قطعی 14 روزه اینترنت و تلفن در روستاهای سیستان و بلوچستان صدای مسئولین این استان را درآورده است و متأسفانه کسی هم پاسخگو نیست.
قطعی 14 روزه اینترنت و تلفن در روستاهای سیستان و بلوچستان در شرایطی ایجاد شده که امروزه نیاز به فناوریهای ارتباطی بیشاز هر زمان دیگری با زندگی و معیشت مردم گره خورده است. آنطور که محمدگل گرگیج رئیس شورای اسلامی روستای بل ریمدان واقع در شهرستان مرزی ساحلی دشتیاری در جنوب سیستان و بلوچستان خبر داده، بیشاز 14 روز است که در روستاهای این شهرستان ارتباط تلفنی و اینترنت برقرار نیست و مسئولین نیز پاسخگو نیستند.
بیشتر بخوانید: گزارش رگورلاتوری از وضعیت ارتباطات در سه ماهه پایانی 1401 ؛ کاهش چشمگیر سرعت اینترنت!
قطعی 14 روزه اینترنت و تلفن در روستاهای سیستان و بلوچستان
شهرستان مرزی ساحلی دشتیاری از جمله مناطق مرزی سیستان و بلوچستان است که ۹۰ درصد جمعیت آن در روستاها زندگی میکنند و در بعضی از مناطق روستایی این شهرستان هیچگونه ارتباط اینترنتی وجود ندارد.
شهرستان مرزی ساحلی دشتیاری در جنوب سیستان و بلوچستان از جمله شهرستانهای مرزی استان است که جعمیت غالب در روستاها ساکن هستند و بعد از سرباز دومین شهرستان روستایی در سیستان و بلوچستان به شمار میرود، در بارندگیهای اخیر سیستمهای ارتباطی ۷ روستای این شهرستان به کلی آسیب دیده و از مدار ارتباط آنتندهی و اینترنت خارج شده است روستاهای بل ریمدان، شیخان کرگ، جر، سندحمزه، سندمیرثوبان، سندشیران و روستای دور از جمله روستاهای بخش مرکزی دشتیاری هستند که بیش از ۱۴روز است که هیچگونه آنتندهی ندارند و عملاً از دسترس خارج شدند.
عبدالعزیز رامش رئیس شورای اسلامی روستای سند حمزه در گفت و گو با ایسنا میگوید: «بعد از بارندگیهای دو هفتهای اخیر در دشتیاری متاسفانه آنتن در روستا قطع میشود بلافاصله برای پیگیری موضوع ۲۰کیلومتری طی میکنیم تا به اولین روستا برسیم و از آنجا با مسئولین ارتباط برقرار کنیم و آنها در جواب به ما قول برطرف کردند مشکل را دادند.»
وی افزود:
چند روز سپری میشود ولی خبری از درست شدن آنتن و اینترنت نیست مجدد برای پیگیری به شهر نگور مرکز شهرستان دشتیاری میرویم و در آنجا هم مجدد قول پیگیری و برطرف کردن موضوع را در سریعترین زمان ممکن میدهند اما با گذشت ۱۴ روز از خرابی دکل ایرانسل روستا هیچگونه ارتباطی نداریم علاوه بر روستای سند حمزه روستاهای سند میرثوبان و روستاهای دور و سند شیران که از همین دکل استفاده میکنند ارتباط آنها هم قطع است عملا ۴ روستا هیچگونه ارتباطی تلفنی ندارند.
محمدگل گرگیج رئیس شورای اسلامی روستای بل ریمدان نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار داشت: «بیش از ۱۴ روزه هیچگونه ارتباط تلفن و اینترنت نداریم آیا جای انصاف است مردم ۳ روستای مرزی ۱۴ روز هیچگونه ارتباط تلفنی و اینترنتی نداشته باشند و هرگونه پیگیری که انجام دادیم متاسفانه بیحاصل بوده در کنار روستا جایگاه سوخت وجود دارد متاسفانه جایگاه شهید سردار سلیمانی که مزین به نام شهید بزرگوار است آیا شایسته است رانندگان و مردم به علت عدم آنتندهی و اینترنت بدون سوخت باشند.»
وی در ادامه می گوید:
روستای بل ریمدان در مسیر ترانزیتی محور ریمدان چابهار قرار گرفته و تعدادی از روستائیان در کنار جاده فروشگاه دارند بیش از ۱۴ روزه که همه فروشگاهها به علت قطعی آنتن و اینترنت تعطیل هستند از مسئولان ارتباطات تقاضا داریم به درخواستهای مردم رسیدگی کنند در حال حاضر علاوه بر روستای بل ریمدان روستایی شیخان کرگ و روستای جر نیز هیچگونه ارتباطی ندارند.
مصطفی کوهکن معاون ارتباطات سیستان و بلوچستان در گفتوگو با ایسنا در مورد قطع ارتباط آنتندهی ۷ روستای شهرستان مرزی ساحلی دشتیاری می گوید:
به محض گزارش قطع ارتباط در روستاهای مذکور و تذکر جدی به اپراتور خواسته شده در سریعترین زمان ممکن برای رفع آن اقدام شود متأسفانه قطعه مورد نیاز دو دکل روستایی شیخان کرگ و سندحمزه در استان وجود ندارد و باید از تهران سفارش داد.
وی افزود: «تعلل اپراتور برای تهیه قطعه باعث شده که زمان زیادی عدم ارتباط در روستاهای یاد شده داشته باشیم و این قطعیها به ندرت پیش میاد تمام سعی و تلاشمان بر این است که ارتباط پایدار بخصوص در روستاها داشته باشیم و انتظار میرود در چند روز آینده قطعه تحویل اپراتور شود.»
بیشتر بخوانید:
- پای وزارت ارتباطات هم به ماجرای دریافت بدون نوبت خودرو باز شد [+جوابیه رسمی وزارت ارتباطات]
- وزیر ارتباطات از برنامه وزارت برای جذب کاربران خارجی در پلتفرمهای داخلی خبر داد
نظر شما درباره قطعی 14 روزه اینترنت و تلفن در روستاهای سیستان و بلوچستان چیست؟ دیدگاه خود را در بخش کامنت ها با تکراتو در میان بگذارید و اخبار فناوری را با ما دنبال کنید.
آدم با کسی حرف میزند ک گوش شنوا دارد ن کسی ک ی گوش در هست یکی درواز کی ب فکر مردم بلوچستان بودند این بار دومش باشه. ولی. تا کی. ما در این دنیا مسافری بیش نیستیم. مسافر. برای مسافرت روزی خودش را برمی دارد. افسوس آن کس ک بی هیچ راهی سفر شده