هزینه دارد، اینترنت با سرعت ۴۰۰ مگابیت بر ثانیه برای مشتریان فراهم میکند.
بیشتر بخوانید:
- رومینگ جهانی استارلینک معرفی شد؛ اتصال به اینترنت ماهوارهای از هر نقطهای در جهان
- آزمایش اینترنت ماهواره ای برای موبایل در سال جاری میلادی توسط استارلینک و تی موبایل انجام میشود
- وزیر ارتباطات: شرط فعالیت اینترنت ماهوارهای در ایران پذیرش تمام قواعد سرزمینی ما است!
نظر شما در خصوص پروژه ماهوارههای پروژه اینترنت ماهوارهای کویپر چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان گذاشته و اخبار تکنولوژی را با ما دنبال کنید.