راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس را چه برندی می‌سازد؟

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس توسط چه برندی ساخته خواهد شد؟ این مأموریت به‌زودی انجام خواهد شد.

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس برای بازگشت به ماه توسط چه شرکتی تولید می‌شود؟ ناسا چندوقت پیش اسامی فضانوردانی که رهسپار مأموریت آرتمیس می‌شوند را منتشر کرد. این مأموریت یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های ناسا خواهد بود که به‌زودی با ارسال این فضانوردان به قمر آغاز خواهد شد. گفته شده که شرکت زایلینکس (Xilinx) در صفحه توییتر خود اعلام کرده که ساخت تراشه برای این مأموریت را برعهده گرفته است.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: جیمز وب در جستجوی حیات فرازمینی ؛‌ آیا بهترین تلسکوپ ناسا موفق می‌شود؟

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس توسط برند زایلینکس ساخته می‌شود

همانطور که می‌دانید، پروژه آرتمیس 2 ناسا این روزها فضانوردان خود برای بازگشت به ماه را معرفی کرده و قرار است به زودی این مأموریت آنها را رهسپار قمر دوست داشتنی ما کند. اما شاید برای شما هم جالب باشد بدانید که ناسا از تراشه‌های چه شرکتی برای ساخت سیستم‌های محاسباتی خود در این پروژه استفاده می‌کند؟ نتیجه به صورت مستقیم پرچم تیم قرمز را بالا می‌برد.

زایلینکس (Xilinx) که یکی از پیشرفته‌ترین شرکت‌های توسعه و ساخت تراشه‌های آرایه گیت برنامه‌پذیر میدانی یا همان FPGAهاست روز گذشته در حساب توییتر خود به صورت رسمی اعلام کرد که در حال تأمین تراشه‌های مورد نیاز ناسا برای پروژه آرتمیس 2 و سفینه فضایی اوریون است.

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس توسط برند زایلینکس ساخته می‌شود

Xilinx در بیانیه خود اعلام کرد که بسیار مفتخر است که برای اولین بار پس از ارسال انسان به ماه در زمان سفینه‌های آپولو، همراه فضانوردان خواهد بود تا تاریخ‌سازی مجددی صورت پذیرد.

AMD اوایل سال گذشته Xilinx را به عنوان بخشی از قراردادی که اتمام مراحل آن دو سال به طول انجامید و قیمت تخمینی 60 میلیارد دلار، خریداری کرد. این قرارداد حالا AMD را در ردیف معدود شرکت‌هایی قرار داد که هر سه رکن بزرگ تراشه‌های پردازشی یعنی CPU، GPU و FPGA را به صورت بومی تولید کرده و می‌سازد و در این مسیر تیم قرمز را به رقیب بسیار مهمی برای اینتل تبدیل کرد.

ذکر این توضیح در مورد FPGAها لازم است که این تراشه‌ها، برخلاف یک CPU یا GPU که برای اجرای وظایف خاص قبل از عرضه به مشتری برنامه‌ریزی می‌شوند، مدارهای مجتمع قابل برنامه‌ریزی هستند که بسته به مورد استفاده به صورت جداگانه توسط کاربر پیکربندی می‌شوند. این مدارات مجتمع توسط ناسا برای امور استفاده منحصربه‌فرد مانند کاربردهای خاص در سفینه‌های Orion و SLS قابلیت برنامه‌ریزی دارند و به نظر می‌رسد که این AMD است که به جای اینتل برنده مناقصه تأمین نیازهای ناسا به عنوان پیمانکار اصلی قطعات FPGA شده است.

تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس توسط برند زایلینکس ساخته می‌شود

اما در فاز مکانیکی نیز بوئینگ در درجه اول موشک SLS را تولید می‌کند. موشک‌هایی مانند SLS در فضا پرواز نمی‌کنند، زیرا کار اصلی آنها بیرون راندن سفینه‌های فضایی از گرانش زمین است. همچنین شرکت پیشرفته لاکهید مارتین نیز پیمانکار اصلی ناسا برای Orion خواهد بود. این فضاپیما از دو قسمت تشکیل شده است که لاکهید مسئول ساخت بخش خدمه است. بخش دوم که اوریون نام دارد (بخش همراه با پنل‌های خورشیدی سفینه)، توسط آژانس فضایی اروپا (ESA) ساخته شده است.

همانطور که می‌دانید محیط فضا با استانداردهای جو زمین بسیار متفاوت بوده و به اصطلاح یک محیط خشن نامیده می‌شود. سفر به ماه و بازگشت به ماه نیز طبیعتاً در همین محیط خشن انجام می‌شود. بخشی از این سفر شامل کمربندهای تشعشعی خشن ون آلن است که از فاصله تقریباً 600 کیلومتری سطح زمین شروع شده و تا ارتفاع 60،000 کیلومتری ادامه می‌یابد. گذر از این مدار‌ها مستلزم استفاده از تجهیزات مصون و مقاوم در برابر آنهاست که شرکت‌های توسعه دهنده تراشه نیز در این بخش باید انواع پروتکشن‌ها و پیش‌بینی‌های لازم را برای محافظت از عملکرد صحیح قطعه داشته باشند.

AMD همچنین تایید کرد که محصولات ساخته شده توسط Xilinx نیز با الگوریتم‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در برابر تشعشع مقاوم شده‌اند. البته به دلایل فنی، جزئیات زیادی در مورد این پروتکشن‌ها منتشر نشده است.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما درباره تراشه‌های تجهیزات ناسا در ماموریت آرتمیس چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها در میان گذاشته و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر