افزایش نرخ کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو شهر تهران تصویب شد. با این وجود شاید نرخ کرایه تاکسیهای اینترنتی نیز افزایش یابد.
طبق اعلام مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، افزایش نرخ کرایه تاکسی، اتوبوس و مترو شهر تهران تصویب شده است. آنطور که چمران گفته است، از اول اردیبهشتماه شهروندان با افزایش نرخ کرایه تاکسی تا ۴۵ درصد، اتوبوس ۴۰ درصد و مترو ۲۰ درصد مواجه خواهند شد. همچنین در یکصد و چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران تصمیمات دیگری گرفته شده است که جزئیات کامل آنها را در ادامه خواهید خواند.
بیشتر بخوانید: تفاهمنامه همکاری ساترا و حوزه علمیه تهران منعقد شد
افزایش نرخ کرایه ناوگان حملونقل عمومی در دستور کار قرار گرفت
چمران روز سهشنبه پیش از یکصد و چهل و یکمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران افزود: «۴۰ دستگاه اتوبوس برای رونمایی در شهر تهران توسط یکی از شرکتهای داخلی تحویل داده شد.»
وی از اینکه سال گذشته پیش پرداخت ۶۰۰ دستگاه اتوبوس پرداخت شد اما اتوبوس ساخته و تحویل نشده، انتقاد کرد و گفت:
وزارت کشور از ۶۰۰ دستگاه اتوبوس که تعهد به تحویل داشت تنها ۱۷۶ دستگاه تحویل داده که امیدواریم مابقی را تحویل دهد.
چمران با بیان اینکه مدیریت شهری بودجه قابل توجه ای به حملونقل اختصاص داده و هرچه اتوبوس شرکتهای اتوبوسرانی بسازند تحویل میگیریم، اظهارداشت: «روز گذشته نیز اعلام شد که قرارداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس منعقد شده و بر اساس قرارداد باید در طول ۶ ماه این اتوبوسها ساخته و تحویل شوند.»
رئیس شورای اسلامی شهر تهران افزود:
وزارت کشور قرارداد ۲ هزار دستگاه اتوبوس برقی را برای کل کشور منعقد کرد و به دنبال دریافت یکهزار دستگاه اتوبوس برقی برای تهران هستیم.
رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به این پرسش که خرید اتوبوس های دست دوم جام جهانی از قطر به کجا رسید، گفت: «تعدادی اتوبوس نو در بازی های آسیایی قطر به کار گرفته شد که اعلام کردیم که یک هزار دستگاه را خریداری می کنیم اما مخالفت شد و گفتند کسر شان است.»
چمران با مقایسه خرید واکسن با خرید اتوبوس افزود:
در زمان کرونا نیز تا زمان تولید واکسن، دولت از کشورهای دیگر واکسن وارد کرد تا از مرگ افراد جلوگیری شود و ما در بخش اتوبوس نیز گفتیم اتوبوسهای تقریبا نو که قیمت آن یک پنجم قیمت دیگر اتوبوسهاست، خریداری کنیم.
وی افزود: «درخواست ما این است که حرفهای ما را تقطیع نکنند؛ مردم در شرایط نامناسبی هستند و ما میخواستیم کاری انجام دهیم.»
چمران همچنین از اینکه هنوز پیش پرداخت مترو انجام نشده تا واگن ساخته شود، گلایه کرد.
گزارش سرویسهای مدارس استثنایی در شورا باید ارایه شود
در ادامه جلسه امروز، اعضای شورای اسلامی شهر تهران تذکراتی را ارایه کردند، علیرضا نادعلی در زمان تذکر خود، اظهارداشت:
پیش از سال جدید در صحن شورا بحثی در خصوص سرویس دانشآموزان استثنایی مطرح شد و معاون حملونقل و ترافیک گفتند که با مسئولیت خود امور را انجام می دهند اما به دلیل پیچیدگیهای موجود، مشکل رفع نشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران خواستار ارایه گزارش در شورا شد و گفت: «معاون حملونقل و ترافیک باید در جلسه آینده در شورا گزارش ارائه دهد و در خصوص قرادادهای اتوبوس ها نیز توضیحاتی را مطرح کند.»
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز در ادامه تذکر نادعلی اظهارداشت:
وظیفه قانونی شورا و شهرداری نیست که سرویس دانشآموزان استثنایی را تأمین کند بلکه وظیفه انسانی است.
وی با بیان اینکه انتظار داریم سازمان بهزیستی به وظیفه خود عمل کند، گفت: «تنها شهرداری است که موضوع را پیگیری میکند و بهزیستی کاری در این خصوص انجام نمیدهد.»
اهمیت پیگیری مسائل مربوط به رود دره قوریچای
زهرا شمساحسان دیگر عضو شورای اسلامی شهر تهران نیز در تذکر خود، بر ضرورت پیگیری مسائل مربوط به رود دره قوریچای در منطقه ۲۱ تاکید کرد و اظهارداشت:
یکی از مهمترین چالشهای شهر تهران خطر سیلاب بوده که به دلیل موقعیت جغرافیایی پایتخت، ساختار فضایی شبه شطرنجی و جمعیت پذیری بالای آن این خطر رو به فزونی است.
وی با بیان اینکه رود دره «قوری چای» واقع در منطقه ۲۱، در حل پل فتح با مشکلات اساسی و اجتنابناپذیزی مواجه است، گفت: «این رود دره از مناطق بالادست وارد محدوده منطقه۲۱ شده و پس از طی مسیری طولانی به مناطق پایین دست و حاشیهای پایتخت سرازیر میشود که در زمان بارشهای فصلی امکان جاری شدن سیلاب محتمل است.»
وی با بیان اینکه طبق برآوردها، حداکثر ظرفیت انتقال سیلاب در محدوده مذکور ۱۲ متر مکعب بر ثانیه است، گفت:
طرح اضطراری مربوط به این رود دره، سیل با دورههای بازگشت مختلف به مقدار ۷۰ متر مکعب در ثانیه و در مواردی تا ۱۲۶ متر مکعب پیش بینی شده است.
این عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: «به دلیل ساخت و سازهای غیر مجاز در این رود دره و در محدوده بزرگراه فتح، مسیر طبیعی رودخانه با انحراف ۹۰ درجه مواجه شده که این موضوع باعث انباشت آب در کانال زیر پل رو گذر بزرگراه فتح شده است.»
شمساحسان با اشاره به اینکه علیرغم تلاشهای صورت گرفته، اختلاف سطح پل با آب جاری رود دره کمتر از یک متر است، خاطرنشان کرد:
ادامه روند حاضر باعث بروز خسارات جبرانناپذیر به بزرگراه فتح و ساختمانهای موجود در محدوده آن خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
- پایان نمایشگاه ساترا بدون حضور فیلیمو، فیلم نت و نماوا!
- درخواست کمیسیون تلفیق از صداوسیما برای تهیه پیشنویس لایحه فعالیت ساترا
- با وجود صدور قرار منع تعقیب، ساترا از پیگیری شکایت از فیلیمو خبر داد
- حمایت وزارت ارتباطات از ساترا در نزاع با VODها ؛ تولید محتوا باید مطابق با ارزشهای ایرانی اسلامی باشد!
دیدگاه شما درخصوص افزایش نرخ کرایه ناوگان حملونقل عمومی چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنتها با تکراتو در میان بگذارید.