راهنمای خرید تکراتو
otetmarket
همین حالا برای دوستان خود به اشتراک بگذارید: واتساپ | تلگرام |

ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه ابلاغ شد

براساس حکم دادگاه، ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه اعلام شد. اختلافات رانندگان اوبر در ترکیه در نهایت چیزی جز ممنوعیت برای آنها نداشت.

ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه توسط دادگاه تجدیدنظر استانبول ابلاغ شد. شکایت‌های حقوقی رانندگان اوبر در ترکیه که ریشه از سال 2019 تا حالا داشته است درنهایت با حکم دادگاه بر ممنوعیت فعالیت این تاکسی اینترنتی بین‌المللی به اتمام رسید. گفتنی‌ست که اوبر در کشور ترکیه بیش‌از 8هزار راننده فعال داشته و 2هزار تاکسی نیز عضو این تاکسی اینترنتی بودند.

راهنمای خرید تکراتو

بیشتر بخوانید: تاکسی اینترنتی مشترک ایرانخودرو و سازمان تاکسیرانی به زودی آغاز به کار می‌کند

حکم ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه صادر شد

هرچند اوبر از سال 2014 در ترکیه فعالیت می‌کند، اما در سال 2019 به‌دلیل برخی مشکلات قانونی فعالیت آن متوقف شد. این شرکت در 31 مه 2019 رسماً با شکایتی از سوی رانندگان تاکسی مواجه شد که از فعالیت او‌بر ناراضی بوده و آن را ناعادلانه خوانده بودند. تا زمان متوقف‌شدن فعالیت او‌بر در ترکیه، این سرویس بیش از 8000 راننده فعال را جذب کرده بود و بیش از 2 هزار تاکسی در ترکیه وجود داشت.

هیئت دادگاه در آن زمان حکم داده بود که خدمات Uber «رقابت ناعادلانه‌ای» را به‌همراه دارد و به‌همین دلیل دستور ممنوعیت دسترسی به وب‌سایت و همچنین برنامه‌های موبایل Uber و Uber XL را صادر کرد.

حکم ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه صادر شد

با وجود شکایت ارائه‌شده، ممنوعیت دسترسی به اوبر مجدداً در 24 دسامبر 2020 برداشته شد و فعالیت این سرویس تا زمان صادرشدن رأی دادگاه تجدیدنظر دوباره در استانبول ادامه یافت.

اکنون به گزارش خبرگزاری محلی TRT، دادگاه تجدیدنظر تصمیم دادگاه محلی در مورد پرونده اصلی را تأیید کرده و اظهار داشته است دلایلی که وکلای اوبر برای تجدیدنظر ارائه کرده‌اند، به‌گونه‌ای نیست که حکم اصلی را نقض کند.

شکایت «رقابت ناعادلانه» او‌بر به نمایندگی از رانندگان تاکسی استانبول، توسط اتحادیه تاکسیرانی و اتاق بازرگانان خودرو به دادگاه دهم و یازدهم استانبول ارائه شد که در آن خواستار مسدودکردن دسترسی به اوبر و ممنوعیت آن شدند. شاکیان همچنین خواستار تعلیق فعالیت شرکت آمریکایی Uber Technologies Inc بودند؛ زیرا به گفته آن‌ها، این شرکت در ترکیه ثبت مالیاتی نشده است.

با صادرشدن این رأی و همان‌طور که چندین خبرگزاری ترکیه‌ای دیگر نیز اعلام کرده‌اند، فعالیت اوبر در سراسر ترکیه اکنون ممنوع شده است.

اوبر در چند سال گذشته با مشکلات متفاوتی دست‌و‌پنجه نرم کرده. اوایل امسال در گزارشی گفته‌شد که سرویس درخواست تاکسی این شرکت در هنگام کم‌بودن شارژ گوشی مشتریان از آن‌ها هزینه بیشتری دریافت می‌کند.

بیشتر بخوانید:

دیدگاه شما در خصوص ممنوعیت فعالیت اوبر در ترکیه چیست؟ نظرات خود را در بخش کامنت‌ها با تکراتو در میان بگذارید.

راهنمای خرید تکراتو
ارسال برای دوستان در: واتساپ | تلگرام |






ارسال نظر